نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: بررسی خالی بودن فیلد ، در فرم تماس با ما

  1. #1

    بررسی خالی بودن فیلد ، در فرم تماس با ما

    سلام دوستان .

    من میخواستم بدونم چجوری میتونم خالی بودن فیلد رو بررسی کنم و به این صورت به کاربر نمایش بدم ؟



    دیگه نمیخوام پیغام بده ، با عکس تیک سبز صحت اطلاعات رو به کاربر نمایش بده .

    راستی اینم سایتش :
    http://www.negahenoco.com/fa_IR/%D8%...0%D9%85%D8%A7/


    ممنون.

  2. #2

    نقل قول: بررسی خالی بودن فیلد ، در فرم تماس با ما

    سلام
    بچه ها خواهش میکنم کمک کنید .
    بررسیه خالی بودنش رو فهمیدم ، ولی نمیدونم چجوری باید عکس بندازن اونجا .

    ممنون

  3. #3

    نقل قول: بررسی خالی بودن فیلد ، در فرم تماس با ما

    با چی کار میکنید؟
    با asp یا php ؟
    چون asp برای اینکار ابزار داره؟
    اگه دارید با جاوا اسکریپت کار میکنید برای تشخیص خالی بودن از چه کدی استفاده کردید؟
    کد رو بذارید تو روی اون توضیح بدم.
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khanlo.javid
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    قـزویــن
    پست
    943

    نقل قول: بررسی خالی بودن فیلد ، در فرم تماس با ما

    دوست گرامی اگه php کد میزنی با دستور زیر میتونی چک کنی:

    <?php if(isset($_post['name'])){echo("فیلد نام شما خالی میباشد");}else{echo("مقدار قابل قبول");} ?>




    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: بررسی خالی بودن فیلد ، در فرم تماس با ما

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_shrk مشاهده تاپیک
    با چی کار میکنید؟
    با asp یا php ؟
    چون asp برای اینکار ابزار داره؟
    اگه دارید با جاوا اسکریپت کار میکنید برای تشخیص خالی بودن از چه کدی استفاده کردید؟
    کد رو بذارید تو روی اون توضیح بدم.
    دمت گرم .
    صفحه ی contact رو با php نوشتیم .
    ولی میخوام این عکس ها رو با جاوا بذارم .
    مد جاواشم مثل این سایت میرم ( از همون آموزش استفاده کردم )
    http://www.abzarmand.com/webschool/j...validation.php

    فقط میخوام به جای اینکه به کاربر پیغام نمایش بده ، با عکس تیک سبز و غلط نمایش بدم .

    ممنون .

  6. #6

    نقل قول: بررسی خالی بودن فیلد ، در فرم تماس با ما

    نقل قول نوشته شده توسط khanlo.javid مشاهده تاپیک
    دوست گرامی اگه php کد میزنی با دستور زیر میتونی چک کنی:

    <?php if(isset($_post['name'])){echo("فیلد نام شما خالی میباشد");}else{echo("مقدار قابل قبول");} ?>




    موفق باشید.

    ممنون دوست من ، من میخوام سمت کاربر این کارها انجام بشه . پس فکر میکنم باید با جاوا بنویسم .

  7. #7

    نقل قول: بررسی خالی بودن فیلد ، در فرم تماس با ما

    سلام

    بچه ها خواهش میکنم به این سوال پاسخ بدید ، سوال منم هست .

    خیلی ممنون.

  8. #8

    نقل قول: بررسی خالی بودن فیلد ، در فرم تماس با ما

    نقل قول نوشته شده توسط mrmazmamfi مشاهده تاپیک
    سلام

    بچه ها خواهش میکنم به این سوال پاسخ بدید ، سوال منم هست .

    خیلی ممنون.
    کسی انگار بلد نیست .

  9. #9

    نقل قول: بررسی خالی بودن فیلد ، در فرم تماس با ما

    من چوان با ابزارهای asp اینکار رو انجا میدم واسه جاوا اسکریپت مثال های این لینک رو بخونید :
    http://www.w3schools.com/js/js_form_validation.asp
    جایی که داره پیغام میده شما میتونید بجاش از تگ img استفاده کنید و visible رو true و false کنید
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  10. #10

    نقل قول: بررسی خالی بودن فیلد ، در فرم تماس با ما

    دوستان عزیز

    من یه تیکه کد زدم. تقریبا همون چیزی هست که شما می خوایید. ولی خب، خیلی بهترم می شه درستش کرد.

    flag = 0;
    function formValidator() {
    var inputArray = document.getElementsByTagName('input');
    for( index = 0 ; index < inputArray.length ; index++) {
    if(inputArray[index].type == 'text') {
    if(inputArray[index].value == null || inputArray[index].value=="") {
    var errorImg = document.createElement('img');
    errorImg.setAttribute('src', 'images/error.png');
    errorImg.setAttribute('class', 'error-icon');
    inputArray[index].parentNode.insertBefore(errorImg,inputArray[index]);
    flag = 1;
    }
    }
    }
    if (flag)
    return false;
    }


    شما باید اون عکس آیکونی که می خوایید، رو در فولدر images قرار بدید، و اسمش رو هم error.png بزارید. کلاس این آیکون هم error-icon هست که می تونی باهاش استایل ای که می خوایید روش انجام بدید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •