نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: قفل تلفنی ساده

  1. #1

    قفل تلفنی ساده

    با سلام
    من می خوام یه قفل تلفنی با سطح امنیت معمولی یا حتی پایین با زبان C#‎‎ بنویسم . نحوه کلی کار رو تقریبا میدونم که باید یه شماره سریال یکتا با استفاده از سخت افزار کاربر تولید و با توجه به اون یه کد فعال سازی تولید کنم.
    ولی یه مثال کاربردی می خوام
    اگه کسی از دوستان براش امکان داره یه مثال ساده و کامل از قفل تلفنی
    ترجیحا به زبان C#‎‎ قرار بده . ممنون

  2. #2

    نقل قول: قفل تلفنی ساده

    از اساتید و دوستانی که توی این زمینه کار کردند خواهش میکنم اگه براشون مقدور هست یه راهنمایی کنند . با تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار asadegha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    اینجا، همه جا، هیچ جا، چه فرقی داره؟
    پست
    274

    نقل قول: قفل تلفنی ساده

    منظور از قفل تلفنی چیه؟ یکم توضیح میدی؟

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    خوزستان - ماهشهر
    پست
    5

    Wink نقل قول: قفل تلفنی ساده

    سلام

    حال نداشتم تایپ کنم، توضیحات رو نوشتم و اسکن کردم.
    2 تا فایل rar هم حاوی کدهای برنامه + جدول کدهای اسکی رو هم گذاشتم.


    • فکر کنم این برنامه فقط رو ویندوزهای ویستا به به بالا اجرا میشه که بخاطر کد هایی هست که برای بدست آوردن کد هارد نوشتم
    • خیلی توضیح ندادم، امیدوارم با دیدم کد ها، متوجه بشید
    • برنامه keygen در اختیار شرکته و نباید دست مشتری بیفته.

    موفق باشید

    راستی اگر کدی پیدا کردید که بشه سریال هارد و cpu رو تو ویندوز XP به ما بده لطفا ما رو هم خبر کنید

    ----------------------------------------------------
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg Ascii.jpg‏ (44.4 کیلوبایت, 121 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (84.7 کیلوبایت, 119 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (98.6 کیلوبایت, 117 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: قفل تلفنی ساده

    ممنون . خیلی مفید بود .
    اگه باز سوالی داشتم همین جا مطرح می کنم .
    فقط دو مورد مشکل دارم :
    اول اینکه برای اینکه برنامه فقط یک بار کد فعالسازی رو بخواد و بارهای بعدی خودش اجرا بشه پیشنهاد شما چیه؟
    و دوم اینکه برای اینکه الگوریتم قوی تری برای قفل تلفنی داشته باشیم باید چیکار کنیم؟
    با تشکر از همه دوستانی که راهنمایی می کنند.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار saam_2371369
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    #C
    پست
    84

    نقل قول: قفل تلفنی ساده

    سلام
    اینم یه کد کوچیک برای گرفتن کد CPU
    static public string get_Hdd_SerialNumber()
    {
    string cpuInfo = String.Empty;
    ManagementClass mgmt = new ManagementClass("Win32_Processor");
    ManagementObjectCollection objCol = mgmt.GetInstances();
    foreach (ManagementObject obj in objCol)
    {
    if (cpuInfo == String.Empty)
    {
    cpuInfo = obj.Properties["ProcessorId"].Value.ToString();
    }
    }
    return cpuInfo;
    }
    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: قفل تلفنی ساده

    لطفا یه نفر بیشتر کمک کنه...

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار saam_2371369
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    #C
    پست
    84

    نقل قول: قفل تلفنی ساده

    سلام
    به نظر من توضیح bitaroos عزیز کامل هست
    اگه شما چیز دیگه ی مد نظرتون هست لطفا بیشتر
    توضیح بدید.
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •