نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: راهنمایی درباره چک لیست باکس

  1. #1

    Question راهنمایی درباره چک لیست باکس

    سلام
    دوستان محترم من توی فرم اصلی برنامه ام یک چک لیست باکس دارم و یک لیبل
    می خوام وقتی هر کدوم از ایتم های داخل چک لیست باکس چک می خوره
    اون ایتم در لیبل بیاد(مثلا اگر توی چک لیست باکس ایتم اول (فروش) چک خورد توی لیبل بنویسه فروش و غیره)
    خواهش می کنم هرکسی میدونه راهنمایی کنه توی چه رویدادی از چک لیست باکس باید چی بنویسم؟؟؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی درباره چک لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ghamgin مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان محترم من توی فرم اصلی برنامه ام یک چک لیست باکس دارم و یک لیبل
    می خوام وقتی هر کدوم از ایتم های داخل چک لیست باکس چک می خوره
    اون ایتم در لیبل بیاد(مثلا اگر توی چک لیست باکس ایتم اول (فروش) چک خورد توی لیبل بنویسه فروش و غیره)
    خواهش می کنم هرکسی میدونه راهنمایی کنه توی چه رویدادی از چک لیست باکس باید چی بنویسم؟؟؟
    ممنون
    سلام
    دوستان کسی نمی دونه
    خواهش می کنم..

  3. #3

    Question نقل قول: راهنمایی درباره چک لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ghamgin مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان محترم من توی فرم اصلی برنامه ام یک چک لیست باکس دارم و یک لیبل
    می خوام وقتی هر کدوم از ایتم های داخل چک لیست باکس چک می خوره
    اون ایتم در لیبل بیاد(مثلا اگر توی چک لیست باکس ایتم اول (فروش) چک خورد توی لیبل بنویسه فروش و غیره)
    خواهش می کنم هرکسی میدونه راهنمایی کنه توی چه رویدادی از چک لیست باکس باید چی بنویسم؟؟؟
    ممنون
    سلام
    دوستان کسی نمی دونه
    خواهش می کنم..

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Kurdistan Of Iran
    پست
    106

    نقل قول: راهنمایی درباره چک لیست باکس

    گریه نکن عزیز بیا
    در رویداد ItemChecked باید بنویسی

    privatevoid checkedListBox1_ItemCheck(object sender, ItemCheckEventArgs e)
    {
    label1.Text = checkedListBox1.Items[e.Index].ToString();
    }

  5. #5

    Question نقل قول: راهنمایی درباره چک لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط esiprogrammer مشاهده تاپیک
    گریه نکن عزیز بیا
    در رویداد ItemChecked باید بنویسی

    privatevoid checkedListBox1_ItemCheck(object sender, ItemCheckEventArgs e)
    {
    label1.Text = checkedListBox1.Items[e.Index].ToString();
    }




    سلام
    ممنون
    کدتون رو امتحان کردم
    اما باید دوبار روی هر ایتم کلیک کنم تا توی لیبل بیاد
    بعدم وقتی چک ایتم انتخاب شده رو برمیدارم بازم توی لیبل میاد...!!!!!!
    خواهشا راهنمایی بفرمایید
    ممنون

  6. #6

    Question نقل قول: راهنمایی درباره چک لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ghamgin مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون
    کدتون رو امتحان کردم
    اما باید دوبار روی هر ایتم کلیک کنم تا توی لیبل بیاد
    بعدم وقتی چک ایتم انتخاب شده رو برمیدارم بازم توی لیبل میاد...!!!!!!
    خواهشا راهنمایی بفرمایید
    ممنون
    سلام
    دوستان کسی اطلاع نداره...؟؟؟
    ممنون میشم کمکم کنید...

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: راهنمایی درباره چک لیست باکس

    سلام
    اول خاصیت CheckOnClick مربوط به CheckListBox رو true کن. بعد این رویدادی که دوستمون گفت رو اینجوری بنویس.
            private void checkedListBox1_ItemCheck(object sender, ItemCheckEventArgs e)
    {
    if (e.NewValue == CheckState.Checked)
    label1.Text = checkedListBox1.Items[e.Index].ToString();
    else
    label1.Text = string.Empty;
    }

    البته اینو در نظر بگیر که کاربر میتونه چند تا آیتم رو انتخاب کنه، همه اونایی که انتخاب کرده میخوای نشون بده؟

  8. #8

    Question نقل قول: راهنمایی درباره چک لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط omid_csh مشاهده تاپیک
    سلام
    اول خاصیت CheckOnClick مربوط به CheckListBox رو true کن. بعد این رویدادی که دوستمون گفت رو اینجوری بنویس.
            private void checkedListBox1_ItemCheck(object sender, ItemCheckEventArgs e)
    {
    if (e.NewValue == CheckState.Checked)
    label1.Text = checkedListBox1.Items[e.Index].ToString();
    else
    label1.Text = string.Empty;
    }

    البته اینو در نظر بگیر که کاربر میتونه چند تا آیتم رو انتخاب کنه، همه اونایی که انتخاب کرده میخوای نشون بده؟


    -----
    سلام
    ممنون از راهنمایی تون
    آره متوجه ام . کاربر ممکنه چند ایتم رو انتخاب کنه برا همینم مساوی رو به =+ تغییر دادم
    الان مشکلش اینه که وقتی چک یک ایتم رو که قبلا چک خورده و توی لیبل هم اومده رو بر میدارم. کل لیبل خالی میشه و بقه ایتم هایی که دارای چک بودند و توی لیبل بودند رو پاک میکنه
    من میخوام هر ایتمی چک خورد توی لیبل بیاد و چکش برداشته شد از لیبل بره..؟؟؟
    ممنون می شم کمکم کنید

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: راهنمایی درباره چک لیست باکس

    سلام
            List<string> CheckedItems = new List<string>();

    private void checkedListBox1_ItemCheck(object sender, ItemCheckEventArgs e)
    {
    if (e.NewValue == CheckState.Checked)
    CheckedItems.Add(checkedListBox1.Items[e.Index].ToString());
    else
    CheckedItems.Remove(checkedListBox1.Items[e.Index].ToString());

    label1.Text = "";

    foreach(string item in CheckedItems)
    label1.Text = string.Concat(label1.Text, item, " ,");

    label1.Text = label1.Text.TrimEnd(new char[]{','});
    }

    موفق باشی.

  10. #10

    Question نقل قول: راهنمایی درباره چک لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط omid_csh مشاهده تاپیک
    سلام
            List<string> CheckedItems = new List<string>();

    private void checkedListBox1_ItemCheck(object sender, ItemCheckEventArgs e)
    {
    if (e.NewValue == CheckState.Checked)
    CheckedItems.Add(checkedListBox1.Items[e.Index].ToString());
    else
    CheckedItems.Remove(checkedListBox1.Items[e.Index].ToString());

    label1.Text = "";

    foreach(string item in CheckedItems)
    label1.Text = string.Concat(label1.Text, item, " ,");

    label1.Text = label1.Text.TrimEnd(new char[]{','});
    }

    موفق باشی.
    -----
    سلام
    خیلی ممنون دوست گلم
    خدا خیرتون بده
    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •