نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اضافه کردن فایل خاص و فقط نام آن در لیست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    اضافه کردن فایل خاص و فقط نام آن در لیست باکس

    با سلام دوتا سوال داشتم که خدمتتون عرض میکنم
    چگونه میتونم فایل های مشخصی رو با استفاده از زیر شاخه Directory و کلاس system در لیست باکس ایندکس کنم؟برای مثال فقط فایل هایی که hiden نیستند یا فرمت خاصی هستند. کدی که استفاده میکنم این است:

    string
    dir = "d:\\" + textBox1.Text;
    foreach(string d in
    System.IO.Directory.GetDirectories(dir))
    {
    listBox1.Items.Add(d);
    }

    سوال دوم:
    و این که هنگامی که رو دکمه کلیک میکنم مسیر کلی میاد ولی میخوام که فقط خود اسم و فرمت فایل بیاد . باید چه طور کد رو تغییر بدم؟
    با تشکر از همه شما دوستان گرامی!

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Kurdistan Of Iran
    پست
    106

    نقل قول: اضافه کردن فایل خاص و فقط نام آن در لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط aminaltavista مشاهده تاپیک
    با سلام دوتا سوال داشتم که خدمتتون عرض میکنم
    چگونه میتونم فایل های مشخصی رو با استفاده از زیر شاخه Directory و کلاس system در لیست باکس ایندکس کنم؟برای مثال فقط فایل هایی که hiden نیستند یا فرمت خاصی هستند. کدی که استفاده میکنم این است:

    string
    dir = "d:\\" + textBox1.Text;
    foreach(string d in
    System.IO.Directory.GetDirectories(dir))
    {
    listBox1.Items.Add(d);
    }

    سوال دوم:
    و این که هنگامی که رو دکمه کلیک میکنم مسیر کلی میاد ولی میخوام که فقط خود اسم و فرمت فایل بیاد . باید چه طور کد رو تغییر بدم؟
    با تشکر از همه شما دوستان گرامی!

    کدتون واضح نیست لطفا دوباره بفرستید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار banitaba.ommolketab
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    74

    نقل قول: اضافه کردن فایل خاص و فقط نام آن در لیست باکس

    سوال دوم:
    __________________
     openFileDialog1.SafeFileName;


    SafeFileName فقط نام فایل + پسوندش را برمیگردونه.

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن فایل خاص و فقط نام آن در لیست باکس

    بفرما
    این کد راست کار شماست


    string[] files = Directory.GetFiles("C:\\Windows\\");
    foreach (string fpath in files)
    {
    //اضافه کردن نام فایل به همراه پسوند آن
    listBox1.Items.Add(Path.GetFileName(fpath));

    //اضافه کردن اسم بدون پسوند
    listBox1.Items.Add(Path.GetFileNameWithoutExtensio n(fpath));

    //اضافه کردن پسوند فایل برای تعیین نوع فایل
    listBox1.Items.Add(Path.GetExtension(fpath));
    }

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن فایل خاص و فقط نام آن در لیست باکس

    سلام دوستان ، داخل تاپیک زیر همه ی واسه همه حالات نمونه گذاشتم ببینید:

    کار با فایل ها.....


    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •