نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: جدا کردن سه رقم سه رقم عدد هنگام تایپ در textbox

  1. #1

    جدا کردن سه رقم سه رقم عدد هنگام تایپ در textbox

    چگونه می توان وقتی در textbox عدد وارد می کنیم هنگام تایپ سه رقم سه رقم جدا شود

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم عدد هنگام تایپ در textbox

    با جاوااسکریپت و بهتر از اون jquery



  3. #3

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم عدد هنگام تایپ در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad156 مشاهده تاپیک
    با جاوااسکریپت و بهتر از اون jquery
    خوب چگونه می شود این کار را با جاوا اسکریپت انجام داد؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم عدد هنگام تایپ در textbox

    شما با استفاده از

    $("#yourtxtID").val().length

    طول textbox خود رو دارین.و با استفاده از

    var txt=$("#yourtxtID").val();

    مقدار textbox رو دارین.
    با استفاده از

    $("#yourtxtID").val(txt+',')

    میتونین مقدار جدید که میتونه منظور شما رو پیاده سازی کنه رو جایگزین کنین.
    البته من کلیات رو گفتم.جزییات رو باید خودتون پیاده سازی کنین
    البته این کارا رو توی onkeypressباید نوشت



  5. #5

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم عدد هنگام تایپ در textbox

    قطعه کد کاملی برای این کار وجود داره؟
    توی سایت جیب برای فیلدهای عددی این کارو کردن. و جالب اینه که حتی اگه عدد رو داخل تکست باکس کپی هم بکنی بازم جداکننده رو اضافه میکنه.
    من خیلی سرچ کردم و کدای زیادی پیدا کردم اما هرکدوم یه مشکلی داشتن.

  6. #6

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم عدد هنگام تایپ در textbox

    function pageLoad() {
    $('input.digits').keyup(function (event) {
    // skip for arrow keys
    if (event.which >= 37 && event.which <= 40) {
    event.preventDefault();
    }
    var $this = $(this);
    var num = $this.val().replace(/,/g, '');
    // the following line has been simplified. Revision history contains original.
    $this.val(num.replace(/(\d)(?=(\d{3})+(?!\d))/g, "$1,"));
    });
    }


    بالاخره پیدا کردم. البته این کد رو خیلی سایتا گذاشته بودن ولی به جای keyup با keypress نوشته بودن و برای همین اشتباه کار میکرد.
    شما فقط کافیه که به تکست باکسی که میخواید این ویژگی رو داشته باشه کلاس digits رو بدید.
    آخرین ویرایش به وسیله mbasirati : شنبه 11 خرداد 1392 در 13:34 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mgh64120
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    جلوي كامپيوتر
    پست
    410

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم عدد هنگام تایپ در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط mbasirati مشاهده تاپیک
    function pageLoad() {
    $('input.digits').keyup(function (event) {
    // skip for arrow keys
    if (event.which >= 37 && event.which <= 40) {
    event.preventDefault();
    }
    var $this = $(this);
    var num = $this.val().replace(/,/g, '');
    // the following line has been simplified. Revision history contains original.
    $this.val(num.replace(/(\d)(?=(\d{3})+(?!\d))/g, "$1,"));
    });
    }


    بالاخره پیدا کردم. البته این کد رو خیلی سایتا گذاشته بودن ولی به جای keyup با keypress نوشته بودن و برای همین اشتباه کار میکرد.
    شما فقط کافیه که به تکست باکسی که میخواید این ویژگی رو داشته باشه کلاس digits رو بدید.
    سلام
    این کد روی فایرفاکس جواب نمیده
    بهتره ازاین نمونه استفاده کنید
    بدرود...

  8. #8

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم عدد هنگام تایپ در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط mgh64120 مشاهده تاپیک
    سلام
    این کد روی فایرفاکس جواب نمیده
    بهتره ازاین نمونه استفاده کنید
    بدرود...
    من روی فایرفاکسم تست کردم، جواب میده.
    درضمن نمونه ای که شما گذاشتید موقع تایپ در تکست باکس عمل نمیکنه و فقط وقتی فوکوس از روی تکست باکس میره سه رقم سه رقم جدا میکنه.

  9. #9

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم عدد هنگام تایپ در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط mbasirati مشاهده تاپیک
    function pageLoad() {
    $('input.digits').keyup(function (event) {
    // skip for arrow keys
    if (event.which >= 37 && event.which <= 40) {
    event.preventDefault();
    }
    var $this = $(this);
    var num = $this.val().replace(/,/g, '');
    // the following line has been simplified. Revision history contains original.
    $this.val(num.replace(/(\d)(?=(\d{3})+(?!\d))/g, "$1,"));
    });
    }


    بالاخره پیدا کردم. البته این کد رو خیلی سایتا گذاشته بودن ولی به جای keyup با keypress نوشته بودن و برای همین اشتباه کار میکرد.
    شما فقط کافیه که به تکست باکسی که میخواید این ویژگی رو داشته باشه کلاس digits رو بدید.
    آقا دمت گرم خیلی مفید بود ولی اگه بخام تو دیتا بیس ذخیرش کنم با همین ممیزا دخیره میشه شما کاری کردی برای این داستان
    ممنون

  10. #10

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم عدد هنگام تایپ در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط hosein_dig مشاهده تاپیک
    آقا دمت گرم خیلی مفید بود ولی اگه بخام تو دیتا بیس ذخیرش کنم با همین ممیزا دخیره میشه شما کاری کردی برای این داستان
    ممنون
    برای ذخیره تو دیتابیس بهتره که این جداکننده ها رو حذف کنی که اونو با یه تابع (توی هر زبون برنامه نویسی ای که کار میکنی مث سی شارپ، پی اچ پی و ...) میتونی انجام بدی. فقط کافیه این جداکننده رو replace کنی با تهی

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم عدد هنگام تایپ در textbox

    بهترین روش : جدا سازی هنگام تایپ کردن :




    function Comma(Num) {
    Num += '';
    Num = Num.replace(',', ''); Num = Num.replace(',', ''); Num = Num.replace(',', '');
    Num = Num.replace(',', ''); Num = Num.replace(',', ''); Num = Num.replace(',', '');
    x = Num.split('.');
    x1 = x[0];
    x2 = x.length > 1 ? '.' + x[1] : '';
    var rgx = /(\d+)(\d{3})/;
    while (rgx.test(x1))
    x1 = x1.replace(rgx, '$1' + ',' + '$2');
    return x1 + x2;
    }




    کد HTML:
    onkeyup="javascript:this.value=Comma(this.value);"

  12. #12

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم عدد هنگام تایپ در textbox

    سلام ببیند روش ساده ای هستش
    اما بستگی داره به صورتی این کارو انجام میدید
    فارق از زبان برنامه نویسی بک اندی که استفاده می کنید به نظرم باید به صورت ذیل اینکارو انجام بدید


    function separateNum(value, input) {
    /* seprate number input 3 number */
    var nStr = value + '';
    nStr = nStr.replace(/\,/g, "");
    x = nStr.split('.');
    x1 = x[0];
    x2 = x.length > 1 ? '.' + x[1] : '';
    var rgx = /(\d+)(\d{3})/;
    while (rgx.test(x1)) {
    x1 = x1.replace(rgx, '$1' + ',' + '$2');
    }
    if (input !== undefined) {

    input.value = x1 + x2;
    } else {
    return x1 + x2;
    }
    }حالا مثال کاملترش تو لینک ذیل قابل مشاهده هست

    https://jobteam.ir/ProductUser/104-J...perator-Number

  13. #13

    Red face نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم عدد هنگام تایپ در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط رضا قربانی مشاهده تاپیک
    بهترین روش : جدا سازی هنگام تایپ کردن :




    function Comma(Num) {
    Num += '';
    Num = Num.replace(',', ''); Num = Num.replace(',', ''); Num = Num.replace(',', '');
    Num = Num.replace(',', ''); Num = Num.replace(',', ''); Num = Num.replace(',', '');
    x = Num.split('.');
    x1 = x[0];
    x2 = x.length > 1 ? '.' + x[1] : '';
    var rgx = /(\d+)(\d{3})/;
    while (rgx.test(x1))
    x1 = x1.replace(rgx, '$1' + ',' + '$2');
    return x1 + x2;
    }




    کد HTML:
    onkeyup="javascript:this.value=Comma(this.value);"
    :قلب: خیلی عالی بود، ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •