نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کمک فوری ؟؟؟؟؟؟کپیheader/footer از یک فایل Word در فایل Word دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    کمک فوری ؟؟؟؟؟؟کپیheader/footer از یک فایل Word در فایل Word دیگر

    سلام دوستان.من می خوام header footer یک فایل Word را بخونم و توی header footer یک فایل Word دیگه کپی کنم.ممنون میشم دوستان کمک کنند.

  2. #2

    نقل قول: کمک فوری ؟؟؟؟؟؟کپیheader/footer از یک فایل Word در فایل Word دیگر

    از راهنمای ورد در قسمت developers میتونی کدهای نمونه برای VBA بدست بیاری که روش کار با header و footer چیه.
    برای انتقال همون دستورات در دات نت باید reference ورد رو به برنامه اضافه کنی تا همون دستورات فعال بشن. اما در این روش حتما باید ورد در رایانه ی کاربر نصب باشه. اون هم از همین نسخه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    نقل قول: کمک فوری ؟؟؟؟؟؟کپیheader/footer از یک فایل Word در فایل Word دیگر

    دوست عزیز جستجو کردم اما اکثر تاپیک ها بدون جواب بود و راهنمای WORD هم چیزی نداشت که به من کمک کنه.ممنون میشم اگر کسی لینک داره بزاره.تشکر

  4. #4

    نقل قول: کمک فوری ؟؟؟؟؟؟کپیheader/footer از یک فایل Word در فایل Word دیگر

    پس چطور من پیدا کردم :

    With ActiveDocument.Sections(1)
    .Headers(wdHeaderFooterPrimary).Range.Text = "Header text"
    .Footers(wdHeaderFooterPrimary).Range.Text = "Footer text"
    End With

    یا این کد :

    ActiveDocument.PageSetup.DifferentFirstPageHeaderF ooter = True
    With ActiveDocument.Sections(1).Headers(wdHeaderFooterF irstPage)
    .Range.InsertAfter("First Page Text")
    .Range.Paragraphs.Alignment = wdAlignParagraphRight
    End With

    این هم آدرس مسیر کامل :

    Word 2007 Developer Reference > Word Object Model Reference > Section Object > Properties



  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    نقل قول: کمک فوری ؟؟؟؟؟؟کپیheader/footer از یک فایل Word در فایل Word دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    پس چطور من پیدا کردم :

    With ActiveDocument.Sections(1)
    .Headers(wdHeaderFooterPrimary).Range.Text = "Header text"
    .Footers(wdHeaderFooterPrimary).Range.Text = "Footer text"
    End With

    یا این کد :

    ActiveDocument.PageSetup.DifferentFirstPageHeaderF ooter = True
    With ActiveDocument.Sections(1).Headers(wdHeaderFooterF irstPage)
    .Range.InsertAfter("First Page Text")
    .Range.Paragraphs.Alignment = wdAlignParagraphRight
    End With

    این هم آدرس مسیر کامل :

    Word 2007 Developer Reference > Word Object Model Reference > Section Object > Properties



    دوست عزیز این دستوری که شما پیدا کردی کاری که من می خوام رو انجام نمیده.لطفاً دقت کنید به پست اول.دوستان کمک کنید لطفاً.تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •