نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: رفرش کردن DIV توسط Ajax

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    Cool رفرش کردن DIV توسط Ajax

    با سلام خدمت دوستان
    این کد رو جایی دیدم و اینجا میذارم تا دوستانی که می خواهند هم استفاده کنن.
    توسط این کد میشه به آجاکس در زمان های مختلف کار های مختلف انجام داد و آن هم بصورت اتوماتیک
    setInterval( "alert('Hello San')", 5000 );  ///////// 5 seconds


    Example: just alert “hello San” to test this function after 10 seconds
    <script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.0/jquery.min.js"></script>
    <script language="JavaScript">
    setInterval( "alert('Hello San')", 10000 );
    </script>


    Example : With jquery,update div contents after 5 seconds
    <script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.0/jquery.min.js"></script>
    <script language="JavaScript">
    setInterval( "SANAjax();", 5000 ); ///////// 10 seconds

    $(function() {
    SANAjax = function(){

    $('#dataDisplay').prepend("Hi This is auto refresh example for you - w3cgallery.com <br><br>").fadeIn("slow");

    }
    });
    </script>


    دموی آنلاین
    http://www.w3cgallery.com/examples/A...-x-seconds.php

    بزن تشکر قشنگه رو

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: رفرش کردن DIV توسط Ajax

    بزن تشکر قشنگه رو
    ------ ------
    همه برای یادگیری تلاش می کنند و شما برای تشکر

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    61

    نقل قول: رفرش کردن DIV توسط Ajax

    نقل قول نوشته شده توسط رضا قربانی مشاهده تاپیک
    ------ ------
    همه برای یادگیری تلاش می کنند و شما برای تشکر
    شما هم برای گیر دادن

  4. #4

    نقل قول: رفرش کردن DIV توسط Ajax

    یک سوال : فرق setInterval با setTimeout چیه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SadeghPro19
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    172

    نقل قول: رفرش کردن DIV توسط Ajax

    مگه فضولی ؟! :D فکر نکنم فرق خاصی داشته باشن...

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: رفرش کردن DIV توسط Ajax

    نقل قول نوشته شده توسط رضا قربانی مشاهده تاپیک
    ------ ------
    همه برای یادگیری تلاش می کنند و شما برای تشکر
    سلام
    چطور ((این کد رو جایی دیدم و اینجا میذارم تا دوستانی که می خواهند هم استفاده کنن.)) ندید و تشکرش رو دیدی
    به قول آقای شهرکی مفید بودن یعنی : تشكر شدن > تعداد پست ها

    فکر کنم الان قبول کردید

  7. #7

    نقل قول: رفرش کردن DIV توسط Ajax

    دوستان بی زحمت نوک پیکان گیرتون رو به سمت من نگیرین!
    یک سوال : فرق setInterval با setTimeout چیه ؟
    فرقشون در اینه که setInterval در فواصل زمانی مشخص اون کار رو تکرار میکنه ولی setTimeout فقط یکبار در زمان مشخص شده کاری که ازش خواستیم رو انجام میده. مثال:

    var intervalID = setInterval("function_name", 1000); // executes function every 1000 milliseconds
    /*
    to stop:
    clearInterval(intervalID);
    */
    setTimeout("function_name", 1000); // executes function once, after 1000 milliseconds from now

    موفق باشید.

  8. #8

    نقل قول: رفرش کردن DIV توسط Ajax

    تقریبا شبیه همون جریانی که setTimeout رو توی خود تابع فراخوانی میکردیم ! درست میگم ؟

  9. #9

    نقل قول: رفرش کردن DIV توسط Ajax

    تا حدودي شبيه هم هستن ولي نه كامل. چون setInterval بطور دقيق سر فواصل زماني مشخص كد رو تكرار ميكنه ولي setTimeout كه داخل كد به كار ميره چون بعد از اجراي كد واسه اجراي بعدي زمان ميگذاره در نتيجه زمان اجراي كد هم به فواصل زماني تكرار اضافه ميشه و يراي مثال نميشه بطور دقيق بگيم هر يك ثانيه يكبار كدها اجرا ميشن.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •