نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در اتصال به sql

  1. #1

    Unhappy مشکل در اتصال به sql

    سلام به دوستای برنامه نویس
    من دو سه روزی می شه ویژوالم وقتی که برنامه اپلیکشن رو باز می کنم نمی تونه به دیتا بیس وصل بشه
    اما برای پروژه های وب سایتم این مشکل رو ندارم
    نمی فهمم چرا اینطوریه ؟
    توروهدا کمکم کنید کارم لنگ مونده
    از طرفی می خوام ویژوال رو حذف کنم cd ویژوالم موقع لود خطا می ده. اگه می شه از حذف ویژوال منصرف شید و راه دیگه ای رو بهم پیشنهاد بدبد
    در ضمن ویژوالم 2008
    sql server 2000

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql

    سلام اگه بانك شما atach هست conection string ها را هم چك بكن اين در صورتيه كه از كد نويسي براي اتصال به بانك استفاده نمي كني ولي اگه از كد نويسي براي اتصال به بان استفاده ميكني از دستور زير استفاده كن
    SqlConnection temp_conection = new SqlConnection("Data Source=(local); database=نام بانك;Integrated Security=SSPI");
    temp_conection.open();
    بعد براي عمليات بروي بانك مثل دستور زير استفاده كني
    SqlCommand com_id = new SqlCommand("دستور sql ",temp_conection);


  3. #3

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql

    مرسی از توجه تون
    من هم از همین روش استفاده می کردم و می کنم
    برنامه من تا چند روز پیش داشت کار می کرد
    اما دو سه روز با این error مواجه می شم
    Timeout expired. The timeout period elapsed prior to obtaining a connection from the pool. This may have occurred because all pooled connections were in use and max pool size was reached.
    لدترش اینه که با یه پروژه دیگه یه خطای دیگه دارم
    ExecuteReader requires an open and available Connection. The connection's current state is closed.
    قاطی کردم یکی نیس کمکم کنه؟
    آخرین ویرایش به وسیله saraytanha : چهارشنبه 23 فروردین 1391 در 15:29 عصر

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار ویژوال استودیو
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کیش
    پست
    37

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql

    نقل قول نوشته شده توسط saraytanha مشاهده تاپیک
    Timeout expired. The timeout period elapsed prior to obtaining a connection from the pool. This may have occurred because all pooled connections were in use and max pool size was reached.
    این قسمت رو به connection string اضافه کنین
    Connect Timeout=30

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql

    بازم همون مشکل و پیام خطا رو داره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •