نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از فونت نستعلیق در iTextSharp برای خروجی گرفتن به PDF

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    3

    Post استفاده از فونت نستعلیق در iTextSharp برای خروجی گرفتن به PDF

    سلام
    با کامپوننت iTextSharp می تونیم فایل های pdf تولید کنیم و به راحتی هم همه جا ازشون استفاده کنیم .
    برای استفاده از فونت های معمولی مشکلی نیست چون فونت در pdf بارگذاری (embed) می شه . ولی مشکل فونت نستعلیق اینه که حتی زمانیکه ازش استفاده می شه تو pdf نوشته به هم میریزه .
    اکه با word یک متن با این فونت بنویسید و به pdf ذخیره کنید مشکلی پیش نمیاد پس می شه گفت راه برای درست کردنش هست . کد خروجی گرفتن و هم می ذارم . فقط چون این کد رو از توی برنامه برداشتم اگه می خواید ازش استفاده کنید باید متغییر هاشو ثابت کنید .


    using (MemoryStream pdf = new MemoryStream())

    using (Document document = new Document(PageSize.A4))

    using (PdfWriter writer = PdfWriter.GetInstance(document, pdf))

    {

    document.Open();

    BaseFont regFont = BaseFont.CreateFont(family, BaseFont.IDENTITY_H , true);

    PdfPTable table = new PdfPTable(1);

    table.TotalWidth = size.Width;

    table.RunDirection = PdfWriter.RUN_DIRECTION_RTL;

    PdfPCell cell = new PdfPCell(new Phrase(10, Values[name], new

    iTextSharp.text.Font(regFont, fontSize * 72 / 96)));

    cell.BorderWidth = 0;

    cell.BorderColor = BaseColor.GRAY;

    cell.HorizontalAlignment = align;

    table.AddCell(cell);

    int top = 0, left = 0;

    top = Convert.ToInt32(writer.PageSize.Height) - location.Y;

    left = location.X;

    table.WriteSelectedRows(0, -1, left, top, writer.DirectContent);

    document.Close();


  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    dg,qt?
    پست
    70

    نقل قول: استفاده از فونت نستعلیق در iTextSharp برای خروجی گرفتن به PDF

    صرفا جهت اطلاع!
    اگه قصد شما از تولید pdf گزارش گیری باشه به نظر من بهترین ابزار stimulsoft هستش

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    3

    نقل قول: استفاده از فونت نستعلیق در iTextSharp برای خروجی گرفتن به PDF

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdad999 مشاهده تاپیک
    صرفا جهت اطلاع!
    اگه قصد شما از تولید pdf گزارش گیری باشه به نظر من بهترین ابزار stimulsoft هستش
    مرسی ولی گزارش گیری هدف نیست . برای گزارش گیری از stimulsoft استفاده می کنم .

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •