نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با نمایش notify icon در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    123

    Post مشکل با نمایش notify icon در سی شارپ

    با سلام دوستان
    من یه برنامه نوشتم .
    هر وقت که minimizeمی کنم ، تمامی پنجره ها hide میشن و ایکن برنامه در system tray نمایش پیدا می کنه .
    همچنین در قسمت دابل کلیک notify icon هم دستور نوشتم که صفحه اصلی من رو نمایش بده .
    تا اینجا همه چیز خوبه
    اما مشکل اینجاست که اگه من چند بار عمل minimize رو اجما بدم و بر روی آیکن دابل کلیک کنم ، تعداد آیکن های برنامه در system tray همینطور زیاد میشه .
    می خوام بدونم چطوری میشه کاری کرد که فقط یک آیکن داشته باشیم . یعنی هر وقت که روی icon دابل کلیک کردم و فرم اصلی که ظاهر شد ، icon برنامه مخفی بشه .

    منتظر راهنمایی های خوبتون

  2. #2

    نقل قول: مشکل با نمایش notify icon در سی شارپ

    سلام...
    میدونم پست خیلی قدیمیه ولی من این مشکل رو دارم و وقتی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم. کسی میتونه این مشکل رو حل کنه؟؟؟؟؟
    ممنون

  3. #3
    کاربر جدید آواتار marmulak_7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    shiraz
    پست
    11

    نقل قول: مشکل با نمایش notify icon در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط poggije مشاهده تاپیک
    سلام...
    میدونم پست خیلی قدیمیه ولی من این مشکل رو دارم و وقتی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم. کسی میتونه این مشکل رو حل کنه؟؟؟؟؟
    ممنون
    با سلام


    private void notifyIcon1_DoubleClick(object sender, EventArgs e)
    {
    if (this.Visible == true)
    Visible = false;
    else if (this.Visible == false)
    Visible = true;
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •