نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اتچ خودکار بانک در اولین اجرا

  1. #1

    Post اتچ خودکار بانک در اولین اجرا

    سلام
    مهندسین محترم
    کسی اطلاع داره چطور می شه وقتی پروژه رو در سیستم دیگه ای اجرا می کنم بانک پروژه (sql) به طور خودکار اتچ بشه . و یا خودکار به اس کیو ال اضاف بشه؟؟؟
    تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار md_davari
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    همه ایران سرای من است
    پست
    57

    نقل قول: اتچ خودکار بانک در اولین اجرا

    سلام
    به لینک زیر و دو جواب بنده در این لیک نگاه کن
    لینک مورد نظر

  3. #3

    Post نقل قول: اتچ خودکار بانک در اولین اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط md_davari مشاهده تاپیک
    سلام
    به لینک زیر و دو جواب بنده در این لیک نگاه کن
    لینک مورد نظر
    سلام
    از روش لینک استفاده کردم خطا داد
    این خطا

    The file "I:\without atach db\without atach db\bin\Debug\db\book.mdf" is compressed but does not reside in a read-only database or filegroup. The file must be decompressed.
    Could not open File Control Bank (FCB) for invalid file ID 2 in database 'I:\WITHOUT ATACH DB\WITHOUT ATACH DB\BIN\DEBUG\DB\BOOK.MDF'. Verify the file location. Execute DBCC CHECKDB.
    خواهش می کنم کمک کنید
    با تشکر

  4. #4

    Question نقل قول: اتچ خودکار بانک در اولین اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط skmr_ae مشاهده تاپیک
    سلام
    از روش لینک استفاده کردم خطا داد
    این خطا

    The file "I:\without atach db\without atach db\bin\Debug\db\book.mdf" is compressed but does not reside in a read-only database or filegroup. The file must be decompressed.
    Could not open File Control Bank (FCB) for invalid file ID 2 in database 'I:\WITHOUT ATACH DB\WITHOUT ATACH DB\BIN\DEBUG\DB\BOOK.MDF'. Verify the file location. Execute DBCC CHECKDB.
    خواهش می کنم کمک کنید
    با تشکر
    سلام
    یکی کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: اتچ خودکار بانک در اولین اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط skmr_ae مشاهده تاپیک
    سلام
    یکی کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    یکی کمک کنه
    واقعا کسی نمی دونه؟؟
    خواهشا...

  6. #6

    نقل قول: اتچ خودکار بانک در اولین اجرا

    عزیز من با SMO میتونی اینکارو انجام بدی :

    Microsoft.SqlServer.Management.Smo


    Server mServer = new Server(".");

    mServer.AttachDatabase("attach", new StringCollection { "C:\\t\\attach.mdf", "C:\\t\\attach_log.ldf" }, AttachOptions.None);


  7. #7

    Question نقل قول: اتچ خودکار بانک در اولین اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    عزیز من با SMO میتونی اینکارو انجام بدی :

    Microsoft.SqlServer.Management.Smo


    Server mServer = new Server(".");

    mServer.AttachDatabase("attach", new StringCollection { "C:\\t\\attach.mdf", "C:\\t\\attach_log.ldf" }, AttachOptions.None);

    سلام
    ممنون
    اما روی AttachOptions.None خطا داد و نشناخت . روی server هم خطا داد.
    namespase هم وارد نشد. خطا داشت
    خواهش می کنم یک نمونه لطف کنید و بزارید
    ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    نقل قول: اتچ خودکار بانک در اولین اجرا

    سلام
    اینجا اموزش attach کردن از داخل برنامه توضیح داده
    http://irancsharp.net/Post-58.aspx

  9. #9

    نقل قول: اتچ خودکار بانک در اولین اجرا

    خب server باید آدرس سرور باشه ، نقطه برای سرور های محلی آدرس پیشفرض هست. اگر متغیر سرور ساخته نشه (nothing باشه) معلومه که بقیه ی کد هم خطا میده.
    اول مطمئن بشید که سرور ساخته میشه و آدرس درون کوتیشن ها رو تنظیم کنید بعد .
    این کد عینا برای پروژه ی خودم جواب میده.

  10. #10

    Question نقل قول: اتچ خودکار بانک در اولین اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط ehsanes مشاهده تاپیک
    سلام
    اینجا اموزش attach کردن از داخل برنامه توضیح داده
    http://irancsharp.net/Post-58.aspx
    سلام
    ممنون از راهنمایی تون
    می شه این مورد رو هم بهم بگید:
    چطور حالا select کنم و گریدویو رو پر کنم.؟؟؟؟
    خواهش می کنم..
    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •