نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تعریف ثابت از نوع کلاس

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    دانشگاه فردوسی مشهد
    پست
    26

    تعریف ثابت از نوع کلاس

    سلام دوستان
    من یه کلاس برای اعمال روی اعداد اعشاری نوشتم که داخل کانستراکتورش دو عدد واسه صورت و مخرج کسر میگیره.
    حالا میخوام بدون اینکه از فایل دیگری استفاده کنم به جز همین .h و .cpp که کلاس رو تعریف کردم ؛ یه ثابت از همین نوع کلاس برای عدد 1/2 بسازم.
    لطفا راهنمایی کنید.
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: تعریف ثابت از نوع کلاس

    خوب از کلمه const استفاده کن
    اینجوری
    اگه اسم کلاس Ratio باشه

    const Ratio a(1,2)

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    دانشگاه فردوسی مشهد
    پست
    26

    نقل قول: تعریف ثابت از نوع کلاس

    خب همین رو کجا باید بنویسم.داخل کلاس؛قبل کلاس یا توی یه فایل دیگه؟
    (من مجاز به استفاده یا ساختن فایل های دیگه هستم اما از خود main که توش میخوان از این ثابت استفاده کنن نمیتونم برای تعریف ثابت استفاده کنم)
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: تعریف ثابت از نوع کلاس

    کلا وقتی می خوایی یک شی تعریف کنی باید بیرون اون کلاس باشه و توی تابع اصلی یا main باشه
    حالا من منظورت و از این جمله نفهمیدم
    (من مجاز به استفاده یا ساختن فایل های دیگه هستم اما از خود main که توش میخوان از این ثابت استفاده کنن نمیتونم برای تعریف ثابت استفاده کنم)

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    دانشگاه فردوسی مشهد
    پست
    26

    نقل قول: تعریف ثابت از نوع کلاس

    قصد پروژه اینه که با هر فایل main که استاد قرار دادو کلاس ما رو include کرد پروژه کار کنه.
    واسه همین من باید از همون فایل کلاس یا یه فایل .h یا .cpp دیگه استفاده کنم.حالا موندم کجا این رو بنویسم تا توی main شناخته بشه چون الان هرجا رو که امتحان کردم خطا میده که این ثابت رو نمشناسه.
    ممنون میشم کمک کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: تعریف ثابت از نوع کلاس

    من یک مثال براتون میزنم

    فایل lib.h

    class MyClass {
    public:
    MyClass();
    void foo();
    // ...
    };

    extern MyClass MyClassInstance;


    فایل lib.cpp

    #include "lib.h"



    MyClass::MyClass()
    {
    // ...
    }
    void MyClass::foo()
    {
    //....
    }

    MyClass MyClassInstance;


    و فایل اصلی برنامه که تابع main داخل ان تعریف شده است :

    #include <iostream>
    #include "lib.h"

    using namespace std;

    int main()
    {
    MyClassInstance.foo();
    return 0;
    }



    تو این برنامه من یک کلاس با نام MyClass تعریف کردم و یک شی از اون با نام MyClassInstance ایجاد کردم ، حالا هر جا فایل lib.h رو include کنم میتونم هم از کلاس و هم از شی MyClassInstance استفاده کنم، که کدش رو میبینی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •