نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چگونگی ایجاد فولدرهای متعدد با استفاده از برنامه نویسیC++‎‎

  1. #1

    Question چگونگی ایجاد فولدرهای متعدد با استفاده از برنامه نویسیC++‎‎

    میخواستم برنامه ای به زبان سی پلاس پلاس بنویسم که با استفاده از اون بتونم هر جایی که دلم خواست یک فولدر ایجاد کنم و برنامه قابلیت اینو داشته باشه که اگه خواستم دوباره بتونم یه فولدر جدید داخل فولدر ایجاد شده ، درست کنم . اما اصلا نمی دونم از کجا باید شروع کنم ؟ دوستان اگر میتونند منو راهنمایی کنند.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: چگونگی ایجاد فولدرهای متعدد با استفاده از برنامه نویسیC++‎‎

    بابا ویروس نویس بابا این کاره
    ساده ترین راهش دستور system بعدشم با کامند md هر چقدر فولدر که بخواهی در ویندوز می تونی ایجاد کنی یک راه دیگش استفاده از توابع کرنل ویندوزه البته تست نکردم...

    system("md" + masir);


  3. #3

  4. #4

    نقل قول: چگونگی ایجاد فولدرهای متعدد با استفاده از برنامه نویسیC++‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط daneshjoo91 مشاهده تاپیک
    میخواستم برنامه ای به زبان سی پلاس پلاس بنویسم که با استفاده از اون بتونم هر جایی که دلم خواست یک فولدر ایجاد کنم و برنامه قابلیت اینو داشته باشه که اگه خواستم دوباره بتونم یه فولدر جدید داخل فولدر ایجاد شده ، درست کنم . اما اصلا نمی دونم از کجا باید شروع کنم ؟ دوستان اگر میتونند منو راهنمایی کنند.
    سلام.
    اگر در Windows قراره اینکارو کنید، می تونید از SHCreateDirectoryEx استفاده کنید:

    SHCreateDirectoryEx(NULL, _T("d:\\folder1\\folder2"), NULL);


    (فراموش نکنید فایل "Shlobj.h" رو include کنید).

    اگر مایلید تا کدتون Portable باشه، می تونید از Boost File System Library استفاده کنید. استفاده از md یا mkdir (تفاوتی نداره) این خطر رو در پی داره که به کاربر اجازه میده، فایلی اجرایی با نام مشابه در کنار برنامه شما قرار بده و کد شما ناخواسته اونو اجرا کنه...

    موفق باشید.

  5. #5

    Question چگونگی ایجاد فولدرهای متعدد با برنامه نویسی2

    با توجه به راهنمایی دوستان قطعه کد زیر رو نوشتمو تو کامپایلر بورلند سی پلاس پلاس امتحانش کردم.کدم اینه:
    #include<iostream.h>
    #include<conio.h>
    int main(){
    system(mkdir d:\\folder1);
    getch();
    return 0;
    }

    اما ارورای زیر رو داد:
    Compiling NONAME00.CPP:
    Error NONAME00.CPP 4: Call to undefined function 'system' in function main()
    Error NONAME00.CPP 4: Undefined symbol 'mkdir' in function main()
    Error NONAME00.CPP 4: Function call missing ) in function main()
    Error NONAME00.CPP 4: Illegal character '\' (0x5c) in function main()
    Error NONAME00.CPP 4: Illegal character '\' (0x5c) in function main()

    حالا من چه جوری این ارورا رو برطرف کنم؟مثلا اگر بخوام یه فولدر تو درایو دیم ایجاد کنم باید چیکار کنم؟

  6. #6

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: چگونگی ایجاد فولدرهای متعدد با استفاده از برنامه نویسیC++‎‎

    ممنون از دوستان. من برای program files خواسم پوشه بسازم اول نمیشد بخاطر جاخالی بین دوتا کلمه بعد فقط آدرس رو یه گیومه ی دیگه بهش اضافه کردم درست شد. اینطوری:
    system("mkdir \"c:\\Program Files\\My________________Folder\"");

    و یا فقط program files اینطوری :

    system("mkdir c:\\\"Program Files\"\\My________________Folder");

  8. #8

    نقل قول: چگونگی ایجاد فولدرهای متعدد با استفاده از برنامه نویسیC++‎‎‎‎

    دوست عزیز ظاهرا مشکل شما تو ایجاد فولدر حل شده. اگه امکان داره منم راهنمایی کنید تا مشکلمو حل کنم.
    قطعه کد من اینطوری بود:
    #include<iostream.h>
    #include<conio.h>

    int main(){
    system("mkdir d:\\new folder");
    getch();
    return 0;
    }

    اما این ارورو داد:
    Compiling NONAME00.CPP:
    Error NONAME00.CPP 5: Call to undefined function 'system' in function main()

    فک می کنم مشکل از هدر فایلیه که باید اینکلود میکردمو و نکردم. شما می دونید چه هدر فایلیه؟
    ایمیل من اینه:
    mousavi_delaram@yahoo.com
    اگه امکان داره کدتو برام بفرست.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: چگونگی ایجاد فولدرهای متعدد با استفاده از برنامه نویسیC++‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi.mousavi مشاهده تاپیک
    استفاده از md یا mkdir (تفاوتی نداره) این خطر رو در پی داره که به کاربر اجازه میده، فایلی اجرایی با نام مشابه در کنار برنامه شما قرار بده و کد شما ناخواسته اونو اجرا کنه...
    میشه این مورد رو بیشتر توضیح بدید؟ به نظر جالب میاد.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: چگونگی ایجاد فولدرهای متعدد با استفاده از برنامه نویسیC++‎‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط daneshjoo91 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ظاهرا مشکل شما تو ایجاد فولدر حل شده. اگه امکان داره منم راهنمایی کنید تا مشکلمو حل کنم.
    قطعه کد من اینطوری بود:
    #include<iostream.h>
    #include<conio.h>

    int main(){
    system("mkdir d:\\new folder");
    getch();
    return 0;
    }

    اما این ارورو داد:
    Compiling NONAME00.CPP:
    Error NONAME00.CPP 5: Call to undefined function 'system' in function main()

    فک می کنم مشکل از هدر فایلیه که باید اینکلود میکردمو و نکردم. شما می دونید چه هدر فایلیه؟
    ایمیل من اینه:
    mousavi_delaram@yahoo.com
    اگه امکان داره کدتو برام بفرست.
    باید stdlib.h رو داشته باشی. اون رو به برنامه include کن. تابع system رو من تو این فایل دارم. قائدتا باید همراه C++‎ ای که داری باشه فکر نمیکنم لازم باشه دانلود کنی. ولی برات ایمیلش میکنم. راستی برای new folder هم احتمالا مثل program file که وسطشون space دارن همون مشکل پیش بیاد که تو پست قبلی راه حلشو نوشتم.

  11. #11

    نقل قول: چگونگی ایجاد فولدرهای متعدد با استفاده از برنامه نویسیC++‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi.mousavi مشاهده تاپیک
    سلام.
    اگر در Windows قراره اینکارو کنید، می تونید از SHCreateDirectoryEx استفاده کنید:

    SHCreateDirectoryEx(NULL, _T("d:\\folder1\\folder2"), NULL);


    (فراموش نکنید فایل "Shlobj.h" رو include کنید).

    اگر مایلید تا کدتون Portable باشه، می تونید از Boost File System Library استفاده کنید. استفاده از md یا mkdir (تفاوتی نداره) این خطر رو در پی داره که به کاربر اجازه میده، فایلی اجرایی با نام مشابه در کنار برنامه شما قرار بده و کد شما ناخواسته اونو اجرا کنه...

    موفق باشید.
    سلام
    الان یک برنامه نوشتم با استفاده از این کد
    انداختمش داخل یک حلقه و گفتم 100 پوشه درست کن داخل یک پوشه مثل زیر :

    c:\test\k1
    c:\test\k2
    c:\test\k3
    c:\test\k4
    c:\test\k5
    c:\test\k6
    c:\test\k7

    جالب نتوانست این کار بکنه ، تازه بعد از پایان حلقه هم پوشه ها خود به خود پاک میشود !!!!

    سیستم 16 گیگ رم با 8 هسته 3.2 اینتل ، سیتم عامل هم win7

    بسی در شگفتی عظیم ، نتوانستن به کنار ، در عجبیم از این پاک شدن خودکار هستیم !!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •