نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ریختن datagridview به database به صورت یکباره

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    33

    ریختن datagridview به database به صورت یکباره

    سلام با جستجو هایی که انجام دادم متوجه شدم که با datagridview.update میشه محتویات گرید رو داخل بانک ریخت ولی باز هم نتونستم این کار رو انجام بدهم . اگه دستوری قبل یا بعد از این دستور نیاز است یا اتصالی نیاز است ذکر بفرمایید.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    33

    نقل قول: ریختن datagridview به database به صورت یکباره

    سلام تعجب می کنم که یک سوال در این سایت به مدت 10 ساعت بی جواب بمونه . از دوستان خواهش می کنم کمکم کنند.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    33

    نقل قول: ریختن datagridview به database به صورت یکباره

    از دوستان خواهشم می کنم کمک کنند

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار banitaba.ommolketab
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    30
    پست
    74

    نقل قول: ریختن datagridview به database به صورت یکباره

    سلام به تو دوست من ..

    اتفاقا من همین الان این کار را برای خودم انجام دادم ..

    به صورت یکباره نمیشه ، باید تک تک ردیف ها را به صورت جداگانه ارسال کنی به سمت database.

    datagridview من حدود 6500 تا رکورد داشت و مشکلی پیش نیومد و اون را داخل data base ذخیره کردم ..

    اگر به کدش نیاز داری بگو تا بذارم

  5. #5

    نقل قول: ریختن datagridview به database به صورت یکباره

    سلام
    میتونید از tableAdapterManager استفاده کنید
    کد زیر رو خود ویژوال استودیو برای دکمه ذخیره bindingNavigator نوشته


    this.Validate();
    this.testBindingSource.EndEdit();
    this.tableAdapterManager.UpdateAll(this.database1D ataSet);

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    33

    نقل قول: ریختن datagridview به database به صورت یکباره

    عزیز من نیکی و پرسش زحمت بکشید بزارید

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    33

    نقل قول: ریختن datagridview به database به صورت یکباره

    نقل قول نوشته شده توسط banitaba.ommolketab مشاهده تاپیک
    سلام به تو دوست من ..

    اتفاقا من همین الان این کار را برای خودم انجام دادم ..

    به صورت یکباره نمیشه ، باید تک تک ردیف ها را به صورت جداگانه ارسال کنی به سمت database.

    datagridview من حدود 6500 تا رکورد داشت و مشکلی پیش نیومد و اون را داخل data base ذخیره کردم ..

    اگر به کدش نیاز داری بگو تا بذارم
    اگه این کار رو بکنید ممنون میشم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •