نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کامپوننت جهت انتخاب گزینه های متعدد از لیست

  1. #1

    کامپوننت جهت انتخاب گزینه های متعدد از لیست

    با سلام

    توی پروژم به جایی رسیدم که باید یک لیستی رو در اختیار کاربر قرار میدادم و کاربر از این لیست گزینه های مورد نظر خودش رو انتخاب می کرد و در صورت انتخاب گزینه اشتباه میتونست اونواز لیست حذف کنه.
    من این کار رو با کنترلهای گرید و لیست انجام دادم یعنی گرید اطلاعات رو از دیتابیس میخونه و لیست میکنه و کاربر گزینه مورد نظرشو انتخاب و با زدن یک دکمه اونو به لیستش اضافه میکنه (نمایش در کنترل لیست) و در صورت انتخاب ناصحیح اونو می تونست حذف کنه. علاوه بر این امکانات یه textbox هم گذاشتم برای جستجو در گرید که کاربر بتونه گزینه مورد نظرشو سریعتر پیدا کنه....
    حالا چون من از این روش باید 7 بار در یک فرم استفاده کنم از نظر کد نویسی و ظاهر خیلی شلوغ میشه ، میخواستم ببینم کنترلی یا کامپوننتی هست که این کار رو انجام بده و من از شر این همه کد خلاص بشم؟؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asadegha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    اینجا، همه جا، هیچ جا، چه فرقی داره؟
    پست
    274

    نقل قول: کامپوننت جهت انتخاب گزینه های متعدد از لیست

    لیست رو بردار و با همون DGV انجام بده. یه ستون اضافه کن که از نوع CheckBox باشه. و با انتخاب هر ستون تیک بخوره کنارش. اینطوری یکم بهتر میشه.

  3. #3

    نقل قول: کامپوننت جهت انتخاب گزینه های متعدد از لیست

    با سلام

    من میخواستم بدونم کامپوننتی هست که این کارو انجام بده؟

  4. #4

    نقل قول: کامپوننت جهت انتخاب گزینه های متعدد از لیست

    سلام ، ببین کامپوونتی برای این کار ندیدم ولی چرا فرمت شلوغ میشه ، مگه کامپوننت انتخاب کنید مجبور نیستید 7 بار ازش استفاده کنید؟؟؟

    در ضمن شما دستورات رو به صورت متد و کلاس نویسی بنویسید تا مجبور نشید اطلاعات را کپیو پیست کنید و محیط کد نویسی رو شلوغ کنین. اگه تصویری از اون چیزی که قصد دارین طراحیش کنین بزارین بهتر میشه راهنمایی کرد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •