نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کد کردن شماره

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    کد کردن شماره

    سلام دوستان عزیز من یک برنامه نوشتم که یک عدد 4 رقمی صحیح و به روش زیر کدگذاری میکنه و بعد چاپ میکنه

    روش کد گذاری :

    باقیمانده هر رقم را به 4 محاسبه میکند و با یک جمع میکنه و بعد جایگزین رقم میکنه .

    جای رقم اول را با سوم جا به جا میکنه !

    حالا مشکل اینجاست که در اجرای برنامه خطا میده و از کد های Toint32 و n3 ایراد میگیره

    کد ها هم قرار دادم

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication23
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text = "Namber";
    label2.Text = "result";
    textBox1.ReadOnly = true;
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int num = System.Convert.Toint32(textBox1.Text, 10);
    if (num >= 1000 && num <= 9999)
    {
    int sum = 0, base1 = 1, n = num;
    while (n > 0)
    {
    sum += (n % 10 % 4 + 1) * base1;
    base1 *= 10;
    n /= 10;
    }
    int n1 = sum % 10;
    int n2 = sum / 100 % 10;
    sum -= (n1 + n3 * 100);
    sum += (n3 + n1 * 100);
    textBox2.Text = sum.ToString();
    }
    else
    textBox2.Text = "خطا ";
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Close();
    }

    private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if(e.KeyValue==27)Close();
    }

    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    private void textBox2_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {

    }
    }
    }
    }


  2. #2

    نقل قول: کد کردن شماره

    سلام ، کاری به الگوریتمت ندارم ، ولی فکر میکنم دلیله اینکه از n3 ایراد میگره اینه که شما n3 رو جایی تعریف نکردین و دارین ازش استفاده میکنین ،

    در رابطه با toint32 فکر کنم بزرگی و کوچیکی رو در نظر نگرفتی .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: کد کردن شماره

    مرسی از پاسختون

    toint32 کوچیک کردم ولی باز درست نشد ولی خط های خطا از حالت قرمز به آبی درآمد

    n3 یه جور هایی تعریف شده هست و من مشکلی نمیبینم در n3 نمیدونم چرا خطا میده و از Toint32 و n3 ایراد میگیره

  4. #4

    نقل قول: کد کردن شماره

    toint32 کوچیک کردم ولی باز درست نشد ولی خط های خطا از حالت قرمز به آبی درآمد
    دوست عزیز سی شارپ Case-Sensetive هست یعنی به حروف بزرگ و کوچیک حساس هست ، نباید همه ی حرفو رو به صورت بزرگ یا کوچیک بنویسی چون اشکال میگیره ، مثلا همین toint32 ، به مثال زیر دقت کن به شکل زیر بنویس :

    Convert.ToInt32(x)


    n3 یه جور هایی تعریف شده هست و من مشکلی نمیبینم
    منظورت رو نمیگیرم؟؟؟!!! چطور تعریفش کردین؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: کد کردن شماره

    مشکل حل شد

    مشکل از یک جابه جایی کوچیک بود باید به جای 2 مینوشتم 3

    یه جورایی حرف شما درست بود

    n3 تعریف نشده بود

    در صورتی که من تعریف کرده بودم ولی به جای 3 عدد 2 قرار داده بودم


    int n1 = sum % 10; int n2 = sum / 100 % 10;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •