نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: کار با فایل ها.....

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    کار با فایل ها.....

    سلام دوستان .
    من داخل یک پوشه چند تا فایل txt به اسم های test , test1,test2,test3,test4,..... دارم .
    حالا من میخوام اگر کاربر درون textbox بنویسه test همه ی این فایل ها با متن درونشون در یک لیست باکس نشون داده بشن.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    خوب این شد صورت سوال. حالا مشکل کجاست؟
    اینجا مشکلات رو حل میکنیم. کل برنامه معمولا نوشته نمیشه

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار banitaba.ommolketab
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    74

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    سلام
    به طور خلاصه بهت بگم که میتونی از Stream Reader استفاده کنی .
    کار باهاش خیلی سادس ، توی همین سایت یه سرچ کنی به نتیجه میرسی.

  4. #4

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    سلام ، شما باید از کلاس FileStream و متد ReadToEnd استفاده کنید ،

    کلی تاپیک داخل همین فروم هست.

    موفق باشید./

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زنجان
    سن
    35
    پست
    164

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    1 RichTextBox اضافه میکنی به پروژه ات بعد با استفاده از خاصیت متن TextBox و StraemReader محتویات فایل txt رو داخل RichTextBox میریزی! خیلی ساده است.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    ممنون دوستان . من تا حالا با stream reader کار نکردم میشه بیشتر توضیح بدین یا کدشو بذاری؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شهر هفت هزار ساله شوش
    پست
    79

    نقل قول: کار با فایل ها.....


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    فکر کنم شما سوال منو متوجه نشدید .
    من میخوام اگه کاربر درون تکست باکس نوشت test درون لیست باکس فایل های test , test(2),test(3),... و کلا هر فایلی که کلمه test داخل اسمش باشه بامتن درونش نشون داده بشه.
    البته همهی فایل ها در یک پوشه هستند .
    آخرین ویرایش به وسیله rezarko : پنج شنبه 10 فروردین 1391 در 19:39 عصر

  9. #9

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    سلام ، نکته ی خاصی نداره ، توضیحات رو داخل پروژه دادم :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    دوستان من میخوام هر فایلی که تو پوشه هست و کلمه test تو اسمش هست رو نشون بده

  11. #11

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    نقل قول نوشته شده توسط rezarko مشاهده تاپیک
    دوستان من میخوام هر فایلی که تو پوشه هست و کلمه test تو اسمش هست رو نشون بده
    سلام ، شما کدوم پوشه مد نظرتون هست ، در سورس من اومدن پوشه مورد نظر رو انتخاب میکنید و و برنامه تمام فایل هایی که کلمه ی / حرف مورد نظر شما داخلش هست رو داخل یک لیست باکس نشون میده.

    اگه منظورتون فرق میکنه بیشتر توضیح بدین .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    اقایvbBoss من این کد رو وارد کردم درست هم کار میکنه ولی در لیست باکس کل مسیر فایل رو نشون میده C:\Program Files\Archive\test اگه بخوام فقط test رو نشون بده باید چیکار کنم

    بازم ممنون

  13. #13

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    خوب فقط به جای item.tostring بنویس FileName

           if (fbd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    foreach (string item in Directory.GetFiles(fbd.SelectedPath))
    {
    string FileName = new FileInfo(item).Name;// در این کد نام فایل گرفته میشه
    if (FileName.Contains("Text"))//کلمه ای که قصد دارین اسم فایل شامل اون باشه رو تایپ کنین Text به جای
    {
    listBox1.Items.Add(FileName);
    }
    }

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639

    Smile نقل قول: کار با فایل ها.....

    با اجازه اساتید، منم یه کد کوچولو نوشتم. امیدوارم کمک کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    ممنون . اگه بخوام فایل درونشو درون لیست باکس نشون بدم باید چی کار کنم؟ یعنی به جای اسمشون متن درونشون توی لیست باکس نشون داده بشه.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    یعنی به جای اینکه اسم فایل رو نشون بده متن درونشو نشون بده
    ممنون

  17. #17

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    سلام ، یک نمونه برنامه نوشتم ببین همین منظورته ( البته اگه به جای Richtextbox ، textbox بزاری خیلی کارت راحتتر میشه ) ،
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    ممنون اقای vbboss ولی با کد قبلی که داده بودید کار نمیکنه .

  19. #19

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    نقل قول نوشته شده توسط rezarko مشاهده تاپیک
    ممنون اقای vbboss ولی با کد قبلی که داده بودید کار نمیکنه .
    100 درصد کار میکنه و هیچ اشکالی نداره ، این همون نمونه پروژه ای هست که قبلا واستون نوشتم با قبلی ترکیب کردم که فایل هایی که اسم خاصی هم دارن نمایش داده بشن :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    ممنون اقای vbboss این برنامه خیلی به دردم خورد . ولی یه مشکل دارم. من میخوام در لیست باکس .txt نشون داده نشه برای این کار این کد رو وارد کردم جواب داد ولی وقتی روی اسم های لیست باکس کلیک میکنم متن درونشون رو نشون نمیده:
    for(int index=0;index<listBox1.Items.Count;index++)
    listBox1.Items[index] = listBox1.Items[index].ToString().Replace("Test", "Example");


  21. #21
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    دوستان این کد خیلی لازم و ضروریه .میشه یه کم زودتر جواب بدید.
    ممنون

  22. #22

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    نقل قول نوشته شده توسط rezarko مشاهده تاپیک
    دوستان این کد خیلی لازم و ضروریه .میشه یه کم زودتر جواب بدید.
    ممنون
    یه نیم خط تغییر میدادین درست میشد :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : یک شنبه 20 فروردین 1391 در 21:17 عصر

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    ممنون اقای vbboss کلمه ی .txt حذف شد ولی وقتی روش کلیلک میکنم متنشو نشون نمیده

  24. #24

    نقل قول: کار با فایل ها.....

    اینم تقدیم شما :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •