نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: replace

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    53

    Unhappy replace

    سلام من می با کد زیر جای چنتا حرفو باهم با کد

    Private Sub Command1_Click()
    For i = 1 To Adodc1.Recordset.RecordCount
    Text1 = Adodc2.Recordset.Fields("names")
    Text4 = Replace(Text1, "ي", Text2)
    Adodc1.Recordset.Fields("names") = Text4
    Print Text4
    Adodc1.Recordset.MoveNext
    Next i
    End Sub


    عوض کنم ولی این ارورو میده
    untitled.JPG

    ممنون می شم کمکم کنید




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: replace

    ببخشید اگه منظورتون رو درست فهمیدم می خواید یه کلمه از ستون نام رو جایگزین یه کلمه دیگه کنید درسته؟
    خوب چرا کار و سخت می کنید اگه بانکتون اس کیو ال هست یه استراک پروسیجر براش بنویسید که نیاز به این حلقه هم نیاشه سرعت و اطمینانش از اینی که شما نوشتید بیشتره فرض کنید شما یک میلیون یا بیشتر رکورد داشته باشید می دونید برنامتون چقدر بابت این حلقه زمان می بره
    اگه اکسسه فکر کنم تو کوئری هم بتونید انجامش بدید
    خوب اگه تو پروسجیر مشکل داشتید من می تونم کدش رو واستون بدم
    امری بود ....

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    53

    نقل قول: replace

    نقل قول نوشته شده توسط vb-proj مشاهده تاپیک
    ببخشید اگه منظورتون رو درست فهمیدم می خواید یه کلمه از ستون نام رو جایگزین یه کلمه دیگه کنید درسته؟
    خوب چرا کار و سخت می کنید اگه بانکتون اس کیو ال هست یه استراک پروسیجر براش بنویسید که نیاز به این حلقه هم نیاشه سرعت و اطمینانش از اینی که شما نوشتید بیشتره فرض کنید شما یک میلیون یا بیشتر رکورد داشته باشید می دونید برنامتون چقدر بابت این حلقه زمان می بره
    اگه اکسسه فکر کنم تو کوئری هم بتونید انجامش بدید
    خوب اگه تو پروسجیر مشکل داشتید من می تونم کدش رو واستون بدم
    امری بود ....
    اکسسه اگه می تونید کمک کنید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    shiraz
    پست
    117

    نقل قول: replace

    Text1 = Adodc2.Recordset.Fields("names")
    توی خط سه نوشتی Adodc2 ولی بقیه Adodc1 هست
    اشتباه ننوشتی ؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: replace

    این کدی که واست می نویسم هم سرعتش بهتره و نیاز نیست کل پایگاه رو تو رکورد ست باز کنی و مقادیر رو تغییر بدی
    خوب یه کوئری تو اکسس باز می کنی و این کد رو توش می نویسی

    update tblname
    set fildename=replace(fildename,'str1','str2')
    where s

    خوب توضیح می دم
    tblname =همون جدولی هست که می خوای داده های اون ویرایش کنی تغییر بدی
    fildename =فیلدی هست که می خواهی مقادیر اون فیلد تو جدول تغییر کنه مثلا" فیلد نام
    str1=حرف یا کلمه ای که می خوای تغییر پیدا کنه
    str2=اینم کلمه ای هست که می خوای جایگزین str1 بشه
    دستور آخر هم که شرطه اختیاری مثلا" می تونی اون نام ها رو تغییر بدی که سنشون بیشتر از 20 هست البته بازم بگم اختیاریه می تونی ننویسی
    ======================
    خوب یه شی کامند ایجاد کن و این دستورشو تو تکستش بنویس بعد از هر بار که اجرا کنی کل داده های جدولت با این دستور جایگزین میشه اگه نحوه کار با شی کامند رو هم نمی دونی بگو برات بزارم اوکی
    تنک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •