نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

  1. #1

    Thumbs up آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    لطفا آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ را آموزش دهید.

  2. #2

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    سلام دوست عزیز اگه منظورت فرمش است بیا از این عکس استفاده کن

  3. #3

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    login.jpg
    سلام دوست عزیز اگه منظورت فرمش است بیا از این عکس استفاده کن

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار cs_mz88
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    76

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    سلام دوست من.
    خوب این دوست من با این عکس چی کار میتونه بکنه؟
    لطفا آموزش بهتری بدید
    ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    به نام تنها برنامه نویس هستی

    سلام ,
    نمونه پروژه تشخیص هویت کاربران
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    نه بابا فرم چیه با C#‎ 2005 یکی یه نمونه بزاره با پایگاه داده اکسس.

  7. #7

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    با 2005 یکی سیو کنه ما هم استفاده کنیم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار h-rafiee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گیلان-صومعه سرا
    پست
    167

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    خیلی راحته اگه بانک نیاز نداری و فقط یک کاربر داری بهتره دگ از اتصالات چشم پوشی کنی و با یک دستور If تکست باکس رو برابر رمزی که می خوای بزاری.
    اگه نه نیاز به مدیریت و ویرایش پسور و چندین کاربر داری.
    در یک جدول کاربر ها و پسورد ها رو ذخیره می کنی و با دستورات زیر لاگین رو ایجاد می کنی.

    cmd.CommandText = "Select usname,uspass from of_prsnl where usname='"+ textBox1.Text +"'AND uspass ='"+ textBox2.Text +"'";
    SqlDataReader dr;
    con.Open();
    dr=cmd.ExecuteReader();
    if(dr.HasRows==true)
    {con.Close();
    this.Hide();
    Library_Edit fa=new Library_Edit ();
    fa.ShowDialog();

    }
    else{
    MessageBox.Show("Incorrect");
    con.Close();}

  9. #9

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط h-rafiee مشاهده تاپیک
    خیلی راحته اگه بانک نیاز نداری و فقط یک کاربر داری بهتره دگ از اتصالات چشم پوشی کنی و با یک دستور If تکست باکس رو برابر رمزی که می خوای بزاری.
    اگه نه نیاز به مدیریت و ویرایش پسور و چندین کاربر داری.
    در یک جدول کاربر ها و پسورد ها رو ذخیره می کنی و با دستورات زیر لاگین رو ایجاد می کنی.

    cmd.CommandText = "Select usname,uspass from of_prsnl where usname='"+ textBox1.Text +"'AND uspass ='"+ textBox2.Text +"'";
    SqlDataReader dr;
    con.Open();
    dr=cmd.ExecuteReader();
    if(dr.HasRows==true)
    {con.Close();
    this.Hide();
    Library_Edit fa=new Library_Edit ();
    fa.ShowDialog();

    }
    else{
    MessageBox.Show("Incorrect");
    con.Close();}
    باید حتما از پایگاه داده اکسس استفاده کنم.
    برای آموزش می خوام.
    C#‎ 2005 فقط.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار h-rafiee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گیلان-صومعه سرا
    پست
    167

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    اگه پایگاهت از نوع اکسس ِ اولا باید


    using System.Data.OleDb;using System.Data;

    رو در سرفایلهات داشته باشی و می تونی از کد زیر برای ایجاد ارتباط بانک با برنامه ات استفاده کنی.

    OleDbConnection mycon;
    mycon = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 ;Data Source=C:\Documents and Settings\user\My Documents\login.mdb;Persist Security Info=False");
    mycon.Open();

    و برای login می تونی از کد زیر استفاده کنی.

    OleDBDataReader dr = null;
    OleDBCommand cmd = null;
    string cmdStr = "SELECT * FROM login WHERE username='"+username.Text+"' and password='"passname.Text+"' LIMIT 1";
    cmd = new OleDBCommand(cmdStr,mycon);
    dr = cmd.ExecuteNonReader();
    cmd.Dispose();
    if(dr.Read() == true)
    {
    MessageBox.Show("Login Successful");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("Invalid Credentials, Please Re-Enter");
    }
    dr.Dispose();
    }

    همه ی این کدها چه برای C#‎2005 و چه برای 2008 و چه برای 2010 کارایی داره

  11. #11

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    ExecuteNonReader
    ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
    خطا میده.

  12. #12

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط h-rafiee مشاهده تاپیک
    اگه پایگاهت از نوع اکسس ِ اولا باید


    using System.Data.OleDb;using System.Data;

    رو در سرفایلهات داشته باشی و می تونی از کد زیر برای ایجاد ارتباط بانک با برنامه ات استفاده کنی.

    OleDbConnection mycon;
    mycon = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 ;Data Source=C:\Documents and Settings\user\My Documents\login.mdb;Persist Security Info=False");
    mycon.Open();

    و برای login می تونی از کد زیر استفاده کنی.

    OleDBDataReader dr = null;
    OleDBCommand cmd = null;
    string cmdStr = "SELECT * FROM login WHERE username='"+username.Text+"' and password='"passname.Text+"' LIMIT 1";
    cmd = new OleDBCommand(cmdStr,mycon);
    dr = cmd.ExecuteNonReader();
    cmd.Dispose();
    if(dr.Read() == true)
    {
    MessageBox.Show("Login Successful");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("Invalid Credentials, Please Re-Enter");
    }
    dr.Dispose();
    }

    همه ی این کدها چه برای C#‎2005 و چه برای 2008 و چه برای 2010 کارایی داره
    :::
    dr = cmd.ExecuteReader();
    :::

  13. #13

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    dr = cmd.ExecuteReader();

  14. #14

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    برای وارد کردن داده به پایگاه داده و اعمال مدیریت روی آن هم یه مثال ساده و آموزشی قرار بدید.

  15. #15
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    hamadan
    سن
    37
    پست
    1

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    با تشکر از دوستان عزیز در صورت امکان نمونه پروژه در سایت قرار دهید بیشتر از این که هست شخصاً اعتقاد دارم مطالب رو با نمونه برنامه راحت تر میشه فهمید.

  16. #16
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط mhmmoradi مشاهده تاپیک
    با تشکر از دوستان عزیز در صورت امکان نمونه پروژه در سایت قرار دهید بیشتر از این که هست شخصاً اعتقاد دارم مطالب رو با نمونه برنامه راحت تر میشه فهمید.
    سلام
    منم شخصا اعتقاد دارم که با جستجو میشه همه ی چیزهای تکراری رو پیدا کرد
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1707265
    موفق باشید

  17. #17

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    منم شخصا اعتقاد دارم که با جستجو میشه همه ی چیزهای تکراری رو پیدا کرد
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1707265
    موفق باشید
    استاد بشخصه اعتقاد دارم گاهی ما کلید واِژه مناسب رو نمیدونیم و گاها دوستانی هم که تایپیک میزنن سعی بر وارد کردن حالات مختلف کلید واژه نمیکنند که یکی مثل من گیج نشه
    الان تو گوگل بزنیم ساخت فرو ورود C#‎‎ اولین نتیجه این تایپیکه که میاد پس عیب از جستجوی ما نیست یا گوگل کلید واژه اختصاص یافته گاهی مفهوم نیست
    آخرین ویرایش به وسیله mehdiomnia : یک شنبه 10 آذر 1392 در 10:50 صبح

  18. #18
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط mehdiomnia مشاهده تاپیک
    استاد بشخصه اعتقاد دارم گاهی ما کلید واِژه مناسب رو نمیدونیم و گاها دوستانی هم که تایپیک میزنن سعی بر وارد کردن حالات مختلف کلید واژه نمیکنند که یکی مثل من گیج نشه
    الان تو گوگل بزنیم ساخت فرو ورود C#‎‎ اولین نتیجه این تایپیکه که میاد پس عیب از جستجوی ما نیست یا گوگل کلید واژه اختصاص یافته گاهی مفهوم نیست
    سلام دوست عزیز
    نه، خیلی راحت با نوشتن کلمه Login در جستجو، تاپیک هاش میان
    https://barnamenevis.org/search.php?searchid=2487503

  19. #19

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    با سلام حالا قسمت ثبت نامش به چه صورته که درواقع وقتی کاربر ثبت نام کرد تو جدول ثبت نام درج بشه وبره و لاگین کنه ،هنگام لاگین چک کنه که اگه ثبت نامشده لاگین کنه

  20. #20
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط parastu/sm مشاهده تاپیک
    با سلام حالا قسمت ثبت نامش به چه صورته که درواقع وقتی کاربر ثبت نام کرد تو جدول ثبت نام درج بشه وبره و لاگین کنه ،هنگام لاگین چک کنه که اگه ثبت نامشده لاگین کنه
    سلام
    این کار رو باید بعد از Login شدن به برنامه انجام داد
    اگر روی صفحه Login این امکان رو بزارید خب هر کی که می خواد وارد بشه میاد یه Account میسازه و بعد Login میکنه

  21. #21

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    این برنامه هایی که معرفی کردید با linq هستش. من با entity میخوام باشه!!!!!

  22. #22

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    عالی بود خیلی مرسی

  23. #23

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    منم مرحله به مرحله ساخت فرم login را بلد نیستم لطفا کدهاشو بزارید تا یاد بگیریم



  24. #24

    نقل قول: آموزش ساخت صفحه login با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط abdi_m مشاهده تاپیک
    منم مرحله به مرحله ساخت فرم login را بلد نیستم لطفا کدهاشو بزارید تا یاد بگیریم

    با سلام
    فقط کافیه شما این دستورات روی توی Button_Click بنویسید
    البته نام جدول من UserPass هست و نام فرم تغییر نام کاربری یا رمز عبورم UserPassChange و نام دیتاست هم UserPassDataset هست کافیه شما به جای UserPass ها نام جدول خودتون رو بزارید کامل درست میشه
    var UserCh = new UserPassChange();

    try
    {
    UserCh.userPassTableAdapter.FillBy(UserCh.userPass DataSet.UserPass,textBox1.Text.Trim());
    if(UserCh.userPassBindingSource.Count!=0)

    {

    var SoftForm=newSoftware_Form();


    this.Hide();
    SoftForm.Show();
    }

    else
    {

    MessageBox.Show("خطا");

    }
    }

    catch
    {

    MessageBox.Show("Error");

    }

    مطمعن باشید حتما درست کار میکنه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •