نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: غیر فعال کردن دکمه Maximize کنترل Ribbon Control از DotNetBar

  1. #1

    Lightbulb غیر فعال کردن دکمه Maximize کنترل Ribbon Control از DotNetBar

    سلام

    من مشکلی که دارم اینه که می خوام دکمه Maximize در این کنترل غیرفعال یا مخفی شود.

    هر کار کردم نتونستم ولی تونستم کل دکمه های Minimize,Maximize,Close رو بردارم ولی اون دو تا رو نیاز دارم.

    اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره به من کمک کنه.

    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله takgig : جمعه 25 فروردین 1391 در 15:50 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: غیر فعال کردن دکمه Maximize کنترلRibbon Control از DotNetBar

    دوست عزیز باید خاصیت MaximizeBox = False کنی.
    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: غیر فعال کردن دکمه Maximize کنترلRibbon Control از DotNetBar

    سلام.

    ممنون ولی dotnetbar همچین خاصیتی رو برای Ribbon Control قرار نداده.

  4. #4

    نقل قول: غیر فعال کردن دکمه Maximize کنترلRibbon Control از DotNetBar

    سلام ، کنترل RibbonControl همچین خاصیتی نداره ولی میشه از طریق کد نویسی این دکمه رو از بین ببری :

    1 ) اول این دو فضای نامی رو وارد کن :

    using DevComponents.DotNetBar;
    using System.Collections;


    2 ) کد زیر رو داخل رویداد Form_load فرمی که RibbonControl در اون قرار داره وارد کن :

     ArrayList items = ribbonControl1.RibbonStrip.GetItems("", typeof(SystemCaptionItem));

    foreach (SystemCaptionItem item in items)
    {
    if (!item.IsSystemIcon)
    {
    item.RestoreMaximizeVisible = false;
    break;
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : جمعه 25 فروردین 1391 در 15:07 عصر دلیل: اشتباه در املا کلمات

  5. #5

    نقل قول: غیر فعال کردن دکمه Maximize کنترلRibbon Control از DotNetBar

    vbBoss دست گلت درد نکنه ،

    من این کد رو داشتم و همه رو بر می داشت .حالا فهمیدم چجوری هر کدوم رو خواستم بردارم.

    دمت گرم.

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ahvaz
    پست
    18

    نقل قول: غیر فعال کردن دکمه Maximize کنترلRibbon Control از DotNetBar

    سلام اگه بخوایم هر سه دکمه رو پاک کنیم باید چه کدی رو بنویسیم؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: غیر فعال کردن دکمه Maximize کنترل Ribbon Control از DotNetBar

    item.Visible=false;

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ahvaz
    پست
    18

    نقل قول: غیر فعال کردن دکمه Maximize کنترل Ribbon Control از DotNetBar

    مچکرم دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. غیر فعال کردن دکمه Maximize در مرورگر
    نوشته شده توسط m2148059 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 13 مهر 1389, 18:02 عصر
  2. غیر فعال کردن دکمه Maximize در مرورگر
    نوشته شده توسط m2148059 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 13 مهر 1389, 18:02 عصر
  3. غیر فعال کردن دکمه minimizeو maximize فرم
    نوشته شده توسط sepehr_sepehr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 شهریور 1388, 11:25 صبح
  4. غیر فعال کردن دکمه maximize
    نوشته شده توسط universnt در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 20 مهر 1386, 14:47 عصر
  5. غیر فعال کردن دکمه maximize در فرمهای mdi
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1385, 07:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •