نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تبديل يك فايل متني به pdf

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    تبديل يك فايل متني به pdf

    سلام
    ميخوام يك فايل متني مثلاً يك فايل ورد رو به pdf تبديل كنم.
    متشكرم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: تبديل يك فايل متني به pdf

    من هر چي روش فكر كردم چيزي نتونستم بنويسم .
    يه كدي نوشتم كه فايل notepad با پسوند .txt رو به فايل ورد تبديل ميكنه :
    کد HTML:
    <?php
    $matn=file_get_contents('counter.txt');
    $file="نام فايل";
    //كمك براي ايجاد نام فايل
    header('Content-disposition: attachment; filename='.$file);
    //برنامه ي اجرا كننده فايل ورد رو فراخواني مي كند 
    header("content-type: application/msword");
    header('Content-Transfer-Encoding: utf-8');
    echo $matn;
    echo $file; 
    ?>
    اگه ميشه راهنمايي كنيد.
    متشكرم.

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: تبديل يك فايل متني به pdf

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    من هر چي روش فكر كردم چيزي نتونستم بنويسم .
    يه كدي نوشتم كه فايل notepad با پسوند .txt رو به فايل ورد تبديل ميكنه :
    کد HTML:
    <?php
    $matn=file_get_contents('counter.txt');
    $file="نام فايل";
    //كمك براي ايجاد نام فايل
    header('Content-disposition: attachment; filename='.$file);
    //برنامه ي اجرا كننده فايل ورد رو فراخواني مي كند 
    header("content-type: application/msword");
    header('Content-Transfer-Encoding: utf-8');
    echo $matn;
    echo $file; 
    ?>
    اگه ميشه راهنمايي كنيد.
    متشكرم.
    دادا فایلهای ورد فایلهای فشرده هستند با نرم افزار winrar بازشون کنی میبینی.بعد اینکه باز کردی میبینی که چند تا فایل جداگانه وجود داره که محتویات اصلی فکر کنم تو یه فایل با پسوند xml ذخیره میشه.خودت بازکنی جریان رو میفهمی.
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: تبديل يك فايل متني به pdf

    من متوجه منظور شما نشدم ميشه بيشتر توضيح بديد؟
    من معمولاً پوشه رو از حالت فشرده خارج ميكنم .

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: تبديل يك فايل متني به pdf




  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: تبديل يك فايل متني به pdf

    خوب شما از اين چي مي فهمي؟

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: تبديل يك فايل متني به pdf

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    خوب شما از اين چي مي فهمي؟
    خوب میگم دیگه فایل فشرده هستش.در مورد تبدیل میشه متن رو یه جورایی کشید بیرون ولی ساختارش به هم میخوره.باید فکر کرد روش.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: تبديل يك فايل متني به pdf

    مي تونيد از كتابخونه هاي موجود استفاده كنيد يكيش pdflib هست چندتا ديگه هم هست ولي الان اسمشون يادم نمي ياد

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •