نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Replace داینامیک

  1. #1

    Replace داینامیک

    با سلام.
    فرض کنید وقتی مدیر سایت این کد اچ تی ام ال رو در یک پیج به کار میبره سورس پیج در هنگام اجرا رندر میشه و به جاش یک سری کد خاص replace میشه مثلا یک گالری عکس با album_id = 2000

    html = Regex.Replace(html, "<div id=""2000""></div>", GetHtml)


    این کد با id= 2000 ثابت مشکلی نداره و اجرا میشه.
    حالا اگه مدیر سایت هر id که خواست را وارد کنه
    1 - چجوری تشخیص بده موقع رندر و replace کنه؟
    2 - چجوری id را از این string جدا کنم؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: Replace داینامیک


    int Your_ID = ... // Read from anywhere you know
    html = Regex.Replace(html, String.Format("<div id=""{0}""></div>", Your_ID), GetHtml);

  3. #3

    نقل قول: Replace داینامیک

    میشه یه توضیح بدید که ID را چجوری پیدا کنم از داخل کد ها به صورت دقیق؟
    به فرض من id رو به این شکل قرار میدم داخل کد:

    <span id="2000" style=" display:none;"></span>


    حالا این 2000 رو چجوری اولا پیدا کنم و ثانیا جدا کنم از string؟

  4. #4

    نقل قول: Replace داینامیک

    نقل قول نوشته شده توسط saadi2 مشاهده تاپیک
    میشه یه توضیح بدید که ID را چجوری پیدا کنم از داخل کد ها به صورت دقیق؟
    به فرض من id رو به این شکل قرار میدم داخل کد:

    <span id="2000" style=" display:none;"></span>


    حالا این 2000 رو چجوری اولا پیدا کنم و ثانیا جدا کنم از string؟
    منظورتون از جدا کردن چی هست و اینکه منظورتون از این که id رو به این شکل قرار میدم دفیقا چی هست، اگر امکان داره مساله تون رو به صورت کامل و مفصل بیان کنید

  5. #5

    نقل قول: Replace داینامیک

    ببینید من میخوام مثلا یک id رو از یک متن string در بیارم که این ایدی داینامیکه یعنی کاربر هر ایدی دلخواهی رو خواست در این متن با یک فرمت خاص وارد میکنه به عنوان مثال :

    this sample for show dynamic Gallery And ID_Gallery=2025 ,,,,,,,,,,,,,,,,,

    در متن استرینگ بالا من ID_Gallery را چجوری بدست بیارم الان 2025 هست اما میتونه هر عددی باشه که کاربر وارد میکنه

  6. #6

    نقل قول: Replace داینامیک

    می تونید از این ایده بگیرید:
    http://forums.asp.net/t/1570206.aspx/1

    ولی اگه بخواهید همینجوری سروته قضیه رو هم بیارید:



    string input = @"<div id=""2000""></div>";
    string tmp = input.Remove(0, input.IndexOf('"') + 1);
    string id = tmp.Remove(tmp.IndexOf('"'));


    در شرایطی کار می کنه که:

    1. ورودی به فرمت بالا باشه
    2. اولین attribute باید id باشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •