نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش رکورد ها در دیتابیس با یک مقدار مشخص

  1. #1

    Post نمایش رکورد ها در دیتابیس با یک مقدار مشخص

    من دارای یک جدول هستم به نام news و دارای یک فیلد به نام group که در آن مقدار های عددی است حالا
    کاری کنم که فقط در فیلد group هر رکوردی که دارای مقدار 3 است به نمایش در بیاد

    من با کد زیر این کار را میکنم ولی چند مشکل داره

    1- رکوردهایی که دارای مقدار 3 هستند نمایش داده میشه اما در انتهای آن رکوردهایی که دارای این مقدار نیستند هم به نمایش در می آید
    2-تمامی رکوردهایی که دارای مقدار 3 هستند به ترتیب آخرین رکورد های ثبت شده به نمایش در نمی آیند یعنی می خواهم به ترتیب جدید ترین رکورد تا قدیمی ترین رکورد با مقدار 3 به نمایش در بیاید


    <?php
    include '../../Administrator/config.php';
    connect($username,$password,$Mydb);
    mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');
    $read_sql= "select * from `news` ORDER BY `Gorup`=3 DESC LIMIT 0,30";
    $tab=mysql_query($read_sql);
    $row=mysql_fetch_array($tab);
    mysql_close ($con);
    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: نمایش رکورد ها در دیتابیس با یک مقدار مشخص

    كوئري رو به اين صورت اصلاح كنيد
    select * from `news` WHERE `Group`=3 ORDER BY `Gorup` DESC LIMIT 0,30

  3. #3

    نقل قول: نمایش رکورد ها در دیتابیس با یک مقدار مشخص

    ممنون

    رکورد های مورد نظر به درستی نمایش داده می شوند اما رکورد ها از قدیم به جدید نمایش داده میشه
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : یک شنبه 27 فروردین 1391 در 00:10 صبح

  4. #4

    نقل قول: نمایش رکورد ها در دیتابیس با یک مقدار مشخص

    رکورد های مورد نظر به درستی نمایش داده می شوند اما رکورد ها از قدیم به جدید نمایش داده میشه

    آیا ممکنه به خاطر اینکه در داخل دیتابیس میزان رکورد های ثبت شده زیاد است این مشکل پیش آمده باشد

  5. #5

    نقل قول: نمایش رکورد ها در دیتابیس با یک مقدار مشخص

    نه دوست عزیز، بخاطر DESC توی ORDER BY هست. این رو امتحان کنید:
    SELECT * FROM `news` WHERE (`Group`='3') ORDER BY `id` LIMIT 0,30

  6. #6

    نقل قول: نمایش رکورد ها در دیتابیس با یک مقدار مشخص

    متاسفانه جواب نمیده

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران، شیراز، ... ، خونمون، روبروی مانیتور
    پست
    539

    نقل قول: نمایش رکورد ها در دیتابیس با یک مقدار مشخص

    چیزی که شما نیاز دارید این هست:
    SELECT * FROM `news` WHERE `Group`='3'


    برای نمایش از آخر به اول:
    SELECT * FROM `news` WHERE `Group`='3' ORDER BY `id DESC


    برای محدود کردن تعداد خروجی:
    SELECT * FROM `news` WHERE `Group`='3' LIMIT 50

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •