نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سلام دوستان کسی میدونه ای ن سه خط تکه کد کارش چیه و چیکار میکنه؟

  1. #1

    Smile سلام دوستان کسی میدونه ای ن سه خط تکه کد کارش چیه و چیکار میکنه؟

    					public static string GetConnectionString()
    {
    return System.Configuration.ConfigurationSettings.AppSett ings["cstr"];
    }

    public static string GetReadFilePath()
    {
    return System.Configuration.ConfigurationSettings.AppSett ings["RFP"];
    }

    public static string GetWriteFilePath()
    {
    return System.Configuration.ConfigurationSettings.AppSett ings["WFP"];
    }

  2. #2

    نقل قول: سلام دوستان کسی میدونه ای ن سه خط تکه کد کارش چیه و چیکار میکنه؟

    خوب سه تا متد که هر کدوم کلیدی رو از App.config استخراج میکنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •