نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تقسیم سکه

  1. #1

    تقسیم سکه

    می خوام وقتی کاربر رو ی یه کامند کلیلک کرد
    چاپ کنه که به چند روش میشه مبلغ 20ریال را با سکه های 1و2و5و10 ریالی تقسیم(خرد) کرد
    حال های ممکن را هم چاپ کند
    به عنوان مثال:
    10 10
    5 5 5 5
    10 5 5
    10 2 2 2 2 2
    با استفاده از حلقه های for,do while
    ممنون میشم اگه جوابمو بدید چون که پروژه ی مدرسه است و هر چه زودتر باید تحویل بدم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار میلاد علوی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    201

    نقل قول: تقسیم سکه

    ای گفتی منم این سوالو دارم اما فکر کنم خیلی سخته چون هیچ کس جواب نمیده

  3. #3

    نقل قول: تقسیم سکه


    for i=0 to 10
    for j=0 to 5
    for k=0 to 2
    for m=0 to 1
    if i+j+k+m=20 then
    print i,j,k,m
    end if
    next m
    next k
    next j
    next i

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saber67
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    35
    پست
    155

    نقل قول: تقسیم سکه

    نقل قول نوشته شده توسط shrtwoc2 مشاهده تاپیک

    for i=0 to 10
    for j=0 to 5
    for k=0 to 2
    for m=0 to 1
    if i+j+k+m=20 then
    print i,j,k,m
    end if
    next m
    next k
    next j
    next i
    اون وقت این کد رو خودت اجرا نکردی ببینی اشتباهه!!!؟

    یه تکست باکس بزارین رو فرم تون و خاصیت Multiline رو براش True کنین و کد زیر رو کپی کنین تو برنامه

    Private Sub Form_Load()
    Dim i As Integer
    Dim j As Integer
    Dim k As Integer
    Dim m As Integer
    Text1.Text = vbNullString
    For i = 0 To 2
    For j = 0 To 4
    For k = 0 To 10
    For m = 0 To 20
    If i * 10 + j * 5 + k * 2 + m * 1 = 20 Then
    Text1.Text = Text1.Text & m & " Yek " & k & " Dow " & j & " Panj " & i & " Dah" & vbNewLine
    End If
    Next m
    Next k
    Next j
    Next i
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله saber67 : دوشنبه 23 بهمن 1391 در 10:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •