نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ساده ترین روش برای ساخت آمار بازدید از یک مطلب در سایت ما

  1. #1

    ساده ترین روش برای ساخت آمار بازدید از یک مطلب در سایت ما

    سلام دوستان
    من داشتم با دستورهای کا با فایل در PHP کار می کردم که یک فایل جالب ساختم و گفتم اینجا بذارم شاید به درد شما بخوره .

    در این آموزش تعداد بازدید افراد از یک مطلب را به ساده ترین روش می توانید بسازید

    <?php
    $filename = 'count_download.txt' ;
    $handle = fopen ( $filename , 'a' );

    fwrite ( $handle , '1'."\n" ) ;
    fclose ( $handle );

    $count = filesize( $filename )/2 ; //$count = number of visits
    echo $count ;
    ?>

    خوشحال میشم دوستان نظرات ارزشمندتان رو در اختیار این حقیر قرار بدید
    موفق باشید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: ساده ترین روش برای ساخت آمار بازدید از یک مطلب در سایت ما

    file_put_contents('1.txt',file_Get_contents('1.txt  ')+1);

  3. #3

    نقل قول: ساده ترین روش برای ساخت آمار بازدید از یک مطلب در سایت ما

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک
    file_put_contents('1.txt',file_Get_contents('1.txt  ')+1);
    میشه در موردش توضیح بفرمایید

  4. #4

    نقل قول: ساده ترین روش برای ساخت آمار بازدید از یک مطلب در سایت ما

    به فرض اینکه کد شما کار کرد و بعد از نمایش هر صحفه یک رقم به کل عدد داخل فایل text اضافه شد خوب حالا چطوری عدد داخل اون فایل رو نمایش بدیم؟

  5. #5

    نقل قول: ساده ترین روش برای ساخت آمار بازدید از یک مطلب در سایت ما

    نقل قول نوشته شده توسط hamidhassas مشاهده تاپیک
    به فرض اینکه کد شما کار کرد و بعد از نمایش هر صحفه یک رقم به کل عدد داخل فایل text اضافه شد خوب حالا چطوری عدد داخل اون فایل رو نمایش بدیم؟
    دوست عزیز
    لطفا قبل از زدن پست امتحان کنید
    شما دستورات رو تست کرده اید ؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: ساده ترین روش برای ساخت آمار بازدید از یک مطلب در سایت ما

    نقل قول نوشته شده توسط hamidhassas مشاهده تاپیک
    به فرض اینکه کد شما کار کرد و بعد از نمایش هر صحفه یک رقم به کل عدد داخل فایل text اضافه شد خوب حالا چطوری عدد داخل اون فایل رو نمایش بدیم؟
    اگه دقت كنيد ايشون هر بار عدد 1 رو داخل فايل ذخيره مي كنند
    و براي بدست اوردن تعداد بازديد سايز اين فايل رو تقسيم بر 2 مي كنند و از اين طريق تعداد بازديدها به دست مي ياد
    ( دليل اين كه حجم فايل رو تقسيم بر 2 مي كنند اينه كه موقع ذخيره كردن هر بازديد دو بايت ذخيره ميشه يكي براي كاراكتر 1 و يكي براي n\ )

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: ساده ترین روش برای ساخت آمار بازدید از یک مطلب در سایت ما

    نقل قول نوشته شده توسط reza10wert مشاهده تاپیک
    میشه در موردش توضیح بفرمایید
    كدي كه ايشون نوشتن به اين صورت هست كه اول مياد اطلاعات فايل 1.txt رو مي خونند بعد بهش يك واحد اضافه مي كنند و بعد اون رو با دستور file_put_contents دوباره در همون فايل ذخيره مي كنند براي بدست آوردن تعداد بازديد هم بايد اين خط رو هم بعدش اضافه كنيد

    echo file_get_contents('1.txt');

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •