نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در ارسال ایمیل

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    Tehran,Iran
    سن
    27
    پست
    139

    Exclamation مشکل در ارسال ایمیل

    دوستان وقتی میخواهیم با برنامه ی خودمان ایمیل ارسال کنیم اگر فایروال یا انتیویروس داشته باشیم اجازه ی ارسال ایمیل را نمیدهد چه کار کنیم ؟ حتی اگر انتی ویروس را end prossecهم کنیم فایده ندارد ...
    آخرین ویرایش به وسیله Sajjad.Aghapour : سه شنبه 15 فروردین 1391 در 15:52 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    System.Net.Mail.SmtpClient smtp = new System.Net.Mail.SmtpClient();
    MailMessage mailMessage = new MailMessage();
    mailMessage.From = new MailAddress();ادرس ایمل گیرنده





    mailMessage.To.Add(bc[0].ToString());

    mailMessage.Subject = subj;
    mailMessage.Body = cmd;
    mailMessage.IsBodyHtml = false;
    NetworkCredential credential = new NetworkCredential(b.GetValue("user").ToString(), b.GetValue("password").ToString());یوزر نیم و پسورد فرستنده جی میل البته یاهو هم میشه ولی اس ام تی پی ش فرق دراه
    smtp.UseDefaultCredentials = false;
    smtp.Credentials = credential;
    smtp.DeliveryMethod = SmtpDeliveryMethod.Network;
    smtp.Port = 587;
    smtp.EnableSsl = true;

    smtp.Host = "smtp.gmail.com";
    smtp.Send(mailMessage); ();

    یک چک کنید با فعال بودن انتی ویروس کار میکنه نباید مشکلی داشته باشه
    موفق باشید
    مظاهر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    لطفا متن خطا

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    Tehran,Iran
    سن
    27
    پست
    139

    Exclamation نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط system32 مشاهده تاپیک
    لطفا متن خطا
    \

    failer sending mail

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    دوستان گلم تنظيمات Yahoo و Hotmail رو هم اگر كسي داره بزاره SMTP رو بيشتر منظورمه تمامه اينايي رو كه توي وب گذاشتن امتحان كردم خطا مي ده ولي gmail رو جواب گرفتم. آدرس و شماهر پورت SMTP server براي yahoo , hotmail رو نتونستم پيدا كنم

  7. #7

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    yahoo برای کاربران رایگان پروتکل مربوطه رو مسدود کرده .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •