نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: انتخاب فونت inputbox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    265

    انتخاب فونت inputbox

    با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی

    من می خوام فونت inputbox رو عوض کنم اما نمیشه حتی فونت فرم رو هم عوض می کنم نمیشه. فونت پیش فرض inputbox فونت Microsoft Sans Serif هست که گ پ ژ ک رو پشتیبانی نمیکنه
    میشه نحوه تعویض فونت inputbox به tahoma رو راهنمایی کنین

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: انتخاب فونت inputbox

    سلام
    خودتون باید inputbox بسازید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    265

    نقل قول: انتخاب فونت inputbox

    یعنی راه دیگه نداره؟چطوری باید خودم بسازم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: انتخاب فونت inputbox

    یه فرم شبیه ش درست کنید بعد یک تابع که متن داخل Text اون فرم رو به عنوان خروجی تابع بصورت رشته برگردونه.

    البته نمونه هم زیاد هست یه جستجو بزنید زیاد پیدا میشه.

  5. #5

    نقل قول: انتخاب فونت inputbox

    سلام
    نمونه زیر را بررسی کنید
    برای استفاده کافی است فرم و مادول کد را به پروژه اضافه کنید، ساختار دستوری هم تقریبا با InputBox استاندارد وی بی یکسان است، و چون نام تابع آن InputBox یعنی همنام با InputBox وی بی است به شکلی جایگزین InputBox وی بی میشود، به عبارت بهتر اگر دستور InputBox زیر را اجرا کنیم فرم سفارشی ما بجای فرم استاندارد گشوده میشود:

    Private Sub Command1_Click()
    MsgBox InputBox("Please enter your name:", "UName", "NAME")
    End Sub


    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله محسن واژدی : سه شنبه 26 اردیبهشت 1391 در 19:05 عصر
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  6. #6

    نقل قول: انتخاب فونت inputbox

    آره سایت میگی
    خیلی خوبه
    ممنون
    فقط میشه بگید از کدوم قسمت در ماژول میشه فونت متنش رو تعیین کرد ؟
    ممنون

  7. #7

    نقل قول: انتخاب فونت inputbox

    از کدوم قسمت در ماژول میشه فونت متنش رو تعیین کرد ؟
    در ادامه پارامتر های تابع InputBox سه آرگومان جدید اضافه شده:
    فرمت کلی تابع:
     InputBox(Prompt, [Title = ""], [Default = ""], [sFontName$ = "Tahoma"],  [sOKText$ = "&OK"], [sCancelText$ = "&Cancel"]) As String


    sFontName: فونت InputBox
    sOKText: تغییر عنوان دکمه OK
    sCancelText: تغییر عنوان دکمه Cancel

    برای تغییر فونت از کدی مشابه زیر استفاده میکنیم:


    Private Sub Command1_Click()
    MsgBox InputBox("Please enter your name:", "UName", "NAME", "Arial")
    End Sub


    در کد بالا فونت Arial به Input-Box اختصاص داده شده (فونت پیش فرض Tahoma است)

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: انتخاب فونت inputbox

    سلام .

    کد زیر رو در یک مدول بریزید :

    '************************************************* ******
    '* InputBoxEx() - Written by Aaron Young, Jan/Feb 2000
    '*
    '* Usage:
    '*
    '* Result = InputboxEx( _
    '* Message,[Title],[Default],[Default],[XPos],[YPos], _
    '* [HelpFile],[Context],[ForeColor],[BackColor], _
    '* [FontName],[FontSize],[PasswordChar],[CancelError])
    '*
    '* This code is Freeware, but if you use it in whole
    '* or part, I would appreciate some credit for my work.
    '*
    '************************************************* ******
    Option Explicit
    Private Type LOGBRUSH
    lbStyle As Long
    lbColor As Long
    lbHatch As Long
    End Type
    Private Type CWPSTRUCT
    lParam As Long
    wParam As Long
    message As Long
    hwnd As Long
    End Type
    Private Type RECT
    Left As Long
    Top As Long
    Right As Long
    Bottom As Long
    End Type
    Private Declare Sub CopyMemory Lib "kernel32" Alias "RtlMoveMemory" (Destination As Any, Source As Any, ByVal Length As Long)
    Private Declare Function SetWindowsHookEx Lib "user32" Alias "SetWindowsHookExA" (ByVal idHook As Long, ByVal lpfn As Long, ByVal hmod As Long, ByVal dwThreadId As Long) As Long
    Private Declare Function CallNextHookEx Lib "user32" (ByVal hHook As Long, ByVal nCode As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
    Private Declare Function UnhookWindowsHookEx Lib "user32" (ByVal hHook As Long) As Long
    Private Declare Function SetWindowLong Lib "user32" Alias "SetWindowLongA" (ByVal hwnd As Long, ByVal nIndex As Long, ByVal dwNewLong As Long) As Long
    Private Declare Function CallWindowProc Lib "user32" Alias "CallWindowProcA" (ByVal lpPrevWndFunc As Long, ByVal hwnd As Long, ByVal Msg As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As Long) As Long
    Private Declare Function GetClassName Lib "user32" Alias "GetClassNameA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpClassName As String, ByVal nMaxCount As Long) As Long
    Private Declare Function SetBkColor Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long, ByVal crColor As Long) As Long
    Private Declare Function SetTextColor Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long, ByVal crColor As Long) As Long
    Private Declare Function CreateBrushIndirect Lib "gdi32" (lpLogBrush As LOGBRUSH) As Long
    Private Declare Function CreateFont Lib "gdi32" Alias "CreateFontA" (ByVal H As Long, ByVal W As Long, ByVal E As Long, ByVal O As Long, ByVal W As Long, ByVal I As Long, ByVal u As Long, ByVal S As Long, ByVal C As Long, ByVal OP As Long, ByVal CP As Long, ByVal Q As Long, ByVal PAF As Long, ByVal F As String) As Long
    Private Declare Function SelectObject Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long, ByVal hObject As Long) As Long
    Private Declare Function SetWindowPos Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal hWndInsertAfter As Long, ByVal x As Long, ByVal y As Long, ByVal cx As Long, ByVal cy As Long, ByVal wFlags As Long) As Long
    Private Declare Function GetWindowRect Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, lpRect As RECT) As Long
    Private Declare Function GetSysColor Lib "user32" (ByVal nIndex As Long) As Long
    Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
    ' System Color Constants
    Private Const COLOR_BTNFACE = 15
    Private Const COLOR_BTNTEXT = 18
    ' SetWindowPos Constants
    Private Const SWP_FRAMECHANGED = &H20
    Private Const SWP_NOSIZE = &H1
    Private Const SWP_NOZORDER = &H4
    Private Const WH_CALLWNDPROC = 4
    Private Const GWL_WNDPROC = (-4)
    ' Windows Messages
    Private Const WM_GETFONT = &H31
    Private Const WM_CREATE = &H1
    Private Const WM_CTLCOLORBTN = &H135
    Private Const WM_CTLCOLORDLG = &H136
    Private Const WM_CTLCOLORSTATIC = &H138
    Private Const WM_CTLCOLOREDIT = &H133
    Private Const WM_DESTROY = &H2
    Private Const WM_SHOWWINDOW = &H18
    Private Const WM_COMMAND = &H111
    Private Const BN_CLICKED = 0
    Private Const IDOK = 1
    Private Const EM_SETPASSWORDCHAR = &HCC
    ' InputboxEx Variables
    Private INPUTBOX_HOOK As Long
    Private INPUTBOX_HWND As Long
    Private INPUTBOX_PASSCHAR As String
    Private INPUTBOX_BACKCOLOR As Long
    Private INPUTBOX_FORECOLOR As Long
    Private INPUTBOX_FONT As String
    Private INPUTBOX_FONTSIZE As Integer
    Private INPUTBOX_SHOWING As Boolean
    Private INPUTBOX_CENTERV As Boolean
    Private INPUTBOX_CENTERH As Boolean
    Private INPUTBOX_OK As Boolean
    Private Function InputBoxProc(ByVal hwnd As Long, ByVal Msg As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As Long) As Long
    Dim tLB As LOGBRUSH
    Dim lFont As Long
    Dim tRECT As RECT
    Dim lNotify As Long
    Dim lID As Long

    Select Case Msg
    Case WM_COMMAND
    'Check to see if the OK Button was Pressed..
    lNotify = Val("&H" & Left$(Right$("00000000" & Hex$(wParam), 8), 4))
    lID = Val("&H" & Right$(Right$("00000000" & Hex$(wParam), 8), 4))
    If lNotify = BN_CLICKED Then
    INPUTBOX_OK = (lID = IDOK)
    End If

    Case WM_SHOWWINDOW
    'Reposition Inputbox if Neccessary
    Call GetWindowRect(hwnd, tRECT)
    If INPUTBOX_CENTERH Then tRECT.Left = ((Screen.Width / Screen.TwipsPerPixelX) - (tRECT.Right - tRECT.Left)) / 2
    If INPUTBOX_CENTERV Then tRECT.Top = ((Screen.Height / Screen.TwipsPerPixelY) - (tRECT.Bottom - tRECT.Top)) / 2
    Call SetWindowPos(hwnd, 0, tRECT.Left, tRECT.Top, 0, 0, SWP_NOSIZE Or SWP_NOZORDER Or SWP_FRAMECHANGED)

    Case WM_CTLCOLORDLG, WM_CTLCOLORSTATIC, WM_CTLCOLORBTN, WM_CTLCOLOREDIT
    'Set the Colors
    If Msg = WM_CTLCOLOREDIT Then
    If Len(INPUTBOX_PASSCHAR) Then
    Call SendMessage(lParam, EM_SETPASSWORDCHAR, Asc(INPUTBOX_PASSCHAR), ByVal 0&)
    End If
    Else
    Call SetTextColor(wParam, INPUTBOX_FORECOLOR)
    Call SetBkColor(wParam, INPUTBOX_BACKCOLOR)
    If Msg = WM_CTLCOLORSTATIC Then
    'Set the Font
    lFont = CreateFont(-((INPUTBOX_FONTSIZE / 72) * 96), 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, INPUTBOX_FONT)
    Call SelectObject(wParam, lFont)
    End If
    'Create a Solid Brush using that Color
    tLB.lbColor = INPUTBOX_BACKCOLOR
    'Return the Handle to the Brush to Paint the Inputbox
    InputBoxProc = CreateBrushIndirect(tLB)
    Exit Function
    End If

    Case WM_DESTROY
    'Remove the Inputbox Subclassing
    Call SetWindowLong(hwnd, GWL_WNDPROC, INPUTBOX_HWND)

    End Select
    InputBoxProc = CallWindowProc(INPUTBOX_HWND, hwnd, Msg, wParam, ByVal lParam)
    End Function
    Private Function HookWindow(ByVal nCode As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As Long) As Long
    Dim tCWP As CWPSTRUCT
    Dim sClass As String
    'This is where you need to Hook the Inputbox
    CopyMemory tCWP, ByVal lParam, Len(tCWP)
    If tCWP.message = WM_CREATE Then
    sClass = Space(255)
    sClass = Left(sClass, GetClassName(tCWP.hwnd, ByVal sClass, 255))
    If sClass = "#32770" Then
    If INPUTBOX_SHOWING Then
    'Subclass the Inputbox as it's created
    INPUTBOX_HWND = SetWindowLong(tCWP.hwnd, GWL_WNDPROC, AddressOf InputBoxProc)
    End If
    End If
    End If
    HookWindow = CallNextHookEx(INPUTBOX_HOOK, nCode, wParam, ByVal lParam)
    End Function
    Public Function InputBoxEx(ByVal Prompt As String, Optional ByVal Title As String, Optional ByVal Default As String, Optional ByVal XPos As Single = -1, Optional ByVal YPos As Single = -1, Optional ByVal HelpFile As String, Optional ByVal Context As Long, Optional ByVal ForeColor As ColorConstants, Optional ByVal BackColor As ColorConstants, Optional ByVal FontName As String, Optional ByVal FontSize As Long, Optional ByVal PasswordChar As String, Optional ByVal CancelError As Boolean = False) As String
    'Set the Defaults
    If Len(Title) = 0 Then Title = App.Title
    INPUTBOX_FONT = "MS Sans Serif"
    INPUTBOX_FONTSIZE = 8
    INPUTBOX_FORECOLOR = GetSysColor(COLOR_BTNTEXT)
    INPUTBOX_BACKCOLOR = GetSysColor(COLOR_BTNFACE)
    INPUTBOX_CENTERH = (XPos = -1)
    INPUTBOX_CENTERV = (YPos = -1)
    INPUTBOX_PASSCHAR = PasswordChar
    'Set the Font and Colors
    If Len(FontName) Then INPUTBOX_FONT = FontName
    If FontSize > 0 Then INPUTBOX_FONTSIZE = FontSize
    If ForeColor > 0 Then INPUTBOX_FORECOLOR = ForeColor
    If BackColor > 0 Then INPUTBOX_BACKCOLOR = BackColor
    'Show the Modified Inputbox
    INPUTBOX_SHOWING = True
    'Monitor All Messages to this Thread.
    INPUTBOX_HOOK = SetWindowsHookEx(WH_CALLWNDPROC, AddressOf HookWindow, App.hInstance, App.ThreadID)
    InputBoxEx = InputBox(Prompt, Title, Default, XPos, YPos, HelpFile, Context)
    INPUTBOX_SHOWING = False
    'Remove the Hook
    Call UnhookWindowsHookEx(INPUTBOX_HOOK)
    If Not INPUTBOX_OK And CancelError Then Err.Raise vbObjectError + 1, , "User Pressed " & Chr(34) & "Cancel" & Chr(34)
    End Function



    نحوه استقاده :

    Private Sub Command1_Click()
    Dim sReturnVal As String
    sReturnVal = InputBoxEx("Enter Password", "InputBoxEx", "password", , , , , vbBlue, , "Tahoma", 20, "*")
    MsgBox sReturnVal
    End Sub


    موفق باشید .

  9. #9
    کاربر جدید آواتار SabzRayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    محل زندگی
    Isfahan.Golpayegan
    پست
    4

    نقل قول: انتخاب فونت inputbox

    بسیار عالی بود. خیلی گلی.هم فونت وهم رنگ رو میشه عوض کرد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •