نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چاپ متون فارسی با چاپگر حرارتی BIXOLON SPP-R200

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار dehghanimeh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    119

    چاپ متون فارسی با چاپگر حرارتی BIXOLON SPP-R200

    با سلام
    من می خوام متون فارسی رو با چاپگر بلوتوث با مدل ذکر شده
    چاپ کنم. اول از همه یه مثال از سی شارپ همره دی ال ال مر بوطه
    از سایت سازنده گرفتم که شامل توابع چاپ عکس و متن و ....
    ولی متون فاسی درس چاپ نمیشه
    دوستان اگر بتونید کمکی کنید منون میشم

    BxlPrint.SetCharacterSet(BxlPrint.BXL_CS_FARSI );

    BxlPrint.PrintText(textBox2.Text, BxlPrint.BXL_ALIGNMENT_CENTER, BxlPrint.BXL_FT_DEFAULT, BxlPrint.BXL_TS_0WIDTH + BxlPrint.BXL_TS_0HEIGHT););

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    154

    نقل قول: چاپ متون فارسی با چاپگر حرارتی BIXOLON SPP-R200

    نوع کاراکتر ستی رو که انتخاب کردین متوجه نمیشم . BXL_CS_Farsi‌ خودش ارائه داده ؟ معمولا تو این جور مواقع باید درایور دستگاه رو آپدیت کنید یا کاراکتر هاتون رو قبل از ارسال به پرینتر تبدیل به یونی کد بکنید .
    برای C#‎ مطمئن نیستم که پیش فرض رشته ها یونی کد هست یا ANSI دلفی XE2 رو مطمئنم پیش فرضش یونی کد هست .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    104

    نقل قول: چاپ متون فارسی با چاپگر حرارتی BIXOLON SPP-R200

    بایستی یه تابع بنویسی که کاراکترهای فارسی را طبق جدول خود این پرینتر به معادل عددی همون کاراکتر تبدیل کنی،اون وقت تازه بفرستی واسه چاپ.من دقیقا شبیه دی ال ال شما را دارم و کارم اینطوری راه افتاد

  4. #4

    نقل قول: چاپ متون فارسی با چاپگر حرارتی BIXOLON SPP-R200

    نقل قول نوشته شده توسط solmaz_zm مشاهده تاپیک
    بایستی یه تابع بنویسی که کاراکترهای فارسی را طبق جدول خود این پرینتر به معادل عددی همون کاراکتر تبدیل کنی،اون وقت تازه بفرستی واسه چاپ.من دقیقا شبیه دی ال ال شما را دارم و کارم اینطوری راه افتاد
    سلام وقت بخیر
    کاش راه حل رو کامل توضیح میدادین.
    من 1 هفته است درگیرم اما موفق نشدم
    خیلی گیرم
    en.h.yazdanparast@gmail.com

  5. #5

    نقل قول: چاپ متون فارسی با چاپگر حرارتی BIXOLON SPP-R200

    سلام، منم با همین پرینتر میخوام فارسی چاپ کنم، ولی کاراکتر های اشتباه چاپ میشه، لطفا کمک کنید
    خیلی کارم گیر افتاده، خواهش میکنم جواب بدین ممنون

  6. #6

    نقل قول: چاپ متون فارسی با چاپگر حرارتی BIXOLON SPP-R200

    سلام منم چند روزه این پرینتر رو تهیه کردم اما از طریق بلوتوث ک میخوام وصلش کنم میگه درایور موجود نیس
    ویندوز 10 دارم درایور خود پرینتر رو هم نصب کردم اما جواب نميده
    آیا روی اندروید هم جواب میده لطفا راهنماييم کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •