نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در مورد TextBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    سوال در مورد TextBox

    سلام.

    1 - چطور یک تکست باکس بزارم برای وارد کردن تاریخ تولد. میخام کاری کنیم که مقدار int بگیره بجز عددهای 0 تا 9 چیز دیگه نشه تایپ کرد

    2 - چجوری میشه کاری کنیم تا وقتی روی یک تکست باکس کلیک کردیم برای تایپ زبان صفحه کلید فارسی بشه؟

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد TextBox

    برای سوال اول: در keypress تکسباکست بنویس:

    if ((e.KeyChar < '0' || e.KeyChar > '9') && e.KeyChar!=((char)8))
    e.Handled = true;

    این کد Backspace رو هم جواب می دهد.

    در مورد سوال دومت هم:

    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(new System.Globalization.CultureInfo("FA-ir"));

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد TextBox

    درضمن اگر هم جستجو کرده بودید پیدا می کردید، تاحالا 10ها بار این موضوع مطرح شده، مثل: کلیک کنید
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: سوال در مورد TextBox

    فکر کنم ASP.NET این رویداد ها رو نداره؟
    فکر کنم بخاطر اینکه کنترل ها سمت سرور اجرا میشن این رویداد ها رو ندارن و جایی خوندم که با JavaScript میشه نوشت. میشه راهنمایی کنید با JS بنویسیم؟


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •