نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: لینک مطلب بعدی و قبلی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    لینک مطلب بعدی و قبلی

    وقتی من روی مثلا http://localhost/pwdc/index.php?id=1 هستم می خوام دوتا لینک باشه یکی برای رفتن به مطلب بعدی و یکی به مطلب قبلی

    اگه روی http://localhost/pwdc/index.php?id=1 بود id=1 پس لینک مطلب قبلی غیر فعاله چون وجود نداره و لینک مطلب بعدی فعاله و وقتی id=2 بود هم لینک مطلب قبلی و هم لینک مطلب بعدی در صورت وجود فعال بشه.

    به چه صورته دوستان...؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    61

    نقل قول: لینک مطلب بعدی و قبلی

    با سلام
    من برات دوتا فانکشن نوشتم البته پیچوندمشون تا یه ذره ذهنت با توابع و این چیزا هم اشنا بشه


    function urlHandler()
    {
    $nPage = 0;
    $pPage = 0;

    if (isset($_GET['id']))
    {
    $id = $_GET['id'];

    if ($id > 1)
    {
    $nPage = $id + 1;
    $pPage = $id - 1 ;
    }
    elseif ($id == 1)
    $nPage = $id++;
    else
    die("The page number is wrong!");
    }
    else
    $nPage = 2;

    $n = "";
    $p = "";

    LinkCreator($nPage, $pPage, $n, $p);
    echo $n, " | ", $p;

    }

    function LinkCreator($nPage, $pPage, &$_npage, &$_ppage)
    {
    if ($pPage != 0)
    {
    $_npage = "<a href='http://localhost/pwdc/index.php?id=" . $nPage . "'> Next Page </a>";
    $_ppage = "<a href='http://localhost/pwdc/index.php?id=" . $pPage . "'> Previous Page </a>";
    }
    else
    {
    $_npage = "<a href='http://localhost/pwdc/index.php?id=2'> Next Page </a>";
    $_ppage = "Previous Page";
    }
    }

    urlHandler();


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •