نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چند سوال مبتدی در مورد برنامه تقسیم کردن کلمات به تعداد کاراکتر

  1. #1

    چند سوال مبتدی در مورد برنامه تقسیم کردن کلمات به تعداد کاراکتر

    سلام دوستان, می خواسم یه توضیحی در مورد برنامه یی که اتچ کردم بدهید,
    سورس کدش اینه:


    int i,j,k,l;
    bool tag;
    listBox1.Items.Clear();
    for (i=0;i<=textBox1.Text.Length -1;i++)
    {
    k=1;
    for (j=i+1;j<=textBox1 .Text .Length -1;j++)
    {
    if (textBox1.Text[i]==textBox1 .Text [j]) k++;
    }
    tag = false;
    for (l = 0; l <= i - 1; l++)
    if (textBox1.Text[i] == textBox1.Text[l]) tag = true;
    if (tag == false)
    listBox1 .Items .Add (textBox1 .Text [i]+" "+k.ToString ());


    منظور از length-1 چیه ؟

    چرا 4تا متغییر در نظر گرفته شده ؟

    اگه یه توضیحی در هر مرحله بدهید خیلی ممنون می شم.



    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: چند سوال مبتدی در مورد برنامه تقسیم کردن کلمات به تعداد کاراکتر

    ممنونم از توضیح

  3. #3

    نقل قول: چند سوال مبتدی در مورد برنامه تقسیم کردن کلمات به تعداد کاراکتر

    يکي جواب بده آخه

  4. #4

    نقل قول: چند سوال مبتدی در مورد برنامه تقسیم کردن کلمات به تعداد کاراکتر

    سلام دوست عزیز
    شما برنامون روی هر دستورش بریک پوینت بزرین میدونین داره چکار مینه.
    این برنامه تعدا کارکترهای مشابه رو شماره همین.
    lenghtهمون طول کارکترهای هست.
    string a="abc";

    a.lenght

    a.leghtمیشه 3 طول کارکترها.

    for (j=i+1;j<=textBox1 .Text .Length -1;j++)//121121212121212
    {
    if (textBox1.Text[i]==textBox1 .Text [j]) k++;
    }
    به ازای هر کارکتر،با کارکترهای بعدی مقایسه میکنه اگه یکسان بودن یک واحد به k اضافه می کنه.
    for (l = 0; l <= i - 1; l++)
    if (textBox1.Text[i] == textBox1.Text[l]) tag = true;

    اگر اشتباه نکنم اینم میگرده عناصری که تکراری یاشه را به 2 خط پاینترش به لیست بکس اضافه میکنه.اگه یبار بیشتر نباشه تو لیست اضافش نمکنه

    سوالای کنکوی میفرستیا
    من اگه حوصله تست داشتم کنکور ارشد امتحان می دادم
    موفق و پیروز باشی
    مظاهر
    آخرین ویرایش به وسیله mazaher5723 : شنبه 02 اردیبهشت 1391 در 11:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •