نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بدست آوردن سریال نامبر RAM

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار nemidonam
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93

    بدست آوردن سریال نامبر RAM

    سلام
    چه جوری می شه سریال نامبر های RAM های کامپیوتر رو بگیرم ؟ (از system.management هم استفاده کردم ولی سریال نامبر رو نمی ده )

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن سریال نامبر RAM

    سلام
    اتفاقا منم دنبال یه چیزی مشابه این بودم ،من دنبال Manufacturer آن بودم،ولی چون به نتیجه نرسیدم بی خیال شدم

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار nemidonam
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93

    نقل قول: بدست آوردن سریال نامبر RAM

    از اساتید کسی نیست بتونه کمکی کنه ؟

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن سریال نامبر RAM

    باید از طریق کد زیر بتوان به سریال نامبر دسترسی داشت اما نمیدونم چرا جواب نمیده

    اگر شما به جای serial number گزینه های دیگری مثل cation , creationClassName , location و ... رو درخواست کنید به خوبی جواب میدهد اما سریال نامبر رو برنمیگرداند


    ManagementScope Scope = new ManagementScope();
    ObjectQuery query = new ObjectQuery("select * from Win32_PhysicalMemory");

    ManagementObjectSearcher search = new ManagementObjectSearcher(Scope, query);
    ManagementObjectCollection Collection = search.Get();

    foreach (ManagementObject nobject in Collection)
    {
    MessageBox.Show(nobject.Properties["SerialNumber"].Value.ToString());
    }


    خروجی دستور PhysicalMemory در wmic گزینه ای به نام serial number وجود دارد اما چیزی در این قسمت نوشته نشده است حداقل برای من که اینطوری هست

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار nemidonam
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93

    نقل قول: بدست آوردن سریال نامبر RAM

    نقل قول نوشته شده توسط S.Reza مشاهده تاپیک
    باید از طریق کد زیر بتوان به سریال نامبر دسترسی داشت اما نمیدونم چرا جواب نمیده

    اگر شما به جای serial number گزینه های دیگری مثل cation , creationClassName , location و ... رو درخواست کنید به خوبی جواب میدهد اما سریال نامبر رو برنمیگرداند


    ManagementScope Scope = new ManagementScope();
    ObjectQuery query = new ObjectQuery("select * from Win32_PhysicalMemory");

    ManagementObjectSearcher search = new ManagementObjectSearcher(Scope, query);
    ManagementObjectCollection Collection = search.Get();

    foreach (ManagementObject nobject in Collection)
    {
    MessageBox.Show(nobject.Properties["SerialNumber"].Value.ToString());
    }


    خروجی دستور PhysicalMemory در wmic گزینه ای به نام serial number وجود دارد اما چیزی در این قسمت نوشته نشده است حداقل برای من که اینطوری هست
    مرسی رضاجان منم خودم اینو امتحان کردم ولی به منم جواب نداده

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار nemidonam
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93

    نقل قول: بدست آوردن سریال نامبر RAM

    دوستان موضوع یکم فوری شده اگه میشه کمک کنید

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار nemidonam
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93

    نقل قول: بدست آوردن سریال نامبر RAM

    هیچ کس نیست بدونه !!!!!!؟
    آخرین ویرایش به وسیله nemidonam : چهارشنبه 16 فروردین 1391 در 12:29 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •