نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پروگرس بار و sql

  1. #1

    پروگرس بار و sql

    سلام دوستان
    من یه دکمه روی فرم گذاشتم و پشت اون تمام محتویات تیبلهام رو پاک میکنم. اما اگه دیتای دیتابیس زیاد باشه یه زمانی طول میکشه و من میخام این زمان رو با progressbar مچ کنم. ایا راهی هست که progress bar با sql مچ بشه وزمان رو نشون بده؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: پروگرس بار و sql

    اگه برای موقعی که می خواید اطلاعات پایگاه رو بخونه و از For..next استفاده می کنید
    ابتدا ماکزیمم progressbar رو با rows.count ست بشه
    بعد تو هر گام از next مقدار value از progressbar برابر با متغیر i بشه
    در آخر هم صفر بشه

  3. #3

    نقل قول: پروگرس بار و sql

    ممنون
    خیرمن با دستور delete from xxx یه تیبل رو پاک میکنم در این صورت راهی هست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار spring69
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    321

    نقل قول: پروگرس بار و sql

    سلام
    اینجا رو ببینید
    فقط این برای سلکت هست و باید شرط رو عوض کنید که زمانی که حذف شد عملیات انجام بشه.
    * باید تعداد رکوردهایی که قصد حذف کردن دارید رو قبلش مشخص کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: پروگرس بار و sql

    دوست عزیز ، برای این دستور که از دیتابیس BackUp میگیره چی ؟ برای این چه طوری ProgressBar درست کرد ؟


    //////////////
    string datez = todayShamsi().ToShortDateString();
    string[] str = datez.Split('/');
    for (int i = 0; i < str.Length; i++) ;
    string day = str[0];
    string month = str[1];
    string year = str[2];
    /////////////
    TimeSpan z = DateTime.Now.TimeOfDay;
    string mm = Convert.ToString(z);
    string hour = mm.Substring(0, 2);
    string minute = mm.Substring(3, 2);
    ////////////

    SqlConnection cnn = new SqlConnection(ConfigurationManager.AppSettings["ConnectionString"]);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = cnn;
    cnn.Open();
    cmd.CommandText = "BACKUP DATABASE NoorAutomation TO DISK = @Destination";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Destination", Application.StartupPath + "\\DB_BackUP\\BackUP-" + year + "-" + month + "-" + day + "_" + hour + "-" + minute + ".Bak");
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cnn.Close();

    MessageBox.Show("از دیتابیس بک آپ گرفته شد");


    string[] dirs = Directory.GetFiles(Application.StartupPath + "\\DB_BackUP");
    listBox1.Items.Clear();
    listBox1.Items.AddRange(dirs);

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    23

    نقل قول: پروگرس بار و sql

    شما میتونید یه تایمر بزارید و progressBar را در آن اجرا کنید .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار spring69
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    321

    نقل قول: پروگرس بار و sql

    سلام
    برای نمایش میزان پیشرفت عملیات پشتیبانی یا بازگردانی میتونید از این روش استفاده کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •