نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: گرد کردن لبههای تکست باکس

  1. #1

    گرد کردن لبههای تکست باکس

    سلام
    کدی هست که بشه لبه های تکست باکس را گرد کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: گرد کردن لبههای تکست باکس

    کدی هست که بشه لبه های تکست باکس را گرد کرد؟
    بله هست، البته با کمی جستجو :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1435675
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B1%D8%AF%D9%86
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B1%D8%AF%D9%86

    از این کلاس استفاده کنید:
    کد HTML:
    .rc3 { -moz-border-radius: 3px; -webkit-border-radius: 3px; -khtml-border-radius: 3px; border-radius: 3px; }
    البته در IE ورژن های 6 , 7 , 8 کار نمیکنه، اما در بقیه مرورگرها درسته، برای مرورگر IE هم به لینک های بالا مراجعه کنید

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: گرد کردن لبههای تکست باکس

    دوست عزیز چرا این دستور ها موقع نوشتن شناخته نمیشه ؟
    border-radius: 8px;    behavior: url(PIE.htc);

  4. #4

    نقل قول: گرد کردن لبههای تکست باکس

    یعنی چی؟
    آدرس فایل PIE.htc رو درست دادی؟
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  5. #5

    نقل قول: گرد کردن لبههای تکست باکس

    یعنی اینکه همون موقع که مینویسیش نمشناسه این دستور را و آدرس دهیم هم درسته موقع اجرا در opera و IE و هر مرورگر دیگه به جز فایر فاکس جواب نمیده!

  6. #6

    نقل قول: گرد کردن لبههای تکست باکس

    این فایل فقط برای مرورگر ie هستش. برای اپرا باید این خط رو هم اضافه کنید:

    -o-border-radius: 3px;


    برای اینترنت اکسپلورر هم استفاده از عکس رو توصیه می کنم. استفاده از این روش، اصلا توصیه نمی شه.

  7. #7

    نقل قول: گرد کردن لبههای تکست باکس

    یعنی اینکه همون موقع که مینویسیش نمشناسه این دستور را و آدرس دهیم هم درسته موقع اجرا در opera و IE و هر مرورگر دیگه به جز فایر فاکس جواب نمیده!
    بله
    اگه از ویژوال استودیو استفاده میکنید CSS 3 رو نمیشناسه ولی مشکلی نیست چون مرورگر باید بشناسه که میشناسه .
    برای ie شما 100% اشتباه آدرس دادید که فرقی نکرده.
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  8. #8

    نقل قول: گرد کردن لبههای تکست باکس

    دارم local اجرا میگیرم ممکنه الان جواب نده وقتی آپلود شد درست بشه؟
    بنده فایل را داخل ریشه سایت گذاشتم و با دو شکل زیر امتحان کردم جواب نمیده
     behavior: url(PIE.htc);      behavior: url(~/PIE.htc);

  9. #9

    نقل قول: گرد کردن لبههای تکست باکس

    اگه اینجوری بذاری تو سرور حتما جواب میده :

    behavior: url("/PIE.htc");

    تو حالت عادی هم :

    behavior: url("../PIE.htc");
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  10. #10

    نقل قول: گرد کردن لبههای تکست باکس

    الان که هیچ جور جواب نمیده امیدوارم وقتی آپلود شد درست باشه

  11. #11

    نقل قول: گرد کردن لبههای تکست باکس


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •