نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چرا محتوای میلی که ارسال می کنم ،مشکل دارد؟

  1. #1

    چرا محتوای میلی که ارسال می کنم ،مشکل دارد؟

    سلام به همه ی مهندسین
    خسته نباشید و ممنون از همکاری شما!

    سوال من در مورد میل کردن به زبان php است:

    در مورد کد مربوط به میل مشکلی ندارم ولی فرض کنید متن ارسالی من این باشد:'سلام<br>خوبی؟' و میخوام در میل گیرنده ،به جای <br>،به خط بعد برود و این نمایش داده شود:
    سلام
    خوبی؟

    حال مشکل این است که قبل ارسال که echo می کنم،درست نمایش داده می شود ولی در میل گیرنده br ها چاپ می شود و به جایش ،به خط بعد نمی رود!
    حالا باید چکار کنم؟؟

  2. #2

    نقل قول: چرا محتوای میلی که ارسال می کنم ،مشکل دارد؟

    از فانکشن nl2br استفاده کنید مشکلتون حل میشه .

    البته اگر محتوایات mail رو خودتون تعیین میکنید ، به جای <br> از

    \n


    استفاده کنید

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: چرا محتوای میلی که ارسال می کنم ،مشکل دارد؟

    این سایت PHP رو هم هر از گاهی نگاه کنید بخدا ثواب داره. کلی براش زحمت کشیدن. برای ارسال ایمیل در قالب HTML باید هدرها رو تنظیم کنید.
    این مثال رو از سایت گذاشتم:

    <?php
    // multiple recipients
    $to = 'aidan@example.com' . ', '; // note the comma
    $to .= 'wez@example.com';

    // subject
    $subject = 'Birthday Reminders for August';

    // message
    $message = '
    <html>
    <head>
    <title>Birthday Reminders for August</title>
    </head>
    <body>
    <p>Here are the birthdays upcoming in August!</p>
    <table>
    <tr>
    <th>Person</th><th>Day</th><th>Month</th><th>Year</th>
    </tr>
    <tr>
    <td>Joe</td><td>3rd</td><td>August</td><td>1970</td>
    </tr>
    <tr>
    <td>Sally</td><td>17th</td><td>August</td><td>1973</td>
    </tr>
    </table>
    </body>
    </html>
    ';

    // To send HTML mail, the Content-type header must be set
    $headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
    $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";

    // Additional headers
    $headers .= 'To: Mary <mary@example.com>, Kelly <kelly@example.com>' . "\r\n";
    $headers .= 'From: Birthday Reminder <birthday@example.com>' . "\r\n";
    $headers .= 'Cc: birthdayarchive@example.com' . "\r\n";
    $headers .= 'Bcc: birthdaycheck@example.com' . "\r\n";

    // Mail it
    mail($to, $subject, $message, $headers);
    ?>

    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: چرا محتوای میلی که ارسال می کنم ،مشکل دارد؟

    ممنون،از راهنماییهاتون!
    مشکلم حل شد!

  5. #5

    نقل قول: چرا محتوای میلی که ارسال می کنم ،مشکل دارد؟

    خواهش میکنم. دکمه تشکر کاربردش قشنگتره. موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •