نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بدست آوردن جمع یا تفریق هر ستون که ردیف منحصر بفرد میباشد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    بدست آوردن جمع یا تفریق هر ستون که ردیف منحصر بفرد میباشد

    سلام بر همه دوستان
    من با استفاده از دستور زیر دو ردیف اطلاعات را می خوان که حاصل اجرای دستور تصویر شماره یک ساخته میشود
    شکل 1

    حال می خواهم در ادامه دستور طوری نوشته شود که نتیجه هر ستون در انتهای ستون نوشته شود تصویر شماره 2


    SELECT t1.TAR,t1.b1,t1.b2,t1.b3,t1.b4,t1.b5
    from VIEW_CROSSCITY t1
    Where t1.code='0100' and t1.TAR ='9011'

    UNION
    SELECT t2.TAR,t2.b1,t2.b2,t2.b3,t2.b4,t2.b5
    from VIEW_CROSSCITY t2
    Where t2.code='0100' and t2.TAR ='9012'



  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Kurdistan Of Iran
    پست
    106

    نقل قول: بدست آوردن جمع یا تفریق هر ستون که ردیف منحصر بفرد میباشد

    شما میتونید از Temptable استفاده کنید. نتیجه query اول رو توی temptable بریزید


    SELECT t1.TAR,t1.b1,t1.b2,t1.b3,t1.b4,t1.b5
    into #temp1
    from VIEW_CROSSCITY t1
    Where t1.code='0100' and t1.TAR ='9011'



    بعد روی جدور temp محاسبات رو انجام دهید
    سپس جدول temp رو باجدول اصلیتان Union کنید



    SELECT t1.TAR,t1.b1,t1.b2,t1.b3,t1.b4,t1.b5
    into #temp1
    from VIEW_CROSSCITY t1
    Where t1.code='0100' and t1.TAR ='9011'

    union

    SELECT t1.TAR,t1.b1,t1.b2,t1.b3,t1.b4,t1.b5
    from #temp1

    Where t1.code='0100' and t1.TAR ='9011'


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: بدست آوردن جمع یا تفریق هر ستون که ردیف منحصر بفرد میباشد

    نقل قول نوشته شده توسط esiprogrammer مشاهده تاپیک
    شما میتونید از Temptable استفاده کنید. نتیجه query اول رو توی temptable بریزید


    SELECT t1.TAR,t1.b1,t1.b2,t1.b3,t1.b4,t1.b5
    into #temp1
    from VIEW_CROSSCITY t1
    Where t1.code='0100' and t1.TAR ='9011'



    بعد روی جدور temp محاسبات رو انجام دهید
    سپس جدول temp رو باجدول اصلیتان Union کنید



    SELECT t1.TAR,t1.b1,t1.b2,t1.b3,t1.b4,t1.b5
    into #temp1
    from VIEW_CROSSCITY t1
    Where t1.code='0100' and t1.TAR ='9011'

    union

    SELECT t1.TAR,t1.b1,t1.b2,t1.b3,t1.b4,t1.b5
    from #temp1

    Where t1.code='0100' and t1.TAR ='9011'
    با تشکر که پاسخ دادید ولی عمل تفریق در ستون ها را من متوجه نشدم کجا انجام می گیرد؟

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن جمع یا تفریق هر ستون که ردیف منحصر بفرد میباشد

    سلام.
    نیازی به استفاده از جداول موقت ندارید.

    with CTE as (select (row_number() over(order by getdate()) -1.5) * 2 Row, TAR, B1, B2, B3, B4, B5 from TBL) -- common table
    select Row, TAR, B1, B2, B3, B4, B5 form CTE
    union
    select 2, 'SUM', sum(B1 * -Row), sum(B2 * -Row), Sum(B3 * -Row), Sum(B4 * -Row), sum(B5 * -Row) from CTE
    order by Row

    توصیه می کنم حتی اگر از این روش استفاده نمی کنید کمی باهاش کار کنید.
    نکته زیاد داره.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •