نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خالی کردن تمام آیتم های list view

  1. #1

    خالی کردن تمام آیتم های list view

    دوستان چجوری میشه همه ی آیتم های شی list view (تمام سطر ها و ستون ها) رو پاک کنم تا مثل اولش خالی بشه؟

  2. #2

    نقل قول: خالی کردن تمام آیتم های list view

    سلام عليکم
    list view
    منظورتون listbox ميباشد؟اگه منظورتون اين نيست فکر کنم شما اين تالار رو با تالار سي شارپ اشتباه گرفتيد
    اگه براي سي شارپ ميخوايد به اين صورت ميشه کل listView رو پاک کرد:
    listView1.Items.Clear();


    توجه:به اسم تالار ها دقت فرماييد تا اشتباهي تاپيک ايجاد نکنيد.

    موفق باشيد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: خالی کردن تمام آیتم های list view

    آقا محمد شاید منظور ایشون list tree view هست. لطفا زود قضاوت نکنید. من فعلا به وی بی دسترسی ندارم.

  4. #4

    نقل قول: خالی کردن تمام آیتم های list view

    منظورتون listbox ميباشد؟اگه منظورتون اين نيست فکر کنم شما اين تالار رو با تالار سي شارپ اشتباه گرفتيد
    خدا سروکار آدم رو با برنامه نویسان مبتدی نندازه


  5. #5

    نقل قول: خالی کردن تمام آیتم های list view

    خدا سروکار آدم رو با برنامه نویسان مبتدی نندازه
    آمين
    من اولش توي ليست کامپوننتهاي vb6 گشتم ولي همچين کامپوننتي رو نداشتم يا پيدانکردم و شما هم توضيح کاملي نداديد.
    شما اسم اين مجموعه کامپوننت ها رو لطف کن بگو تا بررسيش کنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aria1o
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    142

    نقل قول: خالی کردن تمام آیتم های list view

    با سلام


    microsoft windows common controls 5.0
    microsoft windows common controls 6.0


    ListView1.ListItems.Clear


    دوست عزیز اگه توجه داشته باشی تالار مدیر داره، اگه اجازه بدید مدیر کار خودش رو انجام بده من و شما هم کار خودمون رو همه چیز طبق روال پیش میره

  7. #7

    نقل قول: خالی کردن تمام آیتم های list view

    نقل قول نوشته شده توسط alireza661 مشاهده تاپیک
    دوستان چجوری میشه همه ی آیتم های شی list view (تمام سطر ها و ستون ها) رو پاک کنم تا مثل اولش خالی بشه؟
    سلام علیکم

    Private Sub Command1_Click()
    With ListView1
    .ColumnHeaders.Clear
    .ListItems.Clear
    End With
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •