نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: گرفتن و تغییر خواص details یک فایل

  1. #1

    گرفتن و تغییر خواص details یک فایل

    سلام دوستان

    من می خوام بتونم تو برنامه ام خواص Details یک فایل صوتی رو هم بخونم و هم تغییر بدم برای همین جستجو کردم و سورس برنامه زیر رو پیدا کردم
    http://www.codeproject.com/Articles/...tion-of-a-File

    ولی مشکل اینجاست که اطلاعات رو غلط می خونه چونه من مثلا خاصیت title فایل رو به صورت دستی تغییر می دم و لی تو این برنامه این قسمت رو اشتباهی می خونه یعنی اون چیزی نیست که باید باشه
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: گرفتن و تغییر خواص details یک فایل

    کسی از دوستان نبود

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شهر هفت هزار ساله شوش
    پست
    79

    نقل قول: گرفتن و تغییر خواص details یک فایل

    دوست عزیز من تست کردم هیچ مشکلی نداره شاید شما کد رو تغییر دادی

  4. #4

    نقل قول: گرفتن و تغییر خواص details یک فایل

    سلام دوست عزیز

    من هیچ دستکاری نکردم
    وقتی خاصیت title فایل رو تغییر می دهم بر نامه به طور اشتباه owner را می نویسه یا وقتی یک فایل موسیقی را با برنامه باز می کنم در خاصیت cooment به طور اشتباه album رو براش می نویسه
    ابته اینم بگک من فقط می خوام کار رو بر روی فایل های صوتی انجام دهم برای همین خیلی برام مهمه که درست نوشته شوند
    یه سوال این حالا چطور بتونم این خاصیت ها رو تغییر بدهم
    .......................
    راستی من می خوام بتونم خاصیت هایی چون album , title,copyright رو می خوام هم بخونم و هم اتونم تغییر بدم ولی در برنامه بالا وجود نداشتند این موارد مروبوط به فایل صوتی هستند

  5. #5

    نقل قول: گرفتن و تغییر خواص details یک فایل

    ..............................................

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شهر هفت هزار ساله شوش
    پست
    79

    نقل قول: گرفتن و تغییر خواص details یک فایل

    بفرما داداش
    یه کلاس توپ واسه خوندن و نوشتن تگ mp3
    http://up98.org/upload/server1/02/g/...8c1hftjo12.rar

    کلاس رو به پروژت اضافه کن و با کد زیر می تونی هم بخونی هم بنویسی

    Tagger myTagger = new Tagger("C:\\test.mp3");
    myTagger.Artist = "me";
    myTagger.Album = "i dont know";
    myTagger.WriteID3v11();


    در ضمن هر وقت خواستی مثلا تایتل یه فایل رو عوض کنی اول باید پاکش کنی بعد رایت کنی
    موفق باشی

  7. #7

    نقل قول: گرفتن و تغییر خواص details یک فایل

    http://stackoverflow.com/questions/6...-for-mp3-files
    این لینک کارت رو راه میندازه.

  8. #8

    نقل قول: گرفتن و تغییر خواص details یک فایل

    نقل قول نوشته شده توسط amirrr3 مشاهده تاپیک
    بفرما داداش
    یه کلاس توپ واسه خوندن و نوشتن تگ mp3
    http://up98.org/upload/server1/02/g/...8c1hftjo12.rar

    کلاس رو به پروژت اضافه کن و با کد زیر می تونی هم بخونی هم بنویسی

    Tagger myTagger = new Tagger("C:\\test.mp3");
    myTagger.Artist = "me";
    myTagger.Album = "i dont know";
    myTagger.WriteID3v11();


    در ضمن هر وقت خواستی مثلا تایتل یه فایل رو عوض کنی اول باید پاکش کنی بعد رایت کنی
    موفق باشی

    سلام دوست عزیز

    من با استفاده از این کلاس تونستم به ظاهر خاصیت title رو عوض کنم که البته بلد نبودن با این کلاس شما اطلاعات رو بخونم برای همین روشی که دوست عزیزمون dr-delphi
    استفاده کردم برای خوندن که موفق شدم هم بخونم و هم اطلاعات را بنوسم حالا یه مشکل اینکه وقتی روی فایل mp3 کلیک راست می کنم و اطلاعات نمایش داده میشه می بینم که همون tile قبلی روش هستش یعنی وقتی من با برنامه کار می کنم راحت اطلاعات ذخیره میشه و لی فایل اصلی هیچ تغییر نمی کنه ؟
    حالا باید چه کار کنم؟
    با تشکر

  9. #9

    نقل قول: گرفتن و تغییر خواص details یک فایل

    دوستان سلام
    مشکل نرم افزار رو تا حدی فهمیدم اینکه برای برای نوشتن کد از دستور زیر استفاده می کنم.
    Tagger t = new Tagger(@"K:\f\soutollmeskin 01.mp3");
    t.Title = "";

    t.Title = "nkn";
    t.Album = "";
    t.Album = "mohammad";
    t.WriteID3v11();


    که مشکلاتی که در تاپیک بالا گفتم رو داره .
    اما مشل رو اینطوری حل کردم که من ابتدا به صورت دستی یعنی راست کلیک می کنم رو فایل و خاصیت title رو پاک می کنم یعنی هیچ چیزی نوشته نشده باشه با این کار دیگه همه چیز درست میشه
    اما من نمی خوام به صورت دستی همیشه این کار رو بکمک الان باید چه کار کنم؟

  10. #10

    نقل قول: گرفتن و تغییر خواص details یک فایل

    دوستان کمک کنند

  11. #11

    نقل قول: گرفتن و تغییر خواص details یک فایل

    دوستان من نتونستم مشکل رو حل کنم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: گرفتن و تغییر خواص details یک فایل

    نقل قول نوشته شده توسط andaron مشاهده تاپیک
    دوستان من نتونستم مشکل رو حل کنم
    مشکل چیه؟ آخه چیز پیچیده ای نیست که! از اینجا آخرین نسخه رو برمیداری؟ یه dll هست (الان نسخه اش 2.0.4.0 هست) اضافه اش میکنی به پروژه ات؛ شاید درست Save نمیکنی، کد زیر رو امتحان کن ببین حل نمیشه؟
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    TagLib.File file = TagLib.File.Create(@"D:\Music\test.mp3");
    addTag(file.Tag.Album);
    addTag(file.Tag.Title);
    addTag(file.Tag.FirstGenre);
    file.Tag.Album = "Test1";
    file.Tag.Title = "Test2";
    file.Tag.Genres[0] = "Test3";
    file.Save();
    addTag("********************");
    addTag(file.Tag.Album);
    addTag(file.Tag.Title);
    addTag(file.Tag.FirstGenre);
    }

  13. #13

    نقل قول: گرفتن و تغییر خواص details یک فایل

    سلام دوست عزیز

    شرمنده ولی این نسخه ایی که شما گفتید رفتم داخلش هزار تا فایل دیگه هم بود اگر می شود لینک dll رو جدا ضمیمه کنید تا بتون بردارم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: گرفتن و تغییر خواص details یک فایل

    نقل قول نوشته شده توسط andaron مشاهده تاپیک
    این نسخه ایی که شما گفتید رفتم داخلش هزار تا فایل دیگه هم بود اگر می شود لینک dll رو جدا ضمیمه کنید تا بتون بردارم

    از اون هزار تا فایل! بیشترشون مربوط به سورس هستند و اگه برای شما فقط dll کافیه، بعد از دانلود آخرین نسخه (تا این لحظه این لینک) فایل رو از مسیر زیر:
    taglib-sharp-2.0.4.0-windows\Libraries\taglib-sharp.dll
    بردارین و با پوشه src کاری نداشته باشین؛ ولی از من می شنوین، یه نگاهی داخل سورس هم بندازید! مفیده ولی ضروری نیست، می تونید فقط dll رو کپی کنید کنار برنامه و بقیه رو delete کنید!
    الان به پست قبلی ام هم نگاه کردم، تابع addTag رو شما می تونید با مثلاً Console.WriteLine یا هر چیزی برای نمایش عوض کنید؛ من با این تابع به محتویات اون چیزی که به تابع پاس داده میشد نگاه میکنم و اگه null یا رشته خالی نبود به یه ListBox اضافه میکنم؛ اینو گفتم اگه یه وقت خواستین از مثال استفاده کنید، فکر نکنین چه چیز عجایب غرائبی هست و بعداً براتون سوال نشه ...
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •