نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: یک عبارت منظم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    یک عبارت منظم

    می خوام با یک عبارت منظم کاری کنم که کاربر نتونه نو فیلد نام عدد بنویسه
    اما این کار نمیکنه
    $pattern = "[0-9]*";
    if (eregi($pattern, $nameu))
    echo "شما از عدد استفاده کرده اید";
    میشه بگید مشکل از کجاست

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: یک عبارت منظم

    دادا عبارات منظم رو میخوای چیکار؟
    کد اسکی شون رو با جاوااسکریپت چک کن؟!اگه بلد نیستی کدش رو بنویسم برات؟!
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: یک عبارت منظم

    $pattern = "[0-9]";
    if (eregi($pattern, $nameu))
    echo "شما از عدد استفاده کرده اید";

    یک ستاره زیاد گذاشتید! همین عبارت منظم رو باید دقیق بکار برد چون مفاهیمی متفاوتی رو ایجاد می کنه!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: یک عبارت منظم

    متاسفانه این کار نکرد
    نمی دونم چرا ولی به هیچ کدام عکس العملی نشان نمیده نه با عدد نه به غیر عدد!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: یک عبارت منظم

    برای فهمیدن اینکه کاربر از عدد استفاده کرده یا نه "جنگولک" بازی ای به نام Regex نیازی نیست!
    شما میتونی از تابع Strpos استفاده کنی .
    http://php.net/manual/en/function.strrpos.php

    اما اگر اصرار بر این هست که از Regex استفاده کنی ...
    function find_num($str){

    if(preg_match('/([0-9])/',$str)){
    return true;
    }
    return 0;


    }

    echo find_num('12'); // true
    echo find_num('salam1'); // true
    echo find_num('6sa44l3am44'); // true
    echo find_num('salam'); // false

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: یک عبارت منظم

    دیگه نمی دونم چی بگم
    هر کاری می کنم درست نمیشه
    من اطلاعات رو دارم پس می کنم از یک صفحه و تو صفحه ای که دارم ذخیره اش می کنم دارم اینها رو چک می کنم
    نکنه مشکل از این باشه
    جون به عنوان مثال وقتی تابع
    find_num('محمد 0913'); 
    رو اجرا می کنم جواب درست میده
    امام وقتی می خوام با تابع امتحانش کنم درست جواب نمیده
    find_num($nameu)

    این هم فایل من
    با همه توابع هم امتحان کردم حتی با strstr باز هم جواب نگرفتم

    $nameu=$_POST['nameu']; //user name
    $reshte=$_POST['reshte'];
    $shogl=$_POST['shogl'];

    function find_num($str){
    if(preg_match('/([0-9])/',$str)){
    return true;
    }return 0;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : پنج شنبه 10 فروردین 1391 در 15:58 عصر

  7. #7

    نقل قول: یک عبارت منظم

    یکبار nameu$ رو echo کنید ببینید چی چاپ میشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: یک عبارت منظم

    امتحان کردم ، مشکلی نداره
    دقیقا همون کلمه ای که وقتی دستی بجای str در تابع میزنم جواب میده ،‌رو نشون میده

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: یک عبارت منظم

    فایل رو بذارید ، چک کنیم .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •