نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کار با رزولوشن صفحه و انداره فرم ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار madrid-poorya
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    131

    کار با رزولوشن صفحه و انداره فرم ها

    سلام به دوستان گل
    من یه برنامه نوشتم با رزولوشن1024*768 وقتی میبرم یه کامپیوتر دیگه با یه رزولوشن دیگه کلا فرمم میریزه بهم. حالا میخوام بدونم راهی هست؟ البته گزینه Anchor هست ولی میخوام با رزولوشن کار کنم. یا یه جوری موقع اجرای برنامه رزولوشن سیستم رو بکنم1024*768 یا رزولوشن برنامه رو بکنم همون رزولوشن سیستم. یعنی دو حالت طراحی فرم داشته باشم.البته میخوام بدونم از پایه میشه اینکارو کرد یا نه
    ممنونم

  2. #2

    نقل قول: کار با رزولوشن صفحه و انداره فرم ها

    سلام . دوست عزیز منم خیلی در این مورد تحقیق کردم. در برنامه نویسی WinApp با سی شارپ متاسفانه این مشکل اجرای برنامه در رزولیشن های مختلف وجود داره ولی اگر بخواهید با هر رزولیشنی برنامتون درست نشون داده بشه و متناسب با اون رزولیشن تغییر کنه باید از WPF استفاده کنید.

    البته همونطور که گفتید شما میتونید با کد نویسی یک رزولیشن خاص رو به برنامتون بدین که در هر مانیتوری هنگام اجرا - برنامتون رزولیشن سیستم رو به اون رزولیشن مورد نظر شما تغییر بده ولی این کار اصلا توصیه نمیشه چون خیلی چشم رو موقع باز و بسته کردن برنامه اذیت میکنه و کاربر هم حتما از این وضعیت ناراضی خواهد بود.

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    15

    نقل قول: کار با رزولوشن صفحه و انداره فرم ها

    این مشکل رو تقریبا تمام دوستانی که با سی شارپ برنامه می نویسن دارن
    منم یه برنامه نوشتم روی هر کامپیوتری می برم جای کنترل ها و تکست ها تغییر می کنه
    اگه از آیکون و تصویر تو برنامه تون استفاده کرده باشین اوضاع خرابتر هم میشه.
    از یکی شنیدم که رزولشن کامپیوتر مقصد رو موقع اجرای برنامه باید بگیرم و متناسب با اون به تمام کنترل ها درصد بدم
    کسی هست با این روش کار کرده باشه البته اگه تعداد زیادی کنترل روی صفحه داشته باشید واقعا کار مشکل میشه
    با WPF تا حالا کار نکردم ولی فکر می کنم یه راه حلی تو همین سی شارپ باشه استفاده از خاصیت Dock و Anchor هم مشکلی رو حل نمیکنه

  4. #4

    نقل قول: کار با رزولوشن صفحه و انداره فرم ها

    سلام
    راحلی برای این مشکل رزلیشن وجود داره ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: کار با رزولوشن صفحه و انداره فرم ها

    استفاده از کامپوننت Resize میتونه مشکلت رو حل کنه .

  6. #6

    نقل قول: کار با رزولوشن صفحه و انداره فرم ها

    سلام

    سلام . دوست عزیز منم خیلی در این مورد تحقیق کردم. در برنامه نویسی WinApp با سی شارپ متاسفانه این مشکل اجرای برنامه در رزولیشن های مختلف وجود داره ولی اگر بخواهید با هر رزولیشنی برنامتون درست نشون داده بشه و متناسب با اون رزولیشن تغییر کنه باید از WPF استفاده کنید.
    هیچی غیر ممکن نیست- در مورد الگوریتم wpf برای انجام این کار مطالعه کن ایده های جالبی میگیری
    ی راه اینه که قابلیت انتخاب فونت به کاربر بدی و انتخاب کنه برنامه توچه سایزی اجرا بشه ، با تغییر سایز فونت فرمتون و کل مخلفات متناسب تنظیم میشن و شما که با رزولوشن 1024*768 نوشتین باید فونت برنامتون توی سیستمی که 1920*1080 هست بزرگ تر بشه - تستش کن جواب میگیری

    تغییر رزولوشن سیستم اصلا کار درستی نیست :D

    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: کار با رزولوشن صفحه و انداره فرم ها

    ما هم برای یکی از برنامه هامون این مشکل و داشتیم اما با گرفتن اندازه تصویر هر مانیتور با این کد ها :

    double
    xii = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width;
    double yii = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height;


    و کار کردن با xii و yii برای دادن location به برخی عناصر و استفاده از خاصیت Anchor عناصر تونستیم این مشکل رو رفع کنیم البته یکم کار میبره اما مشکل و حل میکنه :d
    برای مثال ما برای location داد به یکی از فرم هامون که داخل فرم اصلیمون باز میشد اینطوری location دادیم


    this
    .Location = newPoint(Convert.ToInt32(x-7), Convert.ToInt32(yii * 0.07));

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •