نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: مشکل با جدا کردن سه رقم سه رقم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    35
    پست
    351

    مشکل با جدا کردن سه رقم سه رقم

    من با این کد اعداد را سه رقم سه رقم جدا می کنم


    txt_n_.Text = string.Format("{0:N0}", Int64.Parse(txt_n_.Text.Replace(",", "")));




    اما دو تا مشکل اساسی دارم
    1-تا نه رقم جواب می ده یعنی 10 رقمی خطا میده
    2- برای اعداد منفی جواب نمی ده
    اگر دوستان راه حلی دارند بفرمایند

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار f4rib0rz
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    آمل
    پست
    68

    نقل قول: مشکل با جدا کردن سه رقم سه رقم

    txt_n_.Text=Microsoft.VisualBasic.Strings.Format(M  icrosoft.VisualBasic.Conversion.Val(txt_n_.Text.Tr  im().Replace(",", "")), "#,0");

    از این کد استفاده کن برای اعداد بزرگ تست کردم جواب میده هر چند تا که می خواد رقم داشته باشه
    برای اعداد منفی جواب نمیده چون فرمت رو رو عدد می بری منفی رو قبول نمی کنه خودت ببین چی کارش می تونی بکنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    35
    پست
    351

    نقل قول: مشکل با جدا کردن سه رقم سه رقم

    من کد سی شارپ می خواستم
    تو سی شارپ جواب نداد

  4. #4

    نقل قول: مشکل با جدا کردن سه رقم سه رقم


    int value = 12346546;
    Console.WriteLine(value.ToString("N0"));


    اون عدد صفر هم تعداد ارقام اعشار رو مشخص می کنه.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار f4rib0rz
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    آمل
    پست
    68

    نقل قول: مشکل با جدا کردن سه رقم سه رقم

    نقل قول نوشته شده توسط alinaghiha مشاهده تاپیک
    من کد سی شارپ می خواستم
    تو سی شارپ جواب نداد
    درسته از دستورات vb استفاده کردم ولی تو C#‎ اسفاده کن مشکلی نداره
    من خودم تو پروژه هام از این استفاده می کنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,199

    نقل قول: مشکل با جدا کردن سه رقم سه رقم

    private void textBox2_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    string s = "";
    string[] words = textBox2.Text.Split(',');
    foreach (string word in words)
    {
    s += word;
    }
    Int64 n = s.Length;
    if (n % 3 == 0)
    textBox2.Text = String.Format("{0:n0}", Int64.Parse(s));
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    35
    پست
    351

    نقل قول: مشکل با جدا کردن سه رقم سه رقم

    نقل قول نوشته شده توسط f4rib0rz مشاهده تاپیک
    درسته از دستورات vb استفاده کردم ولی تو C#‎ اسفاده کن مشکلی نداره
    من خودم تو پروژه هام از این استفاده می کنم
    اما من تو vs 2008 استفاده می کنم بعد از Microsoft.VisualBasic کلمه string رو نمی شناسه

  8. #8

    نقل قول: مشکل با جدا کردن سه رقم سه رقم

    نقل قول نوشته شده توسط alinaghiha مشاهده تاپیک
    اما من تو vs 2008 استفاده می کنم بعد از Microsoft.VisualBasic کلمه string رو نمی شناسه
    واقعا نتونستید از این کد استفاده کنید؟
    نقل قول نوشته شده توسط C#‎‎.net مشاهده تاپیک

    int value = 12346546;
    Console.WriteLine(value.ToString("N0"));


    اون عدد صفر هم تعداد ارقام اعشار رو مشخص می کنه.


    اگه یه مقدار تلاش کنید و دنبال راه حل آماده نباشید زودتر به جواب می رسید، به هر حال این چیزیه که می خواهید:



    txt_n_.Text = Decimal.Parse(txt_n_.Text).ToString("N3");


    تا سه رقم اعشار(اگه بیشتر لازم دارید عدد جلوی N رو تغییر بدید)، اعداد منفی رو هم ساپورت می کنه بزرگترین و کوچکترین عددی که جواب می ده: (29 رقم!)


    [-79228162514264337593543950335, 79228162514264337593543950335]


    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    private void textBox2_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    string s = "";
    string[] words = textBox2.Text.Split(',');
    foreach (string word in words)
    {
    s += word;
    }
    Int64 n = s.Length;
    if (n % 3 == 0)
    textBox2.Text = String.Format("{0:n0}", Int64.Parse(s));
    }
    خلاقیت شما قابل تحسینه ولی نیازی نیست چرخ رو دوباره اختراع کرد، اینجور عملیات ها به صورت توکار در دات نت موجود هست.

  9. #9

    نقل قول: مشکل با جدا کردن سه رقم سه رقم

    منم همین مشکل رو دارم
    این کد درست جواب میده:
    txt_n_.Text = Decimal.Parse(txt_n_.Text).ToString("N3");



    فقط یه مشکل. من میخوام وقتی دارم داخل تکس باکس مینویسم این کار یعنی 3 رقم 3رقم جدا بشه؟
    آیا امکانش هست؟


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    31
    پست
    381

    نقل قول: مشکل با جدا کردن سه رقم سه رقم

    خیلی راحت طبق دستور زیر

    System.Convert.ToDecimal("TextBox1.Text").ToString  ("#,#");

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    35
    پست
    351

    نقل قول: مشکل با جدا کردن سه رقم سه رقم

    ممنون دوستان
    من می خواستم تو رویداد textchange استفاده کنم که مشکلم حل شد

  12. #12

    نقل قول: مشکل با جدا کردن سه رقم سه رقم

    دوستان عزیز جهت جدا سازی اعداد به صورت سه رقم سه رقم بدون نیاز به کدنویسی

    1.درون پایگاه دادتون نوع داده رو باید حتما از نوع int یا decimal تعریف کنید.
    2.در visual studio روی gridview کلیک کرده و از منوی باز شده روی edit columns کلیک کنید
    3.ستون مورد نظر مثل قیمت را انتخاب کنید.
    4.گزینه html encoding را false کنید.
    5.در Dataformatstring عبارت {0:N0} را بنویسید.

    بعد که به همین سادگی که نتیجه رو دیدیدمنم دعا کنید.مرسی

  13. #13

    نقل قول: مشکل با جدا کردن سه رقم سه رقم

    اینم واسه بچه های VB کار


    Dim value As Double = reader.Item(CStr("gheymat"))
    gheymat_format.Text = value.ToString("N0")


    مقدار فیلد قیمت رو می خونیم بعد سه رقم سه رقم جدا کردن ریختم تو یه تکست باکس

  14. #14

    نقل قول: مشکل با جدا کردن سه رقم سه رقم

    سلام دوستان من وقتی عدد رو دسیمال تعریف میکنم و از کد های جدا کننده اعداد در تکست باکس استفاده میکنم وقتی ذخیره میکنم تو sql یجور دیگه ذخیره میشه
    مثلا 10,000 تو خود دیتاگریدویو 10,000 نمایش میده اما تو sql اینجوریه 10000,00 واسه همین تو محاسبات ارور میگیره

  15. #15

    نقل قول: مشکل با جدا کردن سه رقم سه رقم

    نقل قول نوشته شده توسط somitlb مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من وقتی عدد رو دسیمال تعریف میکنم و از کد های جدا کننده اعداد در تکست باکس استفاده میکنم وقتی ذخیره میکنم تو sql یجور دیگه ذخیره میشه
    مثلا 10,000 تو خود دیتاگریدویو 10,000 نمایش میده اما تو sql اینجوریه 10000,00 واسه همین تو محاسبات ارور میگیره
    توی database تعریف ستون رو باید بذاری decimal(24,0)

  16. #16

    نقل قول: مشکل با جدا کردن سه رقم سه رقم

    من decimal(18,0) کردم ولی نشد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •