نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونه button با css طراحی کنیم؟

  1. #1

    چگونه button با css طراحی کنیم؟

    سلام من میخواستم button مانند سایت زیر با css بسازم ..
    لطفا راهنمایی نمایید...
    http://www.freewebsitetemplates.com/...bsitetemplate/
    ممنون میشم

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار iker-casillas
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    68

    نقل قول: چگونه button با css طراحی کنیم؟

    سلام
    هر کلیدی سه حالت داره:
    1- حالتی که ماوس روی اون نیست
    2- حالتی که ماوس روی کلید قرار می گیره
    3- حالتی که کلیک میشه
    برای هر کدوم از اینها توی css میشه یه دستور نوشت کا البته در ie6 کار نمی کنه

    1) برای این حالت کد زیر رو می نویسیم:

    .button{
    background: url('yourAddress'); border: 1px solid #ababab;
    }

    2) برای حالتی که ماوس روی کلید می ره:

    .button:hover{
    background: url('axe halate 2');
    }

    3) برای حالتی که کلیک میشه:

    .button:active{
    background: ('axe halate3');
    }


    با ابن کار شما می تونید کلید دلخواه خودتون رو بسازید. تگ های فرم هم مثل همه ی تگ های دیگه هم بکگراند می گیرند هم رنگ و هم....

  3. #3

    نقل قول: چگونه button با css طراحی کنیم؟

    این تگ ها رو تا حدی متوجه میشم اگه میشه لطف کنید راجع به گذاشتن آن ها در html راهنمایی کنید..

  4. #4

    نقل قول: چگونه button با css طراحی کنیم؟

    عزیزم کافیه بنویسی :
    کد HTML:
    <input type="button" class="button"/>
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  5. #5

    نقل قول: چگونه button با css طراحی کنیم؟

    دوست عزیز

    متوجه نشدم. منظور شما از ساخت این دکمه ها، رنگبندیشونه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: چگونه button با css طراحی کنیم؟

    دوست عزیز شما باید با سلکتور المانت های html رو به css وصل کنید.

    نمونه:
    کد HTML:
    <p id="say">Salam</p>
    CSS:
    کد HTML:
    #say{
    some css code here...
    }
    یا مثلا می تونی به المانت ها همانجا ویژگی style که همان کد های CSS هستند بدی یا سلکتور های کلاس یا سلکتور خود تگ html.
    پس معلومه زیاد css بلد نیستی
    پیشنهاد می کنم اول بری یه مقاله (از اینترنت یا غیره...)بگیری بعد از مطالعه مشکلاتتو اینجا بیان کنی تا اینکه اول بسم الله بیایی سوال بزاری تو این انجمن.
    موفق باشید./

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: چگونه button با css طراحی کنیم؟

    بازهم مشکلی بود خوشحال میشم کمکتون کنم sogol

  8. #8

    نقل قول: چگونه button با css طراحی کنیم؟

    پیشنهاد می کنم اول بری یه مقاله (از اینترنت یا غیره...)بگیری بعد از مطالعه مشکلاتتو اینجا بیان کنی تا اینکه اول بسم الله بیایی سوال بزاری تو این انجمن.
    موفق باشید.
    قوانین سایت رو مطالعه بفرمایید لطفا.
    اینجا همه آزاد هستند سوالاتشون رو بپرسن و تشخیص با خودشونه که از کجا باید شروع کنند برای یادگیری.
    تو همین تالار کم آموزش نیست !!!
    در ضمن تاپیکی که به نتیجه رسیده دیگه ادامه دار کردنش واسه چیه من نمیدونم!!
    آخرین ویرایش به وسیله hamid_shrk : چهارشنبه 30 فروردین 1391 در 20:54 عصر
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •