نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: date time در بانک اطلاعاتی اکسس

  1. #1

    date time در بانک اطلاعاتی اکسس

    سلام
    سال نو همگی مبارک
    یه سئوال درباره ی نوع داده ی date time داشتم
    یه بانک اکسس دارم که نوع داده ی یک فیلد از یکی از جداولش date time تعیین کردم
    اما متاسفانه توی سی شارپ نمی تونم اطلاعاتشو ویرایش کنم . درج می شه اما آپدیت یا حذف نمی شه error date type می ده اگه کسی کمکم کنه ممنون می شم

  2. #2

    نقل قول: date time

    شاید مقدار تاریخ رو به صورت شمسی وارد می کنید
    datetime پیش فرض در اکسس برپایه تاریخ میلادی هست.
    اگه شما تاریخ شمسی رو وارد کنید به خاطر تفاوت در این دو برای اکسس قابل قبول نیست.
    برای ثبت تاریخ شمسی هم اساتید در سایت روش های متنوعی قرار دادند.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: date time

    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط شیرین احمدی مشاهده تاپیک
    سلام
    سال نو همگی مبارک
    یه سئوال درباره ی نوع داده ی date time داشتم
    یه بانک اکسس دارم که نوع داده ی یک فیلد از یکی از جداولش date time تعیین کردم
    اما متاسفانه توی سی شارپ نمی تونم اطلاعاتشو ویرایش کنم . درج می شه اما آپدیت یا حذف نمی شه error date type می ده اگه کسی کمکم کنه ممنون می شم
    اگه کد قسمت درج و ویرایش رو بذاری بهتر میشه کمک کرد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: date time

    سلام
    چه اصراری است که حتما از نوع تاریخ باشه از نوع رشته تعریف کنید در ضمن کد فراموش نشه

  5. #5

    نقل قول: date time

    شایدم همین باشه که شما میگید برای ثبت تاریخ شمسی در کجای سایت صحبت شده؟
    مجبورم تاریخ تعریف کنم باید یه جای دیگه بین دو تا تاریخ خاص که کاربر تعیین می کنه از جدول رکوردا استخراج بشه نمی دونم رشته تعریف کنم
    می شه این کار رو بکنم یا نه

  6. #6

    نقل قول: date time

    توی سایت گشتم و پیدا کردم نحوه ی تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و بلاعکس
    مشکل ویرایشش حل شد داخل بانک ،اما یک مشکل دیگه ایجاد شد . تکس من باید تاریخ رو به شمسی نمایش دهد. از بانک به صورت میلادی استخراج می شود اما تبدیل نمی شه به شمسی این کدو می نویسم
    txt7.DataBindings.Add("text", objdtv, "date_p_dasti");
    t = Convert.ToDateTime(txt7.Text);
    txt7.Text = Miladi2Shamsi(t(;
    دقیقا خط 2 error می گیرد

  7. #7

    نقل قول: date time

    احتمالا دلیل خطا اینه که شما txt7 رو به فیلد تاریخ جدول Bind کردید
    بعد دوباره در خط سه تاریخ میلادی رو که به شمسی تبدیل کردید در این فیلد میزارید.
    تاریخ شمسی رو دریک textBox دیگه بزارید

  8. #8

    نقل قول: date time

    ممنون از توجهتون اما از یک راه دیگه اونو حل کردم رفتم همه فیلدای تاریخ رو text تعریف کردم بنابراین مشکل نمایش تاریخ به صورت شمسی حل شد . فقط جای دیگه می خواستم کاربر دو محدوده ی تاریخ رو
    وارد کنه و برنامه بین اون دو تا تاریخ رو از جدول انتخاب کنه که خوشبختانه عمل مقایسه رشته ها رو درست انجام می ده مثلا date_p_ dasti > txt7.text and date_p_ dasti < txt8.text
    فقط باز یه مشکل پیش می یاد که کاربر تاریخ رو حتما باید به این فورمت وارد کنه مثلا 1391/01/05 حالا چی کار کنم که تکس من inputmask داشته باشه تو سی شارپ میشه ایت کار رو کرد؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: date time در بانک اطلاعاتی اکسس

    سلام
    میتونین از کنترل MaskedTextBox استفاده کنین.

  10. #10

    نقل قول: date time در بانک اطلاعاتی اکسس

    بنا به گفته ی شما از این کنترل استفاده کردم . ماسکو mask=0000/00/00 این عبارت قرار دادم اما زمان ورود داده کاربر می تونه مثلا اینو وارد کنه 1391/1/2 در صورتی که من می خوام دقیقا اینو وارد کنه 1391/01/02
    غبر این مقایسه توی بانک درست انجام نمی شه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •