نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تغییر در نحوه عملکرد توابع PersianCalendar

  1. #1

    تغییر در نحوه عملکرد توابع PersianCalendar

    سلام به اساتید
    میخوام زمانی که دارم به یه تاریخ، ماه اضافه می کنم نیاید 31 روز حساب کنه وماه ها رو30 روزه حساب کنه
    مثلا به تاریخ01/03/1390 ،9ماه اضافه کنم بشه 01/12/1390 نه بشه 03/12/1390
    یا به همین تاریخ 90 روز اضافه یا کم کنیم همین عملکرد داشته باشه

  2. #2

    نقل قول: تغییر در نحوه عملکرد توابع PersianCalendar

    برا روشن شدم موضوع می خوام اگر به 01/05/1390 ، 16 ماه اضافه بشه ،تاریخ بشه تا 01/09/1391 درصورتی که تاریخ بعد از محاسبه می شه 03/09/1391
    یا اگز به تاریخ 01/01/1390 ،2ماه اضافه بشه باید تاریخ 01/03/1390 بشه در صورتی که زمان محاسبه تاریخ می شه 31/02/1390

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: تغییر در نحوه عملکرد توابع PersianCalendar

    سلام
    به صورت رشته نوشتم:
            private string AddMonth(string date, int addedMonth)
    {
    string newDate = string.Empty;
    int month, newMonth;
    int year, newYear;

    //بدست آوردن ماه
    month = int.Parse(date.Substring(5, 2));
    //بدست آوردن سال
    newYear = int.Parse(date.Substring(0, 4));

    //محاسبه تغییرات ماه و سال
    month += addedMonth;
    year = month / 12;
    month %= 12;

    //محاسبه ماه و سال جدید
    newMonth = month;
    newYear += year;

    //ایجاد تاریخ مورد نظر
    newDate = string.Format("{0}/{1}/{2}",
    newYear.ToString("0000"),
    newMonth.ToString("00"),
    date.Substring(8, 2));

    return newDate;
    }

    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string date = AddMonth("1390/02/24", 36);
    }

  4. #4

    نقل قول: تغییر در نحوه عملکرد توابع PersianCalendar

    برا روز چطور؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: تغییر در نحوه عملکرد توابع PersianCalendar

    نقل قول نوشته شده توسط ma.rad مشاهده تاپیک
    برا روز چطور؟
    دقیقا مثال بزن.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vof.ir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: تغییر در نحوه عملکرد توابع PersianCalendar

    در کل متد مورد نظرتان را به صورت
    Extension Method
    بنویسید بهتره

  7. #7

    نقل قول: تغییر در نحوه عملکرد توابع PersianCalendar

    لام مثلا 62 روز که به تاریخ 01/05/1390 اضافه میشه بشه03/07/1390

    Extension Method یعنی چی؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار vof.ir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: تغییر در نحوه عملکرد توابع PersianCalendar

    با Extension Method میتونید خیلی راحت متدتان را یک بار در پروژ تعریف کنید، و سپس در تمامی متغیرهایی که در جنس کلاسی که براش Extension Method نوشته اید استفاده کنید

    http://www.extensionmethod.net/Default.aspx
    در همین فروم هم سرچ کنید مطالب مرتبطش هست!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •