نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال یک متغیر به فرم

  1. #1

    ارسال یک متغیر به فرم

    سلام و خسته نباشید .

    میخواستم هنگامی که تو فرم اصلی برنامه با کلیک بر یک دکمه فرم دیگری ظاهر میشه هنگام ظاهر شدن فرم یه متغیر رشته ای رو هم بهش ارسال کنم که اون فرم به اون متغیر نیاز داره مثل توابع که یه متغیر رو بهش ارسال میکردیم .

    چطوری میتونم این کار رو انجام بدم ؟ یا اگه راه دیگه ای هم هست یه اشاره ای داشته باشین .

    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: ارسال یک متغیر به فرم

    شما می تونید یه پرورتی در فرم دوم تعریف کنید و موقع فراخوانی فرم دوم هم اونو مقدار دهی کنید .

    public form2 ()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private form2 _f2;
    public form2 f2
    {
    get { return _f2; }
    set { _f2 = value; }
    }

    بعد موقع فراخوانی فرم دوم اونو مقدار دهی کن

    form2 f2=new form2 ();
    f2.f2="megdar";

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •