نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: خطای The process cannot access the file because it is being used by another process در هنگام Debug

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار persiansh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چهارمحال و بختیاری
    پست
    49

    خطای The process cannot access the file because it is being used by another process در هنگام Debug

    سلام دوستان
    این خطا مال چیه؟

    Error 1 Unable to copy file "obj\x86\Debug\WindowsFormsApplication3.exe" to "bin\Debug\WindowsFormsApplication3.exe". The process cannot access the file 'bin\Debug\WindowsFormsApplication3.exe' because it is being used by another process. c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\Micr osoft.Common.targets 2868

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    خطای The process cannot access the file because it is being used by another process در هنگام Debug

    سلام دوستان
    من برنامه ای با سی شارپ نوشتم و دیتابیس آن را در خود ویژوال ایجاد کردم ولی مشکل اینجاست که من داشتم روی برنامم کار میکردم که یهو به Error زیر برخوردم در حالی که تا قبل از آن ، برنامه مشکلی نداشت واصلا Error نمی داد به نظر شما اشکال از کجاست؟
    ErrorUnable to copy file "C:\Users\Maniya\Documents\Visual Studio 2010\Projects\Suggest\Suggest \SuggestZ.mdf" to "bin\Debug\SuggestZ.mdf". The process cannot access the file 'bin\Debug\SuggestZ.mdf' because it is being used by another process

  3. #3

    نقل قول: اشکال اتفافی در پایگاه داده برنامه

    به با پروژه رو Clean Build و سپس Build کن مشکلت حل میشه.

    البته اگه نسخه Visual Studio تون 2010ه با نصب SP1 این مشکل حل میشه.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    وبسایتم
    پست
    54

    خطای عدم دسترسی در هنگام اجرای برنامه

    سلام

    من پند ماه قبل برنامه ای نوشتم که تا قبل عید درست کار میکرد و همه جوره جواب میداد


    اما الان با این خطا مواجه میشم





    Error 1 Could not write to output file 'D:\Project\VS2008\sample\obj\Debug\sample.exe' -- 'The process cannot access the file because it is being used by another process. ' sample



    کسی میدونه چطوری میشه این مشکلو حل کرد؟
    خیلی حیاتیه چون کلی وقت برای نوشتنش صرف کردم و حالا نمیخام دوباره از اول بشینم بنویسم


    با تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    رودبارجنوب
    سن
    31
    پست
    171

    نقل قول: خطای عدم دسترسی در هنگام اجرای برنامه

    فایل Exe برنامه شما که در پوشه ی Debug می باشد در حال اجراست می تونید اون رو از طریق Task Manger ببندید . اگر کامپیوتر رو Restart کنی مشکل حل میشه اگه حل نشد حتما برنامه تون را در Startup قرار داده اید که می تونید با تایپ MsConfig در Run و فشردن Enter و مراجعه به تب Startup اون رو غیر فعال کنید .
    فقط همین چیزرا رو می دونم .

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    وبسایتم
    پست
    54

    نقل قول: خطای عدم دسترسی در هنگام اجرای برنامه

    با سلام

    سیستممو هم restart کردم فقط بار اول درست جواب میده بعد دوباره خطا رخ میده
    توی startup هم empty هست
    توی msconfig هم چیزی ندارم

    فقط توی taskmanager یک پروسس با نام sample.vshost.exe وجود داره که اصلا بسته نمیشه.
    در ضمن اگر فایل مربوطه رو پاک کنم و دوباره بیلد کنم جواب میده و دفعه دوم هم خطا مجددا رخ میده

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    رودبارجنوب
    سن
    31
    پست
    171

    نقل قول: خطای عدم دسترسی در هنگام اجرای برنامه

    وقتی برنامه را اجرا می کنی فایلی در TaskManager ایجاد می شه : vshost.exe.نام برنامه
    برنامه رو از طریق خود ویژوال استادیو Stop کن (Debug->Stop Debugging) . بعد دوباره به TaskManager سری بزن ، اگر آیتمی با نام Sample رو دیدی اون رو متوقف کن . حالا برنامه رو دوباره اجرا کن (Debug->Start Debugging) .

  8. #8

    نقل قول: خطای عدم دسترسی در هنگام اجرای برنامه

    سلام بار اول به دلیل اینکه برنامه رو اجرا نکردید هنوز process در رم نیست یعنی بار اول اجر میشه ولی بار دوم نمیشه میتونید با استفاده از task manager انتی ویروس avira یا سایر برنامه ها مسیر پروسه ها رو پیدا کنید و با دستور زیر یا api

    System.Diagnostics.Process


    دلیل احتمالی : شما با کد خاصی پروسه رو باز نگه داشته اید ، و اجرای دوباره با مشکل مواجه می شود.
    یا تابع زیر درست اجرا نشده.

    Application.Exit();

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    رودبارجنوب
    سن
    31
    پست
    171

    نقل قول: خطای عدم دسترسی در هنگام اجرای برنامه

    احتمالا دوستمون تابع Application.Exit(); رو درست نوشتن چون وقتی بار اول برنامه رو باز می کنه مشکل ندارن و برای اینکه بار دوم برنامه اجرا و Built شود باید دفعه اول خارج بشه . دوستمون بیان برنامه رو از طریق خود ویژوال استادیو با کلیک بر دکمه توقف موجود در نوار ابزار یا منوی (Debug->Stop Debugging)
    متوقف کنند و دباره برنامه رو اجرا کنند اگر مشکل حل شد پس کدی که برای خروج نوشتند اشتباه است که باید به شکل زیر باشد :
    Application.Exit();

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    وبسایتم
    پست
    54

    نقل قول: خطای عدم دسترسی در هنگام اجرای برنامه

    با سلام

    با start debug و stop debug مشکل همچنان پابرجاست


    واقعا چنین چیزی ممکنه؟

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    وبسایتم
    پست
    54

    نقل قول: خطای عدم دسترسی در هنگام اجرای برنامه

    با سلام


    من هنوز نتونستم مشکلمو حل کنم
    کسی بلده بگه من چکار کنم.
    پروژه های جدیدی که میسازم درست کار میکنه ولی همین پروژه ای که بهش نیاز دارم دچار این مشکل شده


    با تشکر

  12. #12

    نقل قول: خطای عدم دسترسی در هنگام اجرای برنامه

    ببینید توی برنامتون باگی وجود داره که نمی زاره پروسه بسته شه نظر من همینه.
    task manager رو باز کن و حالا برنامه رو اجرا کن برنامه از task manager به تب Processes برو الان یه پروسه هست simple.vshost.exe . حالا پروژه رو stop debuging کن دوباره به تب Processes در task manager سر بزن ببین هنوز در حال اجراست؟

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    وبسایتم
    پست
    54

    نقل قول: خطای عدم دسترسی در هنگام اجرای برنامه

    سلام
    توی task manager در ابتدا چیزی وجود نداره وقتی start میکنم پروژه در task manager نمایش داده میشه.
    وقتی stop debugging میکنم در حد یک ثانیه حذف و مجددا فعال میشود و در task manager در حال نمایش میباشد.
    
    						

  14. #14

    نقل قول: خطای عدم دسترسی در هنگام اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط m_gholami مشاهده تاپیک
    سلام
    توی task manager در ابتدا چیزی وجود نداره وقتی start میکنم پروژه در task manager نمایش داده میشه.
    وقتی stop debugging میکنم در حد یک ثانیه حذف و مجددا فعال میشود و در task manager در حال نمایش میباشد.
    خوب ببینید دلیل خطا همین پروسه هست تا زمانی فرم به صورت کامل از رم خارج نشه برنامه قادر به اجرای دوباره نیست، همین شرط برای ساخت کانکشن هم وجو داره کانکشن باز شده رو برای تغیرات مجدد باید بست.

    خوب حالا شما روی فرمتون یه button بزارید دستور
    Application.Exit();
    رو تایپ کره و برنامه را با این دستور ببندید؟

    احتمالا شاید سیستم شما دچار ویروس win-sality شده باشه فایل های اجرایی رو الوده میکنه اما اینم دلیل بر اجرا دوباره ی پروسه نیست.

    یه باگ توی برنامه هست شاید از threade چیزی استفاده کرده باشید که برنامه رو sleep مجدد میکنه (restart).

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: خطای عدم دسترسی در هنگام اجرای برنامه

    برای خروج کلی از برنامه از کد زیر استفاده کن
    Application.ExitThread();

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    وبسایتم
    پست
    54

    نقل قول: خطای عدم دسترسی در هنگام اجرای برنامه

    با سلام

    مشکل حل شد



    توی refrences یک sample اضافه شده بود

    وقتی اونو حدف کردم برنامه داره درست کار میکنه


    با تشکر

  17. #17

    خطای The process cannot access the file because it is being used by another process در هنگام Debug

    Erro 10 Unable to copy file "obj\x86\Debug\MobileWindows.exe" to "bin\Debug\MobileWindows.exe".
    The process cannot access the file 'bin\Debug\MobileWindows.exe' because it is being used by another process.
    MobileWindows
    من زمانی که برنامه رو اجرا می کنم این error رو می ده و تغییراتی که رو برنامه ام می دم اعمال نمی شه و پیغام بالا ظاهر می شه

  18. #18

    نقل قول: کسی می دونه این Error برای چیه ؟

    پوشه obj و bin را پاک کن و دوباره run کن

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: کسی می دونه این Error برای چیه ؟

    برنامه به علتی پس از پایان عملیات دیباگ ویژوال استدیو باز مونده و بسته نمیشه و امکان بازنویسی اون در زمان کامپایل، لینک و اجرا مجدد وجود نداره چون اون فایل درحال اجرا هست
    می تونید از Task Manager برنامه رو ببندید

  20. #20

    نقل قول: کسی می دونه این Error برای چیه ؟

    هرچی تو پوشه obj و bin هستو پاک کن.

  21. #21

    خطای The process cannot access the file because it is being used by another process در هنگام Debug

    سلام من این error را در یافت می کنم
    نمیدونم مشکل از کجاست!
    لطفا راهنمایی کنید
    یک برنامه نوشتم به اسم Mashin

    Error 4 Unable to copy file "obj\x86\Debug\mashin.exe" to "bin\Debug\mashin.exe". The process cannot access the file 'bin\Debug\mashin.exe' because it is being used by another process. mashin

  22. #22

    نقل قول: اررور در هکگام اجرای برنامه

    فکر کنم خطایی دستوری داری کدتو بزار

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: اررور در هکگام اجرای برنامه

    متن ارور نشون می ده که برنامه ای که کامپایل می کنید هنوز در حال اجراست!!!(یعتی برنامه رو اجرا کردین و بستین اما از حافطه خارج نشده و شما حالا می خواید دوباره برنامه رو کامپایل کنید که نمی شه)
    الته اگه از ویژوال استودیو 2008 استفاده می کنید این ارور طبیعیه و 2-3 بار که دکمه run رو بزنید مشکل برطرف می شه

  24. #24

    نقل قول: اررور در هکگام اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    فکر کنم خطایی دستوری داری کدتو بزار
    نه خطای دستوری ندارم چون روی اررور کلیک می کنم اتفاف خاصی نمی افته و به محل اررور نمی ره


  25. #25

    نقل قول: اررور در هکگام اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    پروسس برنامه تون هنوز در حال اجراست. از taskmanager پروسه mashin.exe اندتسک کنید.
    داخل task managerهم نبود

  26. #26

    نقل قول: اررور در هکگام اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط jeson_park مشاهده تاپیک
    متن ارور نشون می ده که برنامه ای که کامپایل می کنید هنوز در حال اجراست!!!(یعتی برنامه رو اجرا کردین و بستین اما از حافطه خارج نشده و شما حالا می خواید دوباره برنامه رو کامپایل کنید که نمی شه)
    الته اگه از ویژوال استودیو 2008 استفاده می کنید این ارور طبیعیه و 2-3 بار که دکمه run رو بزنید مشکل برطرف می شه
    من از vs 2010 استفاده می کنم
    چطور می تونم حافظه را خالی کنم؟

  27. #27

    نقل قول: اررور در هکگام اجرای برنامه

    میتونید پروژه رو سیو کنید و از vs خارج بشید. بعد تسک منیجر رو چک کنید و اگر پروسه برنامه باز بود ببندید و دوباره vsرو اجرا کنید.

  28. #28

    خطای The process cannot access the file because it is being used by another process در هنگام Debug

    با سلام منظور از error چیست
    Error 1 Unable to copy file "obj\x86\Debug\WindowsFormsApplication1.exe" to "bin\Debug\WindowsFormsApplication1.exe". The process cannot access the file 'bin\Debug\WindowsFormsApplication1.exe' because it is being used by another process.

  29. #29

    نقل قول: خطا در برنامه (فوری)

    با سلام خدمت شما دوست عزیز

    میگه فایل WindowsFormsApplication1.exe رو نمیتونه روی bin\Debug\WindowsFormsApplication1.exe کپی کنه,پردازش نمیتونه به bin\Debug\WindowsFormsApplication1.exe دسترسی داشته باشه چون این فایل توسط پروسس دیگه ای در حال استفاده است.

    معنیشم اینه که فایل exe مقصد شما در حال اجرایه اول باید Stop ش کنی یا اگه داخل حافظس با زدن Ctrl+Del+Alt تسک منیجرو بیاری و از لیست Proccess روی فایل exe در حال اجرات راست کلیک و End process رو بزنی و بعد از حذف شدن از لیست اقدام به کپی فایل مبدأ روی فایل مقصدت کنی

    موفق باشی
    بایت بایت

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 44
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اسفند 1395, 20:41 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 آبان 1391, 02:38 صبح
  3. The process cannot access the file because it is being used by another Process
    نوشته شده توسط اشکان یوسف زاده در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 13:29 عصر
  4. The process cannot access the file because it is being used by another Process
    نوشته شده توسط اشکان یوسف زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1388, 17:11 عصر
  5. The Process cannot access the file, because it is being used by another process
    نوشته شده توسط اشکان یوسف زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1388, 03:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •