نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل در نحوه ذخیره ادرس open dialog

  1. #1

    مشکل در نحوه ذخیره ادرس open dialog

    سلاام دوستان چطوری میشه بعد از بازکردن و انتخاب قایل ادرس را درون تکست باکس ذخیره کرد؟


    string a;
    DialogResult result;
    result = openFileDialog1.ShowDialog();

    اها راسی چطوری میشه یه مسیر رو باز کرد fبا کلیک روی ذکمه؟؟؟

    c://ali/a.text??

  2. #2

    نقل قول: مشکل در نحوه ذخیره ادرس open dialog

    txtAdd.Text=openfiledialog.FileName;

  3. #3

    نقل قول: مشکل در نحوه ذخیره ادرس open dialog

    نقل قول نوشته شده توسط boysilent مشاهده تاپیک
    سلاام دوستان چطوری میشه بعد از بازکردن و انتخاب قایل ادرس را درون تکست باکس ذخیره کرد؟
    سلام.
    مقدار بازگشتی ShowDialog به شما نشون میده که Open File Dialog تحت چه شرایطی بسته شده، فرضا User پنجره رو بسته (بدون اینکه فایلی رو انتخاب کنه) یا فایل انتخاب شده و کلید Open زده شده و ... در نتیجه، برای گرفتن نام فایل انتخاب شده، ابتدا باید مطمئن بشیم که فایلی در Dialog مربوطه انتخاب شده باشه، سپس با استفاده از FileName Property می تونیم نام فایل انتخاب شده رو بگیریم و (فرضا) اونو در TextBox ای نمایش بدیم:

    System.Windows.Forms.OpenFileDialog dialog = new OpenFileDialog();
    if (dialog.ShowDialog() == System.Windows.Forms.DialogResult.OK)
    {
    this.textBox1.Text = dialog.FileName;
    }



    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: مشکل در نحوه ذخیره ادرس open dialog

    اها راسی چطوری میشه یه مسیر رو باز کرد fبا کلیک روی ذکمه؟؟؟

    c://ali/a.text??[/QUOTE]

  5. #5

    نقل قول: مشکل در نحوه ذخیره ادرس open dialog

    نقل قول نوشته شده توسط boysilent مشاهده تاپیک
    اها راسی چطوری میشه یه مسیر رو باز کرد fبا کلیک روی ذکمه؟؟؟
    منظورتون باز کردن Windows Explorer و نمایش Folder خاصی در اون هستش؟ اگر بله، بدین شکل عمل کنید:

    Process.Start("d:\\my folder");


    در غیر این صورت لطفا بیشتر توضیح بدید.

    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: مشکل در نحوه ذخیره ادرس open dialog

    بله همینه ولی این دستور اصلا وجود نداره؟متاسفانه


    Process.Start("d:\\my folder");



  7. #7

    نقل قول: مشکل در نحوه ذخیره ادرس open dialog

    [QUOTE=boysilent;1471974]بله همینه ولی این دستور اصلا وجود نداره؟متاسفانه


    Process.Start("d:\\my folder");


    [/QUO

    باید using System.Diagnostics; اضافه کنی

  8. #8

    نقل قول: مشکل در نحوه ذخیره ادرس open dialog

    ؟ممنون بچه ها اگه بخوام مسیر اینجوری ذخیره بشه چطوری بنویسیم؟؟؟
    Libraries\Music\a.3jp


    اینجوری ذخیره بشه؟
    Libraries\Music

  9. #9

    نقل قول: مشکل در نحوه ذخیره ادرس open dialog

    میشه ادم بگه از اخر پاک کن تا برسی به اولین اسلش؟؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,021

    نقل قول: مشکل در نحوه ذخیره ادرس open dialog

    چطوری از توی textbox به صورت explore باز بشه؟

  11. #11

    نقل قول: مشکل در نحوه ذخیره ادرس open dialog

    نقل قول نوشته شده توسط boysilent مشاهده تاپیک
    میشه ادم بگه از اخر پاک کن تا برسی به اولین اسلش؟؟؟؟
    سلام ، کاری نداره یک نمونه برنامه واستون نوشتم همه ی حالات رو داخلش قرار دادم اگه سوالی داشتین بپرسین :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •