نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: انتخاب یک فیلد از کومبو و بدست آورن فیلد دیگر از دیتابیس

  1. #1

    انتخاب یک فیلد از کومبو و بدست آورن فیلد دیگر از دیتابیس

    سلام

    در دیتابیس سه فیلد دارم یکی کلید اصلی و دو فیلد معمولی

    یکی از این دو فیلد معمولی را به کومبو بایند کردم و کومبو را حالتی قرار دادم که با زدن یک کاراکتر اطلاعاتی که با آن کارکتر شروع میشوند در کومبو نشان داده میشود
    مثلا با زدن کارکتر س تمام رکوردهایی که با س شروع میشوند در کومبو نشان داده میشود

    حالا میخخوام وقتی کاربر یکی از این رکوردهای موجود در کومبو را وقتی انتخاب کرد اون یکی دیگه فیلد معمولی که در دیتابیس هست را در بیارم
    آیا اینکار شدنی است؟

    کدی که برای بایند به کومبو نوشتم :

    da = new SqlDataAdapter("SELECT reshte_honari FROM tbl_grouphonari", con);
    da.Fill(ds, "tbl_grouphonari");
    comboBox2.DataSource = ds.Tables["tbl_grouphonari"];
    comboBox1.DisplayMember = "reshte_honari";
    comboBox1.ValueMember = "code_reshte



    "code_reshte کلید اصلی نیست

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    34

    نقل قول: انتخاب یک فیلد از کومبو و بدست آورن فیلد دیگر از دیتابیس

    دوست عزيز اولش كه select شما اشتباه چون يك فيلد رو انتخاب كردين و نميتونيد code_reshte رو به ValueMember نسبت بدين بعدش هم شما بيشتر از دوتا فيلد رو نميتونيد به كامبو نسبت بديد مگر اين كه ValueMember رو كليد اصلي قرار بدين و بعد از انتخاب كاربر يك select ديگه با where بزنيد و فيلد ديگه رو كه ميخواهيد بدست بياوريد.
    اگه اين نوشته به شما كمك نميكنه لطفا واضح تر توضيح بديد.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    game net
    سن
    34
    پست
    78

    نقل قول: انتخاب یک فیلد از کومبو و بدست آورن فیلد دیگر از دیتابیس

    (CType(BindingContext(DataSource, Datamember), CurrencyManager
    متد current رکورد جاری رو بر می گردونه

  4. #4

    نقل قول: انتخاب یک فیلد از کومبو و بدست آورن فیلد دیگر از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط BAHAL_KEYHAN مشاهده تاپیک
    (CType(BindingContext(DataSource, Datamember), CurrencyManager
    متد current رکورد جاری رو بر می گردونه
    میتونی یک کد بزاری؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    game net
    سن
    34
    پست
    78

    نقل قول: انتخاب یک فیلد از کومبو و بدست آورن فیلد دیگر از دیتابیس

    کدش همینه,اگه چندتا control باشه که به یه dataset روی یک form , بیند شده باشه با متد contextBinding که توسط فرم ارایه میشه می تونی به شیی curencymanager مربوط به binding دسترسی داشته باشی
    اسم datatmember و datasourceto benevis جای پارامتر ها جواب می گیری

  6. #6

    نقل قول: انتخاب یک فیلد از کومبو و بدست آورن فیلد دیگر از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط BAHAL_KEYHAN مشاهده تاپیک
    کدش همینه,اگه چندتا control باشه که به یه dataset روی یک form , بیند شده باشه با متد contextBinding که توسط فرم ارایه میشه می تونی به شیی curencymanager مربوط به binding دسترسی داشته باشی
    اسم datatmember و datasourceto benevis جای پارامتر ها جواب می گیری
    من چیزی از حرفتون نفهمیدم لطفا کد بزارید منظورتونو بفهمم
    با تشکر

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    game net
    سن
    34
    پست
    78

    نقل قول: انتخاب یک فیلد از کومبو و بدست آورن فیلد دیگر از دیتابیس

    فقط شرمنده که کد برای VB.net

    Protected ReadOnly Property CurrencyManager() As CurrencyManager
    Get
    Return CType(BindingContext(DataSource, Datamember), CurrencyManager)

    End Get
    End Property
    Public ReadOnly Property DataRowView() As DataRowView
    Get

    Dim o As Object = CurrencyManager.Current
    If TypeOf o Is DataRowView Then
    Return CType(o, DataRowView)
    Else
    Return Nothing
    End If
    End Get
    End Property


    من این یه نمونه کد رو برای برنامه ی خاصی نوشتم
    تو هم می تونی با نوشتن اسم dataset به جای datasource ونام تیبلت به جای datamember,این قطعه کد رو به برنامت اضافه کنی
    و هر جا که خواستی به طور مثال این جوری ازش استفاده کنی
    DataRowView("code_reshte")

    یا
    DataRowView("reshte_honari")

    در ضمن نام dataset شما ds,
    table شما "tbl_grouphonari",که حتما نام table رو باید string بدی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار asadegha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    اینجا، همه جا، هیچ جا، چه فرقی داره؟
    پست
    274

    نقل قول: انتخاب یک فیلد از کومبو و بدست آورن فیلد دیگر از دیتابیس

    دستور SELECT رو درست کنی جواب میده. ربطی نداره VALUEMEMBER کلید اصلی باشه یا نه.
    آخرین ویرایش به وسیله asadegha : چهارشنبه 09 فروردین 1391 در 00:01 صبح

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    game net
    سن
    34
    پست
    78

    نقل قول: انتخاب یک فیلد از کومبو و بدست آورن فیلد دیگر از دیتابیس

    مشکل حل شد

  10. #10

    نقل قول: انتخاب یک فیلد از کومبو و بدست آورن فیلد دیگر از دیتابیس

    private void comAzD_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    comTaD.Items.Clear();
    var a = from c in linq.TDakhelis
    where c.Az==comAzD.Text
    select c.Be;
    foreach (string item in a)
    {
    comTaD.Items.Add(item);
    }
    }

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    game net
    سن
    34
    پست
    78

    نقل قول: انتخاب یک فیلد از کومبو و بدست آورن فیلد دیگر از دیتابیس

    روش بهینه نیست

  12. #12

    نقل قول: انتخاب یک فیلد از کومبو و بدست آورن فیلد دیگر از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط BAHAL_KEYHAN مشاهده تاپیک
    روش بهینه نیست
    دوست عزیز برنامه نویسیم خوب نیست یک ورش بهینه به من یاد بدید

    با تشکر

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    game net
    سن
    34
    پست
    78

    نقل قول: انتخاب یک فیلد از کومبو و بدست آورن فیلد دیگر از دیتابیس

    داری query می نویسی خب
    وقتی handle دیتا رو form.BindingContextبهت بر می گردونه چه کاریه query بنویسیم
    اگه پایین صفحه بری روش منو میبینی

  14. #14

    نقل قول: انتخاب یک فیلد از کومبو و بدست آورن فیلد دیگر از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط BAHAL_KEYHAN مشاهده تاپیک
    داری query می نویسی خب
    وقتی handle دیتا رو form.BindingContextبهت بر می گردونه چه کاریه query بنویسیم
    اگه پایین صفحه بری روش منو میبینی
    پایین صفحه چیه
    کجارو میگی
    لطفا دقیق تر توضیحح بده

  15. #15

    نقل قول: انتخاب یک فیلد از کومبو و بدست آورن فیلد دیگر از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Mohandes2009 مشاهده تاپیک
    private void comAzD_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    comTaD.Items.Clear();
    var a = from c in linq.TDakhelis
    where c.Az==comAzD.Text
    select c.Be;
    foreach (string item in a)
    {
    comTaD.Items.Add(item);
    }
    }
    برادر من در کد نویسی ساده اش هم موندم شما با تینکیو کد میزارین؟ ولی تشکر از اینکه به فکر بودید

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    game net
    سن
    34
    پست
    78

    نقل قول: انتخاب یک فیلد از کومبو و بدست آورن فیلد دیگر از دیتابیس

    اسمش لینک هستش,نه تینکیو

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •