نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: غیر فعال کردن تغییر حالت تیک tick چک در checkedListBox

  1. #1

    Question غیر فعال کردن تغییر حالت تیک tick چک در checkedListBox

    با سلام
    یک checkedListBox در برنامه دارم که با کد نویسی محتویاتش پر میشه و بر اساس یک شرط تیک tick هر آیتم ست میشود.
    چجوری میتونم کاری کنم که کاربر فقط بتونه آیتم را انتخاب کند و نتونه تیک tick هر آیتم را تغییر دهد؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: غیر فعال کردن تغییر حالت تیک tick چک در checkedListBox

    سلام
    شما میتونید خاصیت SelectionMode رو برابر None کنید.
    موفق باشی.

  3. #3

    نقل قول: غیر فعال کردن تغییر حالت تیک tick چک در checkedListBox

    با سلام
    از راهنمایی شما سپاسگزارم
    اگه خاصیت SelectionMode رو برابر None قرار بدهم، دیگه نمیشه آیتم را انتخاب کرد ، توی برنامه نیازه که یکی از آیتمهای checkedListBox را بتوان انتخاب کرد.
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: غیر فعال کردن تغییر حالت تیک tick چک در checkedListBox

    سلام
            public Form1()
    {
    InitializeComponent();

    //اول آیتمهایی که میخوای تیک اونارو بذاری انجام بده
    checkedListBox1.SetItemChecked(0, true);
    checkedListBox1.SetItemChecked(3, true);

    //بعد این ایونت رو تنظیم کن
    checkedListBox1.ItemCheck += new ItemCheckEventHandler(checkedListBox1_ItemCheck);
    }


            private void checkedListBox1_ItemCheck(object sender, ItemCheckEventArgs e)
    {
    e.NewValue = e.CurrentValue;
    }

    موفق باشی.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •